Προς το περιεχόμενο

Νέα εφαρμογή ChatGPT για Windows προσφέρει ενσωμάτωση αρχείων και φωτογραφιών

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα καλά και όλα όμορφα γενικά το AI αλλά έρχονται στιγμές που με τρομάζει... ιδικά στο τομέα τις προώθησης προϊόντων ή κοινός διαφημίσεις. Υπάρχουν στιγμές, όχι πολλές δύο τρις αλλά συνέβη. Σκέφτηκα κάτι που ήθελα να αγοράσω και μου τι πέταξε σαν διαφημίση... δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά συνέβη. Υπάρχει κάποιο άλλο μέλος που να του συνέβη κάτι παρόμοιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 hours ago, Dimitris-Chatzis said:

Όλα καλά και όλα όμορφα γενικά το AI αλλά έρχονται στιγμές που με τρομάζει... ιδικά στο τομέα τις προώθησης προϊόντων ή κοινός διαφημίσεις. Υπάρχουν στιγμές, όχι πολλές δύο τρις αλλά συνέβη. Σκέφτηκα κάτι που ήθελα να αγοράσω και μου τι πέταξε σαν διαφημίση... δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά συνέβη. Υπάρχει κάποιο άλλο μέλος που να του συνέβη κάτι παρόμοιο;

Καλά οι αλγόριθμοι που τρέχουν τα σοσιαλ μιντια υπάρχουν αρκετά χρόνια πριν τα LLM και μας εχουν κάνει κανονικά χάκινγκ τον εγκέφαλο. Βλέπουν την συμπεριφορά σου στο ιντερνετ και συσχετιζουν αυτή την συμπεριφόρα με παρομοιες συμπεριφορές άλλων και έτσι μπορούν να προβλέψουν τι θα θελήσεις ένα βήμα μετά. Διαθέτουν τεράστιο όγκο συμπεριφορών ατόμων και σου έχουν κάνει profiling για πράγματα που ούτε εσύ έχεις συνειδητοποιησει για τον εαυτό σου. Ο αλγόριθμος ξέρει πχ ότι εισαι ανδρας ετων γυρω στα 30, χωρις οικογένεια κτλ. και ξέρει ότι αυτό ο τύπος ανθρωπου μεσοβδόμαδα αν κοιτάει αυτοκίνητα στο καπάκι θα αρχίσει να σκεφτεται για επενδύσεις σε κριπτο πχ. Πριν κανεις εσυ την συσχέτιση το ξέρει ο αλγοριθμος πριν απο εσενα, γιατι εχει μάθει απο συμπεριφορές εκατομμυριων σαν και εσενα.

Δεν ειμαστε τόσο περιπλοκα όντα όσο νομίζουμε γενικα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...