Προς το περιεχόμενο

Σήμα περιοχή Νέο Ηράκλειο Αττικης Cosmote /Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!! 

Για όσους γνωρίζουν,  ποια εταιρία cosmote η vodafone έχει καλύτερη κάλυψη δίκτυου ίντερνετ στη περιοχή Νέο Ηράκλειο Αττικης ( κι αν βοηθάει ακόμα περισσότερο το ερώτημα,  συγκεκριμένα προς Πρασίνου Λόφου και Πλαπούτα)

Η vodafone που εχω τωρα τρώει σκάλωματα που δν σου επιτρέπουν ούτε απλές ιστοσελίδες να φορτώσουν  κάποιες φορές μέσα στη μέρα. Μιλάμε για 0 ίντερνετ δηλ ώρες ώρες. Και άλλες φορές που καπως παλεύεται.

Έχω την εντύπωση ότι  χειροτερεύει η κατάσταση τελευταία.  

Καταργείται / χρεωνεται πλέον και η επιπλέον κάρτα που χρησιμοποιούσα σε ένα ρουτερακι για το λαπτοπ.

Πλέον συνδέω το κινητό μου στο λαπτοπ με καλώδιο.

Ούτε η κοσμοτε θυμάμαι να έχει πολύ καλύτερο σημα , αν και έχει περάσει καιρός από όταν είχα δοκιμάσει Κοσμοτε οπότε δεν γνωρίζω κι ίσως έχει βελτιωθεί κάπως....

Απ όσους ξέρουν κάπως την περιοχή ή μένουν εκεί κοντά που αναφέρω, γνωριζετε ποια εταιρία έχει καλύτερο σημα;

Με προβληματίζει , μη κάνω καποια μεταφορά του κινητού μου παλι σε Κοσμοτε και έχω τα ίδια. Και με υψηλότερη τιμή. 

Να τονίσω αναφέρομαι σε δίκτυο και ίντερνετ κινητής ( το οποίο συνδέω και στο λαπτοπ μου) και όχι σταθερή γραμμή καθώς δεν με ενδιαφέρει να βάλω σταθερή γραμμή τηλεφώνου/ίντερνετ.  

Επεξ/σία από greekmistis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Σήμα περιοχή Νέο Ηράκλειο Αττικης Cosmote /Vodafone

Η Nova πως πάει στην περιοχή σου?.  

Το ασύρματο δίκτυο κινητής το θέλεις για ποιο λόγο?  Για μεγαλύτερο upload ? Αλλιώς άμα είναι μόνιμη κατοικία γιατί να μην βάλεισ σταθερή γραμμή? Και να έχεις πχ vdsl ? Η οπτική ίνα?  Για ακόμα καλύτερες ταχύτητες?  

Άμα δεν σε καλύπτει το δίκτυο κινητής γιατί δεν βλέπεις σε ασύρματο ίντερνετ με κάτοπτρο?  Ή ακόμα σε δορυφορικό ίντερνετ  .? 

• Like 1

Στις 19/10/2024 στις 12:41 ΠΜ, johnmegarythmos είπε

Η Nova πως πάει στην περιοχή σου?.  

Το ασύρματο δίκτυο κινητής το θέλεις για ποιο λόγο?  Για μεγαλύτερο upload ? Αλλιώς άμα είναι μόνιμη κατοικία γιατί να μην βάλεισ σταθερή γραμμή? Και να έχεις πχ vdsl ? Η οπτική ίνα?  Για ακόμα καλύτερες ταχύτητες?  

Άμα δεν σε καλύπτει το δίκτυο κινητής γιατί δεν βλέπεις σε ασύρματο ίντερνετ με κάτοπτρο?  Ή ακόμα σε δορυφορικό ίντερνετ  .? 

ευχαριστω για την απαντηση! 

Παιδια κανει τοσες αυξομειωσεις το δικτυο της vodafone που ωρες ωρες πιστευω οτι αυξομειωνεται η ταχυτητα απο τους ιδιους στοχευμενα.... Δε ξερω αν ειναι παλι τυχαιο, καθε φορα που ετοιμαζομαι να φυγω απο vodafone , βελτιωνεται καπως η κατασταση. Οκ πιθανοτερο τυχαιο, αλλα πρεπει να το αναφερω.

Δορυφορικο ιντερνετ ή το 1ο που αναφερεις δε το γνωριζω. 

Θα προτιμουσα επισης να μη μπλεξω με ΝΟΒΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/10/2024 στις 2:12 ΜΜ, greekmistis είπε

Καλησπέρα!! 

Για όσους γνωρίζουν,  ποια εταιρία cosmote η vodafone έχει καλύτερη κάλυψη δίκτυου ίντερνετ στη περιοχή Νέο Ηράκλειο Αττικης ( κι αν βοηθάει ακόμα περισσότερο το ερώτημα,  συγκεκριμένα προς Πρασίνου Λόφου και Πλαπούτα)

Η vodafone που εχω τωρα τρώει σκάλωματα που δν σου επιτρέπουν ούτε απλές ιστοσελίδες να φορτώσουν  κάποιες φορές μέσα στη μέρα. Μιλάμε για 0 ίντερνετ δηλ ώρες ώρες. Και άλλες φορές που καπως παλεύεται.

Έχω την εντύπωση ότι  χειροτερεύει η κατάσταση τελευταία.  

Καταργείται / χρεωνεται πλέον και η επιπλέον κάρτα που χρησιμοποιούσα σε ένα ρουτερακι για το λαπτοπ.

Πλέον συνδέω το κινητό μου στο λαπτοπ με καλώδιο.

Ούτε η κοσμοτε θυμάμαι να έχει πολύ καλύτερο σημα , αν και έχει περάσει καιρός από όταν είχα δοκιμάσει Κοσμοτε οπότε δεν γνωρίζω κι ίσως έχει βελτιωθεί κάπως....

Απ όσους ξέρουν κάπως την περιοχή ή μένουν εκεί κοντά που αναφέρω, γνωριζετε ποια εταιρία έχει καλύτερο σημα;

Με προβληματίζει , μη κάνω καποια μεταφορά του κινητού μου παλι σε Κοσμοτε και έχω τα ίδια. Και με υψηλότερη τιμή. 

Να τονίσω αναφέρομαι σε δίκτυο και ίντερνετ κινητής ( το οποίο συνδέω και στο λαπτοπ μου) και όχι σταθερή γραμμή καθώς δεν με ενδιαφέρει να βάλω σταθερή γραμμή τηλεφώνου/ίντερνετ.  

Επειδή είσαι σε μια περιοχή που είναι κοντά στην Αττική Οδό, όλες έχουν σήμα. Ακριβώς δίπλα έχεις κεραία Vodafone που έχει κουμπώσει η Nova με εγκατάσταση εξοπλισμού σε ιστό Vodafone και κεραία+Micro Cosmote και σε μεγαλύτερη απόσταση έχει 2 κεραίες η Nova & Vodafone με ενα Micro και η Cosmote με 4 Micro & μια κεραία. Για εμένα η λύση είναι το Starlink αν θες δορυφορικό, αλλιώς αν υπάρχει οπτική ίνα αξιζει.

Επεξ/σία από NikolasKon14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...