Johngek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Είμαι 20 χρονών. Από τα 15 μου έχω κάποια προβλήματα υγείας (νευρολογικής φύσεως) με τα οποία έμενα μέσα στο σπίτι χωρίς να μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Τώρα προς το τέλος αυτού του αγώνα σκέφτομαι να φύγω από το πατρικό μου και να μετακομίσω. Επειδή έχω κουραστεί σωματικά και ψυχικά αλλά έχω κουράσει και τους γονείς μου. Ουσιαστικά θα μετακομίσω από επαρχία σε επαρχία. Ο λόγος που θέλω να μετακομίσω είναι επειδή θέλω να ζήσω ελεύθερα όλα αυτά που ονειρευόμουν τόσο καιρό γενικά να ζήσω την ζωή μου (όχι κάτι χλιδάτο). Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις και να μου πείτε βέβαια την γνώμη σας. Για αρχή σκέφτομαι να πάρω κάποιο δάνειο ώστε να αγοράσω ένα σπίτι το οποίο θα φροντίζω εγώ. Απλά φοβάμαι ότι δεν μπορέσω να το ξεπληρώσω (ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε πολλά πράγματα). Όποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό θα ήθελα να μου πει την γνώμη του. Κατά δεύτερον σκέφτομαι σίγουρα ότι θα κάνω δύο δουλειές. Δεν έχω ξαναδουλέψει σε ξένο αφεντικό (μόνο σε οικογενειακή επιχείρηση φυτώριο) οπότε θα ήθελα και σε αυτό το κομμάτι κάποια συμβουλή. Τέλος οποία συμβουλή και άποψη για το θέμα της μετακόμισης των εξόδων του σπιτιού και οτιδήποτε άλλο είναι ευπρόσδεκτο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Spoiler 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου είναι κουβέντα που θα κάνεις με τους δικούς κ μόνο με αυτούς. για να πάρεις σπίτι, χρειάζεσαι λεφτά κ για το δάνειο χρειάζεται ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ εισόδημα ή να εγγυηθούν οι δικοί σου ( ή κάποιο θύμα, αφού λες δε θα το ξεπληρώσεις) ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ: πολύ πολύ μακρυα από την τράπεζα κ το δάνειο, θα κατασχέσουν κ το σπίτι που τυχόν πάρεις κ τα υπάρχοντα του εγγυητή δες μόνο αν μέσα από τα προγράμματα που τρέχουν / θα τρέξουν για "σπίτι μου" κλπ μπορείς να έχεις κάποια τύχη. αφού είσαι στο τέλος της "δοκιμασίας" σου, γιατί δε μένεις λίγο ακόμα με τους δικούς σου? θα τους πεις να πληρώνεις κ κάποιο μικρό ενοίκιο, να τσοντάρεις στα έξοδα κλπ μια δουλειά στο οικογενειακό φυτώριο κ 2η όπου βρεις/θες κ δες πως κ αν ανταπεξέλθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Spoiler Αν αλλάξετε φυτά στο φυτώριο, μέσα σε ένα χρόνο θα έχεις βγάλει σπίτι . Πήγαινε Καλαμάτα μια βόλτα να βρεις σπόρους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johngek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Kthulhou γενικά η επαρχία που θέλω να μετακομίσω δεν "έχει" σπίτια με ενοίκιο γι'αυτό σκέφτομαι την αγορά. Σχετικά με την δουλειά έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο φυτώριο από δημοτικό χωρίς να περνώ "λεφτά" οπότε θέλω να δω και την άλλη πλευρά του να έχεις αφεντικό κτλ κτλ. Σχετικά με το δάνειο άμα δεν έχω εισόδημα δεν μπορώ να πάρω; Έχω κάτι στο μυαλό μου που άμα πιάσει πιστεύω θα μπορέσω να το ξεπληρώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Δυνατό θέμα με προοπτική.Δίνω 7/10 με λίγη επιφύλαξη όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα