nchatz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Η OpenAI παρουσίασε μια νέα εφαρμογή ChatGPT για Windows, διαθέσιμη προς το παρόν σε δοκιμαστικό στάδιο για συνδρομητές ChatGPT Plus, Team, Enterprise και Edu. Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Store, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της εταιρείας να καταστήσει το AI-powered chatbot πιο προσβάσιμο σε διάφορες πλατφόρμες, πέρα από την παρουσία του μέσω browser. Η εφαρμογή για Windows προσφέρει πολλές από τις λειτουργίες που είναι ήδη διαθέσιμες στην web έκδοση του ChatGPT, με ορισμένες βελτιώσεις που την καθιστούν πιο φιλική προς τον χρήστη. Μία από τις κύριες δυνατότητες είναι η ενσωμάτωση αρχείων και φωτογραφιών απευθείας στη συνομιλία, επιτρέποντας στους χρήστες να συζητούν για αρχεία excell, έγγραφα ή φωτογραφίες με μεγαλύτερη ευκολία. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στο νεότερο μοντέλο της OpenAI, γνωστό ως o1-preview, το οποίο υπόσχεται πιο έξυπνες και διαισθητικές αλληλεπιδράσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ορισμένοι περιορισμοί. Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει προς το παρόν φωνητικές εντολές ή το εντυπωσιακό Advanced Voice Mode, ενώ η ενσωμάτωση με το OpenAI GPT Store δεν είναι πλήρως λειτουργική. Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία της εφαρμογής είναι η δυνατότητα ελαχιστοποίησής της σε ένα μικρό παράθυρο, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στο ChatGPT ενώ εργάζονται με άλλες εφαρμογές. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο για εργασίες όπως η σύνοψη αναφορών, οι προτάσεις ιδεών ή ακόμη και η δημιουργία εικόνων. Συγκρίνοντας την έκδοση για Windows με την αντίστοιχη για macOS, οι χρήστες θα βρουν πολλές ομοιότητες, όπως τη δυνατότητα upload αρχείων και κοινής χρήσης φωτογραφιών. Ωστόσο, η έκδοση για Windows υστερεί ακόμη σε ορισμένους τομείς, ιδιαίτερα όσον αφορά την υποστήριξη φωνής και ορισμένες ενσωματώσεις που οι χρήστες macOS ενδέχεται να έχουν ήδη συνηθίσει. Η OpenAI έχει δηλώσει ότι η πλήρης έκδοση της εφαρμογής ChatGPT για Windows θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αναμένουν ακόμη περισσότερες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων δυνατοτήτων φωνής και βελτιωμένων ενσωματώσεων με το OpenAI GPT Store. Προς το παρόν, η πρόσβαση στην εφαρμογή ChatGPT για Windows περιορίζεται σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών, όπως οι συνδρομητές ChatGPT Plus, οι χρήστες Team και Enterprise, καθώς και σε χρήστες του εκπαιδευτικού τομέα. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν την πλήρη κυκλοφορία αργότερα μέσα στο έτος. Η εφαρμογή ChatGPT για Windows υποστηρίζει ακόμα τη δημιουργία εικόνων μέσω του DALL-E 3, επεκτείνοντας τις δυνατότητές της πέρα από την απλή επεξεργασία κειμένου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Huruduru Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Άψογο το ChatGPT 4o, η τιμή του κάπως τσιμπημένη αλλά έχοντας συνδρομή Plus, ομολογώ ότι κάνει παπάδες άμα ξέρεις να το χρησιμοποιείς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Υπάρχει και η πιο ασφαλής επιλογή offline με ollama (και άλλα LLM) με το AnythingLLM, με υποστήριξη προσθήκης αρχείων (vectorizing). Καλό και άγιο το ChatGPT, μας έχει βοηθήσει αλλά για sensitive data ειναι πιο πολύ ChatGTP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelos386 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γιατί αυτή η εμμονή με το να κάνουμε ξεχωριστή εφαρμογή κάθε web εφαρμογή. Αν είχε καμία σημαντική ενσωμάτωση με το λειτουργικό τότε ίσως να άξιζε. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από agelos386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jytfkjf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, agelos386 είπε Γιατί αυτή η εμμονή με το να κάνουμε ξεχωριστή εφαρμογή κάθε web εφαρμογή. Αν είχε καμία σημαντική ενσωμάτωση με το λειτουργικό τότε ίσως να άξιζε. Για την ώρα δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, αλλά είναι το πρώτο βήμα για να φέρουν την λειτουργία voice mode στα windows. Για την ώρα υπάρχει μόνο στα κινητά και στην εφαρμογή του ChatGPT σε apple silicon υπολογιστές. Επίσης περιμένουμε και το advanced voice mode, που για την ώρα δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη (αν και μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση με τη χρήση VPN). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelos386 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 3 minutes ago, jytfkjf said: Για την ώρα δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, αλλά είναι το πρώτο βήμα για να φέρουν την λειτουργία voice mode στα windows. Για την ώρα υπάρχει μόνο στα κινητά και στην εφαρμογή του ChatGPT σε apple silicon υπολογιστές. Επίσης περιμένουμε και το advanced voice mode, που για την ώρα δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη (αν και μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση με τη χρήση VPN). Εδω μας τα έχει δώσει όλα απλόχερα ο altman. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jytfkjf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, agelos386 είπε Εδω μας τα έχει δώσει όλα απλόχερα ο altman. Από ελλάντα μπαίνεις ή είσαι στο αμέρικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelos386 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, jytfkjf said: Από ελλάντα μπαίνεις ή είσαι στο αμέρικα; ελλάδα κανονικά αλλά έχω κάνει subscribe και στην beta του chatgpt app στο play store, ισώς είναι αυτός ο λόγος, και έχω plus. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από agelos386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jytfkjf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, agelos386 είπε ελλάδα κανονικά αλλά έχω κάνει subscribe και στην beta του chatgpt app στο play store, ισώς είναι αυτός ο λόγος, και έχω plus. Χμ, και εγώ plus έχω και είχα κατεβάσει το beta version από το play store αλλά δεν μου είχε πει τίποτα για το advanced voice mode. Θα το ξανακοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelos386 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 minutes ago, jytfkjf said: Χμ, και εγώ plus έχω και είχα κατεβάσει το beta version από το play store αλλά δεν μου είχε πει τίποτα για το advanced voice mode. Θα το ξανακοιτάξω. εγω χρειάστηκε να το κάνω uninstall και install δεν το έβγαλε σαν update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Εβαλα ξανα chatgpt plus δοκιμαστικα μετα από ένα χρόνο και η χρησιμοτητα έχει ανέβει αρκετά. Κώδικας και συμβουλές σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πετάει σκριπτάκια σε python για κάτι αυτοματισμούς που θέλω στην δουλειά μέσα σε 5-10 λεπτά δουλεύουν οπως θέλω, κάτι που θα μου έπαιρνε τουλάχιστον 1-2 απογεύματα. Ένα ηλεκτρολογικό προτζεκτ που είχα στο μυαλο μου το αναλυσε κανονικά, τι πρεπει να παρω πως να τα ζητήσω, τι να προσέξω κτλ. Αν έχεις μια γενική άποψη για ένα τομέα και έχεις την γνώση να τσεκάρεις τα αποτελέσματα, πραγματικά σου ανεβάζει επίπεδο στην καθημερινότητα, αλλά πολλά τα σχεδόν 25 ευρώ. Άλλο ένα βαρβάτο πάγιο. Α, και δουλεύει άριστα και με την ελληνική γλώσσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Huruduru είπε Άψογο το ChatGPT 4o, η τιμή του κάπως τσιμπημένη αλλά έχοντας συνδρομή Plus, ομολογώ ότι κάνει παπάδες άμα ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Εχω δελεαστεί αρκετά να σου πω την αλήθεια κι εγώ αλλα σκέφτομαι και το Copilot plus κυρίως λόγω των εξτρά δυνατοτήτων και ενσωμάτωσης στο Office... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Huruduru Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Volga είπε Εχω δελεαστεί αρκετά να σου πω την αλήθεια κι εγώ αλλα σκέφτομαι και το Copilot plus κυρίως λόγω των εξτρά δυνατοτήτων και ενσωμάτωσης στο Office... Εγώ το χρησιμοποιώ κυρίως για προγραμματισμό όταν σκαλώσω κάπου ή να μου βελτιώσει κείμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Εβαλα ξανα chatgpt plus δοκιμαστικα μετα από ένα χρόνο και η χρησιμοτητα έχει ανέβει αρκετά. Κώδικας και συμβουλές σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πετάει σκριπτάκια σε python για κάτι αυτοματισμούς που θέλω στην δουλειά μέσα σε 5-10 λεπτά δουλεύουν οπως θέλω, κάτι που θα μου έπαιρνε τουλάχιστον 1-2 απογεύματα. Ένα ηλεκτρολογικό προτζεκτ που είχα στο μυαλο μου το αναλυσε κανονικά, τι πρεπει να παρω πως να τα ζητήσω, τι να προσέξω κτλ. Αν έχεις μια γενική άποψη για ένα τομέα και έχεις την γνώση να τσεκάρεις τα αποτελέσματα, πραγματικά σου ανεβάζει επίπεδο στην καθημερινότητα, αλλά πολλά τα σχεδόν 25 ευρώ. Άλλο ένα βαρβάτο πάγιο. Α, και δουλεύει άριστα και με την ελληνική γλώσσα. Κοίτα αν κάνει τόσο καλή δουλειά όσο γράφεις και το χρησιμοποιείς αρκετά , τότε νομίζω ότι τα 25 ευρώ τα αξίζει και με το παραπάνω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Huruduru Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Εβαλα ξανα chatgpt plus δοκιμαστικα μετα από ένα χρόνο και η χρησιμοτητα έχει ανέβει αρκετά. Κώδικας και συμβουλές σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πετάει σκριπτάκια σε python για κάτι αυτοματισμούς που θέλω στην δουλειά μέσα σε 5-10 λεπτά δουλεύουν οπως θέλω, κάτι που θα μου έπαιρνε τουλάχιστον 1-2 απογεύματα. Ένα ηλεκτρολογικό προτζεκτ που είχα στο μυαλο μου το αναλυσε κανονικά, τι πρεπει να παρω πως να τα ζητήσω, τι να προσέξω κτλ. Αν έχεις μια γενική άποψη για ένα τομέα και έχεις την γνώση να τσεκάρεις τα αποτελέσματα, πραγματικά σου ανεβάζει επίπεδο στην καθημερινότητα, αλλά πολλά τα σχεδόν 25 ευρώ. Άλλο ένα βαρβάτο πάγιο. Α, και δουλεύει άριστα και με την ελληνική γλώσσα. Άμα έχεις πρόσβαση σε iOS (AppStore) και τουρκικό λογαριασμό AppStore, μπορείς μέσω του AppStore να το πάρεις με 13,50€ τον μήνα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα