arafat4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Και είναι σίγουρο σηβατο?? 1 ώρα πριν, TopCLR είπε Κάποιο ποιοτικό στα 500-550W τουλάχιστον, 80 Plus Bronze με 5 έτη εγγύησης. Αν είναι Gold ακόμα καλύτερα. Παράδειγμα Seasonic G12 GC550 Το αγόρασα τελικά φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, arafat4 είπε Έχετε να μου πρώτηνετε κάποιο τροφοδοτικό?? Κάνε πρώτα τον κόπο να δεις ποιο έχεις τώρα. Edit: Μόλις είδα ότι αγόρασες το καλό. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από bebius 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arafat4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, bebius είπε Κάνε πρώτα τον κόπο να δεις ποιο έχεις τώρα. Edit: Μόλις είδα ότι αγόρασες το καλό. Το πήρα να έχω κάτι καλό και άλλο μήνα θα πάρω επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, arafat4 είπε Το πήρα να έχω κάτι καλό και άλλο μήνα θα πάρω επεξεργαστή Η αλήθεια είναι ότι με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών που πήρες δε θα σου χρειαστεί. Κι αυτός που έχεις τώρα μια χαρά θα συνεργάζεται μαζί της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arafat4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, bebius είπε Η αλήθεια είναι ότι με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών που πήρες δε θα σου χρειαστεί. Κι αυτός που έχεις τώρα μια χαρά θα συνεργάζεται μαζί της. Θέλω να αλλάξω διότι σιγά θα αλλάξω όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, arafat4 είπε Και είναι σίγουρο σηβατο?? Συμβατά είναι όλα τα τροφοδοτικά που μπορούν να παρέχουν την ισχύ που ζητάει το σύστημα. Από εκεί και μετά οι λεπτομέρειες είναι να έχουν τον αριθμό συνδέσεων (βυσμάτων) που χρειάζεσαι (1), με το κατάλληλο μήκος καλωδίων που χρειάζεται το εκάστοτε κουτί (2). Κάτι άλλο πιο εξειδικευμένο είναι να έχει συγκεκριμένου τύπου συνδέσεις. Όπως π.χ. το 12VHPWR που ζητάνε οι μεγάλες κάρτες της nvidia. 1) Συνήθως τα τροφοδοτικά που είναι ποιοτικά παρέχουν αρκετά παραπάνω βύσματα από όσα θα χρειαστείς. Κάποια πολύ φθηνά τροφοδοτικά έχουν περιορισμένο αριθμό βυσμάτων και κοντά καλώδια. 2) Σε μεγάλα κουτιά (full tower) υπάρχει περίπτωση να χρειάζονται μεγαλύτερου μήκους καλώδια. Το δικό σου είναι mini tower και δεν έχεις τέτοιο περιορισμό σε επιλογή τροφοδοτικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arafat4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, TopCLR είπε Συμβατά είναι όλα τα τροφοδοτικά που μπορούν να παρέχουν την ισχύ που ζητάει το σύστημα. Από εκεί και μετά οι λεπτομέρειες είναι να έχουν τον αριθμό συνδέσεων (βυσμάτων) που χρειάζεσαι (1), με το κατάλληλο μήκος καλωδίων που χρειάζεται το εκάστοτε κουτί (2). Κάτι άλλο πιο εξειδικευμένο είναι να έχει συγκεκριμένου τύπου συνδέσεις. Όπως π.χ. το 12VHPWR που ζητάνε οι μεγάλες κάρτες της nvidia. 1) Συνήθως τα τροφοδοτικά που είναι ποιοτικά παρέχουν αρκετά παραπάνω βύσματα από όσα θα χρειαστείς. Κάποια πολύ φθηνά τροφοδοτικά έχουν περιορισμένο αριθμό βυσμάτων και κοντά καλώδια. 2) Σε μεγάλα κουτιά (full tower) υπάρχει περίπτωση να χρειάζονται μεγαλύτερου μήκους καλώδια. Το δικό σου είναι mini tower και δεν έχεις τέτοιο περιορισμό σε επιλογή τροφοδοτικού. Ναι αλλά θα πάω σε τεχνικό να μου φτιάξουνε δεν θα έχουνε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, arafat4 είπε Ναι αλλά θα πάω σε τεχνικό να μου φτιάξουνε δεν θα έχουνε ? Την τελευταία γραμμή της απο πάνω απάντησης μάλλον η δεν την διάβασες η δεν την κατάλαβες. Έχεις μικρό κουτί, δεν σε απασχολεί το μήκος των καλωδίων του τροφοδοτικού, Εκτος κ αν σκοπεύεις να πας σε κανενα κτήνος μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, arafat4 είπε Ναι αλλά θα πάω σε τεχνικό να μου φτιάξουνε δεν θα έχουνε ? Αν εννοείς για το μήκος των καλωδίων, όπως σου απάντησε ο Xristaras12, δεν σε απασχολεί γιατί το κουτί σου είναι μικρό και δεν έχεις πρόβλημα. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο, γίνε πιο σαφής! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα