Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει τώρα αυτή που έχεις εσύ δεν είναι κριτήριο! Με +1200 € που έχει άμα δεν έψηνε καφέ ή δεν σιγοεβραζε θα έπρεπε να τους κάνεις μήνυση! 

Το θέμα είναι τι κάνουν ένα μοντέλο με τα μισά το πολύ λεφτά. 

Με μπάτζετ 2.5Κ φούρνο και εστίες όλα καλά θα πηγαίνουν. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορώ να σου πω πως και μοντέλο σειράς 4, φάση 400-500€ οι εστίες, παίζει αντίστοιχα καλά, κάνει αυτά που ρώτησες. Δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο, μπορώ να το μάθω όμως αργότερα, το έχει η αδερφή μου και έχω μαγειρέψει και εκεί 😂

Δημοσ.
7 hours ago, Kid2023 said:

Διαβάζω ως μεινονεκτήματα για τις επαγωγικές :

1. Έχουν ακτινοβολία...

2.Δεν μπορεί να βράσει σιγά ένα φαγητό κατσαρόλας

3.Δεν παίρνουν μπρίκι

Ισχύει κάτι από τα παραπάνω ή είναι όλα μούφα;

2. Χαμηλώνεις τη θερμοκρασία και σιγοβραζει

3. Υπάρχουν μπρίκια για επαγωγικες

Δημοσ.

PIE631FB1E είναι το μοντέλο της αδερφής μου που είναι σε πολύ πιο γήινη τιμή.
και σε αυτό, δεν είχα θέμα με σιγόβρασμα σε κατσαρόλα, και δούλευε μια χαρά και το μπρίκι (Cookshop, stainless steel).

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάζω της gorenje είναι μισά λεφτά από bosch και νεφ με φουλ χαρακτηριστικά φυσικά κρατάω επιφύλαξη, έχει σετ ανεξάρτητο η gorenje με 500 αλλά με χαμηλότερα χαρακτηριστικά... 

Δημοσ.

Σχετικά με αυτόνομες επαγωγικές εστίες, έχω δει τις T46SBE1L0 της Neff.

Επειδή όλες του ομίλου έχουν την ίδια σχεδίαση, βλέπε Bosch - Siemens - Neff, υπάρχει ουσιώδης διαφορά στην ποιότητα / απόδοση, ή να πάρω πχ την όμοια Bosch που κάνει 100 - 150 - 200 € φθηνότερα ;

Υπάρχει δοκιμασμένη πρόταση για αυτόνομες επαγωγικές ; Θα ήθελα κάτι αξιόπιστο και να μην κάνει θόρυβο.

Επίσης, αυτές που το γυαλί δεν έχει κορνίζα γύρω γύρω, πόσο επίφοβο είναι να σπάσει αν χτυπηθεί στην άκρη ; Οι πιο ακριβές σειρές έχουν ποιοτικότερο γυαλί ; Έχω κεραμικές της Siemens που στο 6μηνο είχε γεμίσει γρατσουνιές και σημάδια από τα σκεύη και μιλάμε για normal χρήση, ούτε χτυπήματα ούτε τίποτα βίαιο.

Ευχαριστώ,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...