Προς το περιεχόμενο

ΟΙ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ" στο Facebook

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φιλοι μου...Ειχα χτες 17 10 24 ανεβασει μια Ιστορια [μια φωτο],στο FB.   Σημερα βλεπω ενα μνμ τους που λεει: 

"Η τελευταια σας ιστορια εχει ληξει. Μπορειτε να δημιουργησετε μια νεα ιστορια." Γιατι την βγαλανε ? ετσι γινεται ? την αφηνουν ενα 24ωρο & μετα την αφαιρουνε ? Μπορω να την επαναφερω ξανα ή οχι ?  Σας ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου...Ειχα χτες 17 10 24 ανεβασει μια Ιστορια [μια φωτο],στο FB.   Σημερα βλεπω ενα μνμ τους που λεει: 

"Η τελευταια σας ιστορια εχει ληξει. Μπορειτε να δημιουργησετε μια νεα ιστορια." Γιατι την βγαλανε ? ετσι γινεται ? την αφηνουν ενα 24ωρο & μετα την αφαιρουνε ? Μπορω να την επαναφερω ξανα ή οχι ?  Σας ευχαριστω.

Ναι ειναι για 24 ωρες. Ιστορια ειναι. Αν θες να ειναι μονιμο ανεβασε το στον "τοιχο" σου. 

16 λεπτά πριν, vounisios είπε

Τωρα που μου την βγαλανε, μπορω να την ξαναβρω ?  μαλλον οχι.την εξαφανισαν...κριμα ρε γμτ....

Αν την είχες ανεβάσει από την συλλογή του κινητού, υπάρχει εκεί. Αν όχι, τότε το έχασες. Όταν βγάζεις φωτογραφία μέσα από τις ιστορίες, πριν την δημοσίευση στο γρανάζι για αποθήκευση στο κινητό. 

Αν και το ιδανικό είναι να τραβάς φώτο και μετά να την επιλέγεις στο Facebook. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου σ ευχαριστω....Ομως, μπαινοντας εδω στο FB, διαβαζω τα εξης:

Εύρεση αρχείου ιστοριών

1. Στη ροή σας, πατήστε την εικόνα προφίλ στην αριστερή στήλη στο Facebook.
  2. Πατήστε ?revision=515133048062411&name=fb-3dotss και έπειτα πατήστε ?revision=515133048062411&name=fb-storya Αρχείο ιστοριών.
Σημείωση: Αν διαγράψετε μια ιστορία πριν εξαφανιστεί, δεν θα αποθηκευτεί στο αρχείο ιστοριών. Αν θέλετε να την αποθηκεύσετε στο αρχείο σας, μπορείτε να την αρχειοθετήσετε με μη αυτόματο τρόπο.
Μάθετε περισσότερα για τις ιστορίες στο Facebook.
Επεξ/σία από vounisios
Αρα τι σημαινει αυτο ? Δεν θα αποθηκευτει γραφει....Τελικα τι κανω εγω εδω?

• Moderators
3 ώρες πριν, vounisios είπε

Αρα τι σημαινει αυτο ? Δεν θα αποθηκευτει γραφει....Τελικα τι κανω εγω εδω?

Λεει πως δεν θα αποθηκευτει ΑΝ την διαγραψεις ΠΡΙΝ εξαφανιστει.

Εσυ εγραψες πως σου εβγαλε οτι

21 ώρες πριν, vounisios είπε

"Η τελευταια σας ιστορια εχει ληξει.

πραγμα που σημαινει οτι δεν την διεγραψες πριν εξαφανιστει. Οποτε λογικα θα ειναι εκει. Εσυ οταν πατησες "Αρχειο Ιστοριων" τι σου εβγαλε?

• Like 1

1 ώρα πριν, stormrain είπε

Λεει πως δεν θα αποθηκευτει ΑΝ την διαγραψεις ΠΡΙΝ εξαφανιστει.

Εσυ εγραψες πως σου εβγαλε οτι

πραγμα που σημαινει οτι δεν την διεγραψες πριν εξαφανιστει. Οποτε λογικα θα ειναι εκει. Εσυ οταν πατησες "Αρχειο Ιστοριων" τι σου εβγαλε?

Μου βγαζει αυτο:

ΧΧΧΧΧ.jpg

21 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν την είχες ανεβάσει από την συλλογή του κινητού, υπάρχει εκεί. Αν όχι, τότε το έχασες. Όταν βγάζεις φωτογραφία μέσα από τις ιστορίες, πριν την δημοσίευση στο γρανάζι για αποθήκευση στο κινητό. 

Ναι. απο την συλλογη του κινητου μου [Samsung]...την ανεβασα....Και μαλιστα να πω & τουτο: Μου φανηκε περιεργο που δεν εβλεπα την Ιστορια στο PC μου,μονο στο κινητο μου & στο PC μου ερχονταν τα Like...τι να πω ?  Τωρα μαλλον θα δω αυτο που μου γραφετε,αν ειναι στη Συλλογη του κινητου. ευχαριστω.

36 λεπτά πριν, vounisios είπε

Ναι. απο την συλλογη του κινητου μου [Samsung]...την ανεβασα....Και μαλιστα να πω & τουτο: Μου φανηκε περιεργο που δεν εβλεπα την Ιστορια στο PC μου,μονο στο κινητο μου & στο PC μου ερχονταν τα Like...τι να πω ?  Τωρα μαλλον θα δω αυτο που μου γραφετε,αν ειναι στη Συλλογη του κινητου. ευχαριστω.

Την φωτογραφια απο το κινητο την εσβησες, αφου εφτιαξες το στορι? Αν οχι, τοτε την εχεις ακομα. Αν θελεις να εχεις το στορι οπως ειναι (πχ με διαφορα γραμματα πανω, gif κτλ) τοτε πρεπει να την αποθηκευσεις ή πριν την δημοσιευση, ή μετα αλλα πριν ληξει 

• Like 1

16 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Την φωτογραφια απο το κινητο την εσβησες, αφου εφτιαξες το στορι? Αν οχι, τοτε την εχεις ακομα. Αν θελεις να εχεις το στορι οπως ειναι (πχ με διαφορα γραμματα πανω, gif κτλ) τοτε πρεπει να την αποθηκευσεις ή πριν την δημοσιευση, ή μετα αλλα πριν ληξει 

Την φωτογραφια & βεβαια την εχω. Οποτε ολα οκ...Σας ευχαριστω.

Στις 18/10/2024 στις 10:43 ΜΜ, SabotazNic είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...