adamidisgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω μια οθονη 27αρα 240hz va curved, η καρτα γραφικων μου πιανει 90 100 fps, σε αυτα τα fps η οθονη μου δεν αποδιδει καλα, δηλαδη στα 60 70 fps δεν εχω smooth εικονα. Αν παρω μια 24αρα ips 144hz θα εχω καλυτερη εικονα και ποιο smooth στα 60 70 fps απο αυτην που εχω τωρα? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από adamidisgr
Despotas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Γράψε τα χαρακτηρικά του PC σου και ποιά οθόνη έχεις ακριβώς. Επίσης στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια? Τι έχεις δοκιμάσει? Μπορεί να είναι θέμα ρυθμίσεων, πχ έχεις ενεργό VRR, έχεις ενεργό Vsync, έχεις βάλει Frame Cap?
tasvar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Γιατί δεν συνεχίζεις στο προηγούμενο θέμα που έχεις ανοίξει;
adamidisgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Στις 19/10/2024 στις 9:25 ΜΜ, tasvar είπε Γιατί δεν συνεχίζεις στο προηγούμενο θέμα που έχεις ανοίξει; file den gnorizw polla apo insomnia apla egrapsa ti na parw Στις 19/10/2024 στις 2:52 ΜΜ, Despotas είπε Γράψε τα χαρακτηρικά του PC σου και ποιά οθόνη έχεις ακριβώς. Επίσης στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια? Τι έχεις δοκιμάσει? Μπορεί να είναι θέμα ρυθμίσεων, πχ έχεις ενεργό VRR, έχεις ενεργό Vsync, έχεις βάλει Frame Cap? Τα εχω κανει αυτα εκτος απο το vvr
Despotas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Το VRR είναι το Gsync ή το Freesync. Πρέπει να το ανοίξεις από το μενού της οθόνης και μετά απο τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα