Προς το περιεχόμενο

Επιστήμονες καταρρίπτουν το φράγμα των 900 Gbps σε πειραματικό δίκτυο 6G

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Η ΕΕΤΤ δυστυχώς έχει κανονισμό για τουλάχιστον 2 μήνες μετά την έγκριση που έδωσε στις 16/9 και καλά για να προετοιμαστούν οι ανταγωνιστές. 

Για την αύξηση του upload βέβαια δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία, μόνο για το 3Gbps πακέτο.

Άρα πάμε με την επέτειο του Πολυτεχνείου, καλώς εχόντων των πραγμάτων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
2 minutes ago, Retromaniac said:

Άρα πάμε με την επέτειο του Πολυτεχνείου, καλώς εχόντων των πραγμάτων 

ΣΚ, οπότε από 18 Νοεμβρίου θεωρητικά.

• Like 1

Μόλις τώρα, Thresh είπε

ΣΚ, οπότε από 18 Νοεμβρίου θεωρητικά.

Το άλλο που είπες με τα 3 gbps για αύξηση από τώρα, δε το βλέπω διαθέσιμο. Το έχει κάπου;

• Super Moderators
4 minutes ago, Retromaniac said:

Το άλλο που είπες με τα 3 gbps για αύξηση από τώρα, δε το βλέπω διαθέσιμο. Το έχει κάπου;

Εννοώ ότι τα 3Gbps είναι αυτά που θέλουν προετοιμασία, αλλαγές OLT κι ότι μονο αυτά θα έπρεπε να έχουν το 2μηνο περιορισμό.

Το upload, είναι ένα κλικ από τον εκάστοτε πάροχο, δεν χρειάζεται να αναβαθμίσει εξοπλισμό/κυκλώματα/κτλπ

• Like 1

Για όσους δεν έχουν FTTH στην περιοχή τους, καλό είναι να πάνε σε 4G+/5G με το αντίστοιχο router. Σε περιοχή Χαλκιδικής παίζουν από 60 έως 500mbps και η Cosmote What's up έχει unlimited week στα 6.5€ (με 4 ενεργοποιήσεις των μήνα, βγαίνει 26.5€).

17 ώρες πριν, musicland είπε

HCN Fiber 360Mbps (29.25/μηνα) Που θα παει, καποτε θα ερθει και σε εσας!!!!

image.png.6d831749323a1579ea5f82b19c7c20a0.png

H HCN εξαπλώθηκε απότομα κάνοντας deal με το καρτέλ και παρέχει πλέον και "Last Mile" πακέτα σε κάποιες περιοχές, χρησιμοποιώντας το δίκτυο οπτικών ινών εργολαβίας ΟΤΕ. Προσφέρει τα παρακάτω πακέτα:

• 50/5            - 23€
  • 100/10       - 28€
  • 200/20       - 30€
  • 300/30       - 33€
  • 500/50       - 42€
  • 1000/100  - 53€

Στις 18/10/2024 στις 8:55 ΜΜ, Thresh είπε

3 years old βέβαια πλέον, έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

μια ζωή simping τον οτε...  :P

ναι έχουν αλλάξει πολλά για  πολύ λίγους αλλά ολα συνεχίζουν έτσι και αλλιώς να ειναι πανάκριβα (και επίσης ακόμη και εκεί που έχεις FFTH 1Gbps ειναι τέρμα ασύμμετρο πολυ μικρό upload (το 1/10ο)  και δεν μπορείς και να βάλεις την ίδια ασυμμετρία αλλά ανάποδα να έχεις 1gbps upload και 100 download (και να κολλήσεις μετά άλλη μια σύνδεση 1down 100 up και να τις ενώσεις με bonding ας πούμε) που ειναι απλά μερικά click για τον πΟΤΕ αλλά αυτό όπως και πολλά άλλα δεν γίνονται γιατί δεν τους νοιάζει η εξυπηρέτηση πελατών βρέξει χιονίζει η καραβάνα γεμίζει πάλι καλά που ο Ελον έρηξε τις τιμές και κουνιούνται λίγο γιατί ακόμη στα 50mbps θα είχαμε μείνει (βασικά τόσο ειναι ακόμη VDSL 30 ή 50 + ADSL "έως" 24 που ειναι 10 και βγάλε για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ) 

και το άλλο επιχείρημα ειναι δεν βάζει ο κόσμος... αν ειναι να μου χρεώνεις 35 ευρώ την 50άρα και με λίγα λεπτά δωρεάν κλήσεις ε φυσικά και δεν θα βάλει ο άλλος με 700 ευρώ μηνιάτικο κάτι μεγαλύτερο... 

Καλά για τα προγράμματα κινητής δεν το συζητώ ακόμη τα SMS μετράνε και χρεώνουν λες και είμαστε στο 90 για να πάρεις απεριόριστα στα πάντα πρέπει να δώσεις 40 ευρώ και να σε δέσουν 2 χρόνια (και εννοείται όχι δώρο κινητό ή σοβαρή έκπτωση)

και το χειρότερο απόλα ειναι ακόμη και να θες να παραγγείλεις κάποιο πακέτο οι server του ote λαγκάρουν περισσότερο και απο bnb όταν είχε siege η Aden και αν με τα πολλά τελειώσεις τη online παραγγελία σε γράφουν και στα ....παλιά τους τα παπούτσι και πρέπει τελικά εσυ να πας στο μαγαζάκι τους για να προχωρήσει η αίτηση σου ... 

Έχουν αλλάξει πολλά ναι :P όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν που λέει και το τραγούδι. 

Μόνο ο ελον θα μας σώσει !!

Στις 18/10/2024 στις 9:38 ΜΜ, safridia είπε

Τι ακριβως εχει αλλαξει απο τοτε ειπες;
Τελευταιοι πισω απο ολοκληρο το μπλοκ των πρωην κομουνιστικων καθεστωτων. Πλεον πισω και απο αυτους.

GGTLablWMAAj0Ba.jpg

Καλά άστο. Πήγα Σερβία και Ουγγαρία το καλοκαίρι και δεινοπάθησα με το ίντερνέτ τους. Δεν μου λένε τίποτε τα στατιστικά και οι αριθμοί. Και δεν πήγα στα χωριά τους, στις πρωτεύουσές τους ήμουν. Και δεν ήμουν μόνος να πείς πως έκανα κάτι λάθος εγώ. 60 άτομα πήγαμε.

3 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Καλά άστο. Πήγα Σερβία και Ουγγαρία το καλοκαίρι και δεινοπάθησα με το ίντερνέτ τους. Δεν μου λένε τίποτε τα στατιστικά και οι αριθμοί. Και δεν πήγα στα χωριά τους, στις πρωτεύουσές τους ήμουν. Και δεν ήμουν μόνος να πείς πως έκανα κάτι λάθος εγώ. 60 άτομα πήγαμε.

Ναι ας το αφησουμε καλυτερα, εαν δεν καταλαβαινεις την εννοια ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ δεν εχει νοημα.

1 λεπτό πριν, safridia είπε

Ναι ας το αφησουμε καλυτερα, εαν δεν καταλαβαινεις την εννοια ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ δεν εχει νοημα.

Ποιός είσαι εσύ που θα πείς τι καταλαβαίνω εγώ και τι όχι; Έγραψες κάπου για μέσο όρο ώστε να δικαιολογείτε η "προσβολή σου"; Να πάω σε οφθαλμίατρο τότε. Εγώ είπα την εμπειρία μου. Εσύ απλά πρόβαλες μια φώτο που βρήκες στο διαδίκτυο δίχως εμπειρία δική σου.

• Super Moderators
6 hours ago, Dr_Pepper said:

Μόνο ο ελον θα μας σώσει !!

Αν μένεις RURAL σίγουρα.

Κατα τα άλλα κάτι μου λέει ότι μετά το post που quotαρες κι απάντησες, δεν διάβασες τίποτα από τα επόμενα.

Στις 18/10/2024 στις 8:05 ΜΜ, kotronas είπε

Μπράβο συγχαρητήρια εγώ κοιτάω από το παράθυρο μου και τώρα πρέπει να περνάνε ίνες. 

φυτικες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ ξεύρω ότι αθηνα αλιμος ακομη 4G εχω. Τωρα οι εξαγγελίες  για 6G και τα  υπολοιπα μου θυμίζουν τις εξαγγελίες καποιου αγραμματου για καταργηση του ενφια κλπ

Στις 18/10/2024 στις 9:38 ΜΜ, safridia είπε

Τι ακριβως εχει αλλαξει απο τοτε ειπες;
Τελευταιοι πισω απο ολοκληρο το μπλοκ των πρωην κομουνιστικων καθεστωτων. Πλεον πισω και απο αυτους.

GGTLablWMAAj0Ba.jpg

Μια εικόνα χίλιες λέξεις 

Επεξ/σία από panagiotou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...