greekmistis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα!! Για όσους γνωρίζουν, ποια εταιρία cosmote η vodafone έχει καλύτερη κάλυψη δίκτυου ίντερνετ στη περιοχή Νέο Ηράκλειο Αττικης ( κι αν βοηθάει ακόμα περισσότερο το ερώτημα, συγκεκριμένα προς Πρασίνου Λόφου και Πλαπούτα) Η vodafone που εχω τωρα τρώει σκάλωματα που δν σου επιτρέπουν ούτε απλές ιστοσελίδες να φορτώσουν κάποιες φορές μέσα στη μέρα. Μιλάμε για 0 ίντερνετ δηλ ώρες ώρες. Και άλλες φορές που καπως παλεύεται. Έχω την εντύπωση ότι χειροτερεύει η κατάσταση τελευταία. Καταργείται / χρεωνεται πλέον και η επιπλέον κάρτα που χρησιμοποιούσα σε ένα ρουτερακι για το λαπτοπ. Πλέον συνδέω το κινητό μου στο λαπτοπ με καλώδιο. Ούτε η κοσμοτε θυμάμαι να έχει πολύ καλύτερο σημα , αν και έχει περάσει καιρός από όταν είχα δοκιμάσει Κοσμοτε οπότε δεν γνωρίζω κι ίσως έχει βελτιωθεί κάπως.... Απ όσους ξέρουν κάπως την περιοχή ή μένουν εκεί κοντά που αναφέρω, γνωριζετε ποια εταιρία έχει καλύτερο σημα; Με προβληματίζει , μη κάνω καποια μεταφορά του κινητού μου παλι σε Κοσμοτε και έχω τα ίδια. Και με υψηλότερη τιμή. Να τονίσω αναφέρομαι σε δίκτυο και ίντερνετ κινητής ( το οποίο συνδέω και στο λαπτοπ μου) και όχι σταθερή γραμμή καθώς δεν με ενδιαφέρει να βάλω σταθερή γραμμή τηλεφώνου/ίντερνετ. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από greekmistis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Η Nova πως πάει στην περιοχή σου?. Το ασύρματο δίκτυο κινητής το θέλεις για ποιο λόγο? Για μεγαλύτερο upload ? Αλλιώς άμα είναι μόνιμη κατοικία γιατί να μην βάλεισ σταθερή γραμμή? Και να έχεις πχ vdsl ? Η οπτική ίνα? Για ακόμα καλύτερες ταχύτητες? Άμα δεν σε καλύπτει το δίκτυο κινητής γιατί δεν βλέπεις σε ασύρματο ίντερνετ με κάτοπτρο? Ή ακόμα σε δορυφορικό ίντερνετ .? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmistis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Στις 19/10/2024 στις 12:41 ΠΜ, johnmegarythmos είπε Η Nova πως πάει στην περιοχή σου?. Το ασύρματο δίκτυο κινητής το θέλεις για ποιο λόγο? Για μεγαλύτερο upload ? Αλλιώς άμα είναι μόνιμη κατοικία γιατί να μην βάλεισ σταθερή γραμμή? Και να έχεις πχ vdsl ? Η οπτική ίνα? Για ακόμα καλύτερες ταχύτητες? Άμα δεν σε καλύπτει το δίκτυο κινητής γιατί δεν βλέπεις σε ασύρματο ίντερνετ με κάτοπτρο? Ή ακόμα σε δορυφορικό ίντερνετ .? ευχαριστω για την απαντηση! Παιδια κανει τοσες αυξομειωσεις το δικτυο της vodafone που ωρες ωρες πιστευω οτι αυξομειωνεται η ταχυτητα απο τους ιδιους στοχευμενα.... Δε ξερω αν ειναι παλι τυχαιο, καθε φορα που ετοιμαζομαι να φυγω απο vodafone , βελτιωνεται καπως η κατασταση. Οκ πιθανοτερο τυχαιο, αλλα πρεπει να το αναφερω. Δορυφορικο ιντερνετ ή το 1ο που αναφερεις δε το γνωριζω. Θα προτιμουσα επισης να μη μπλεξω με ΝΟΒΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/10/2024 στις 2:12 ΜΜ, greekmistis είπε Καλησπέρα!! Για όσους γνωρίζουν, ποια εταιρία cosmote η vodafone έχει καλύτερη κάλυψη δίκτυου ίντερνετ στη περιοχή Νέο Ηράκλειο Αττικης ( κι αν βοηθάει ακόμα περισσότερο το ερώτημα, συγκεκριμένα προς Πρασίνου Λόφου και Πλαπούτα) Η vodafone που εχω τωρα τρώει σκάλωματα που δν σου επιτρέπουν ούτε απλές ιστοσελίδες να φορτώσουν κάποιες φορές μέσα στη μέρα. Μιλάμε για 0 ίντερνετ δηλ ώρες ώρες. Και άλλες φορές που καπως παλεύεται. Έχω την εντύπωση ότι χειροτερεύει η κατάσταση τελευταία. Καταργείται / χρεωνεται πλέον και η επιπλέον κάρτα που χρησιμοποιούσα σε ένα ρουτερακι για το λαπτοπ. Πλέον συνδέω το κινητό μου στο λαπτοπ με καλώδιο. Ούτε η κοσμοτε θυμάμαι να έχει πολύ καλύτερο σημα , αν και έχει περάσει καιρός από όταν είχα δοκιμάσει Κοσμοτε οπότε δεν γνωρίζω κι ίσως έχει βελτιωθεί κάπως.... Απ όσους ξέρουν κάπως την περιοχή ή μένουν εκεί κοντά που αναφέρω, γνωριζετε ποια εταιρία έχει καλύτερο σημα; Με προβληματίζει , μη κάνω καποια μεταφορά του κινητού μου παλι σε Κοσμοτε και έχω τα ίδια. Και με υψηλότερη τιμή. Να τονίσω αναφέρομαι σε δίκτυο και ίντερνετ κινητής ( το οποίο συνδέω και στο λαπτοπ μου) και όχι σταθερή γραμμή καθώς δεν με ενδιαφέρει να βάλω σταθερή γραμμή τηλεφώνου/ίντερνετ. Επειδή είσαι σε μια περιοχή που είναι κοντά στην Αττική Οδό, όλες έχουν σήμα. Ακριβώς δίπλα έχεις κεραία Vodafone που έχει κουμπώσει η Nova με εγκατάσταση εξοπλισμού σε ιστό Vodafone και κεραία+Micro Cosmote και σε μεγαλύτερη απόσταση έχει 2 κεραίες η Nova & Vodafone με ενα Micro και η Cosmote με 4 Micro & μια κεραία. Για εμένα η λύση είναι το Starlink αν θες δορυφορικό, αλλιώς αν υπάρχει οπτική ίνα αξιζει. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου από NikolasKon14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα