sonikk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Γεια σας. Εντελώς αναίτια έχω αποκλειστεί από το vendora. Δεν είμαι πωλητής απλά καμιά φορά αγοράζω κάποιο προϊόν. Αν και έστειλα mail για ένσταση με έγραψαν κανονικά. Πιστεύω ότι ρώτησα κάτι σαν απορία για ένα προιόν που δεν αγορασα τελικά και έπεσα σε εμπαθή που μάλλον έκανε κάποια αναφορά με αποτέλεσμα.να με αποκλείσουν. Επειδή από τεχνικά δεν γνωρίζω πολλά τί μπορώ να κάνω για άρση του αποκλεισμού ή να μπορώ να ξανασυνδεθώ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν έχω να σου δώσω λύση, πέρα από την ίσως επανάληψη της επικοινωνίας σου με το vendora. Λίγο off topic όμως, θα ήθελα να σου δώσω μία άλλη "οπτική" αναφορικά με το "αναίτιο" και "εμπαθή" που ανέφερες. Όταν βάζεις μίας αγγελία οπουδήποτε "ανακαλύπτεις" ότι θα επικοινωνήσουν μαζί σου πολλοί. Είτε γιατί ενδιαφέρονται πραγματικά (σωστό), θέλουν να κάνουν παζάρι μπας και τους βγει (αναμενόμενο) ή θέλουν να επισημάνουν κάτι που αναφέρθηκε λανθασμένα στην περιγραφή (σεβαστό). Όλα τα παραπάνω έχουν θετικό πρόσημο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που πολλές φορές θα επικοινωνήσουν, χωρίς να ενδιαφέρονται καν ή χωρίς να έχουν διαβάσει αυτά που λέει η περιγραφή ή δείχνουν οι φωτογραφίες. Πχ κάποιος απλά θα σχολιάσει "πω ρε φίλε, τι μου θύμησες. Είχα κι εγώ ένα τέτοιο στιλό/τηλεκατευθυνόμενο/playmobil όταν ήμουν πιτσιρικάς" Άλλος θα ζητήσει να του στείλεις κάτι που έχεις δηλώσει ότι έτσι κι αλλιώς δεν κάνεις αποστολή. Και ίσως να προσπαθήσει να σε πιέσει ή να σε γεμίσει ενοχές αφού "το χρειάζομαι για να το κάνω δώρο στο γιο μου που έχει τα γενέθλιά του" Άλλος θα σου ζητήσει, αν και μπορεί να αναφέρεις όπως κάνουν διάφοροι "δεν γίνονται κρατήσεις", να το...κρατήσεις ως που να γυρίσει σε κάνα μήνα από το χωριό. Και γενικά υπάρχουν πολλές ενοχλητικές ή και κουραστικές επικοινωνίες. Όποιος δε έχει βάλει 2-3 αγγελίες σε fb, vendora και παρόμοιες πλατφόρμες θα έχει ανακαλύψει ότι τα παραπάνω ΔΕΝ αποτελούν κάτι σπάνιο ή εξαίρεση. Όπως ακριβώς κι εδώ στο insomnia, στο κάθε νήμα θα μπούμε εσύ, εγώ ή ο άλλος, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι έχουμε κάτι σημαντικό ή έστω χρήσιμο να πούμε. Τώρα, κάποιος μπορεί να δεχτεί όλα τα παραπάνω προκειμένου να "σπρώξει" ότι έχει για πούλημα. 'Αλλος όμως, ειδικά αν έχει "φορτώσει" από άκυρες επικοινωνίες, ίσως να "τα πάρει". Οπότε ξανασκέψου την επικοινωνία που είχες (καταλαβαίνω ότι κάπου πάει το μυαλό σου) και δες μήπως πρέπει να επαναδιατυπώσεις (στο μυαλό σου, όχι σε μας) το "εμπαθής" Σημ. Κι ένα γενικότερο tip. Η ευγένεια και η συνέπεια καλό είναι να υπάρχει σε όλες μας τις δραστηριότητες και επαφές. Άσχετα αν είναι in person ή ηλεκτρονικές. Πχ. Έκανες μία ερώτηση. Πήρες μία απάντηση. Μην αφήνεις τη φάση μετέωρη. Προφανώς δεν έχεις υποχρέωση να εξηγήσεις τίποτα σε κανένα αλλά ένα στοιχειώδες "σε ευχαριστώ αλλά τελικά δεν με ενδιαφέρει" είναι μία καλή κίνηση. Σε τελευταία ανάλυση σκέψου πως θα σου φαινόταν αν στην αρχική σου ερώτηση "πχ μπορείς να το στείλεις με box now με δικά μου έξοδα;" εκείνος δεν σου απαντούσε καν αφού ήδη αναφέρει κάτι σαν "μόνο συνάντηση χέρι-χέρι Αθήνα" Σημ. 2 Ναι, όπως είναι προφανές όλα τα παραπάνω είναι από προσωπικές εμπειρίες/σκέψεις. Δεν με έχουν οδηγήσει ποτέ σε αναφορά, αφού είμαι πλέον σε φάση κοινωνικής παρατήρησης , αλλά σίγουρα μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να κάνουν κάποιον να "φορτώσει" Σημ. 3 Εδώ στο νήμα "χαρίζονται" του insomnia, όταν υπήρχε, και υπήρχαν "απαιτήσεις" από διαφόρους (όποιος δεν το έχει προσέξει μπορεί να ανατρέξει στις σελίδες του νήματος), καταλαβαίνει κανείς πόσο "απαιτητικός και περίεργος" μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε όταν μπει και το attitude "εγώ πληρώνω" στη μέση Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από haris_216 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, sonikk είπε Αν και έστειλα mail για ένσταση με έγραψαν κανονικά. Πιστεύω ότι ρώτησα κάτι σαν απορία για ένα προιόν που δεν αγορασα τελικά και έπεσα σε εμπαθή που μάλλον έκανε κάποια αναφορά με αποτέλεσμα.να με αποκλείσουν. Επειδή από τεχνικά δεν γνωρίζω πολλά τί μπορώ να κάνω για άρση του αποκλεισμού ή να μπορώ να ξανασυνδεθώ; Οταν λες σε εγραψαν,τι εννοεις,οτι εστειλες χθες βραδυ και μεχρι τωρα δεν εχεις παρει απαντηση; Αν ναι,περιμενε λιγο ακομα,θα απαντησουν καποια στιγμη. Κατι αλλο ειναι,δε σου εκαναν αναφορα επειδη σπαταλησες το χρονο του πωλητη. Και μεταξυ μας,δεν εχει εκεινος το προβλημα,εσυ το εχεις,παρεα με πολλους αλλους,οι οποιοι στελνουν,ρωτανε,κανουν παζαρια,ζητανε κι αλλες φωτογραφιες,κανουν προσφορες και στο τελος δεν αγοραζουν τιποτα,ακομα και οταν αποδεχομαστε την προσφορα. 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Υπάρχουν όμως και αυτοί που πολλές φορές θα επικοινωνήσουν, χωρίς να ενδιαφέρονται καν ή χωρίς να έχουν διαβάσει αυτά που λέει η περιγραφή ή δείχνουν οι φωτογραφίες. Αυτους ολους τους κοβεις απο το δευτερο μηνυμα. Οπως και να εχει,εαν με ζαλισουν και δεν κανουν αγορα,τρωνε επιτοπου μπλοκ,γιατι θα ξαναστειλουν σιγουρα στο μελλον,οπως εχει γινει πολλες φορες. Ο αλλος δηθεν ηθελε να αγορασει 2 SP που εδινα,ζητησε επιπλεον φωτογραφιες,στην πορεια το αγορασε αλλος το 1,του το ειπα και δεν απαντησε. Μετα απο 15 μερες ξαναεστειλε σε αγγελια με SP που ειχα μολις ανεβασει,εφαγε το κραξιμο και το block του και ισιωσε. Αναθεμα ομως και αν καταλαβαινουν αυτοι οι ανθρωποι που φταινε,για αυτους ειναι στραβος ο γιαλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οταν λες σε εγραψαν,τι εννοεις,οτι εστειλες χθες βραδυ και μεχρι τωρα δεν εχεις παρει απαντηση; Αν ναι,περιμενε λιγο ακομα,θα απαντησουν καποια στιγμη. Κατι αλλο ειναι,δε σου εκαναν αναφορα επειδη σπαταλησες το χρονο του πωλητη. Και μεταξυ μας,δεν εχει εκεινος το προβλημα,εσυ το εχεις,παρεα με πολλους αλλους,οι οποιοι στελνουν,ρωτανε,κανουν παζαρια,ζητανε κι αλλες φωτογραφιες,κανουν προσφορες και στο τελος δεν αγοραζουν τιποτα,ακομα και οταν αποδεχομαστε την προσφορα. Αυτους ολους τους κοβεις απο το δευτερο μηνυμα. Οπως και να εχει,εαν με ζαλισουν και δεν κανουν αγορα,τρωνε επιτοπου μπλοκ,γιατι θα ξαναστειλουν σιγουρα στο μελλον,οπως εχει γινει πολλες φορες. Ο αλλος δηθεν ηθελε να αγορασει 2 SP που εδινα,ζητησε επιπλεον φωτογραφιες,στην πορεια το αγορασε αλλος το 1,του το ειπα και δεν απαντησε. Μετα απο 15 μερες ξαναεστειλε σε αγγελια με SP που ειχα μολις ανεβασει,εφαγε το κραξιμο και το block του και ισιωσε. Αναθεμα ομως και αν καταλαβαινουν αυτοι οι ανθρωποι που φταινε,για αυτους ειναι στραβος ο γιαλος. Δεν είμαι πωλητής.Αγορες κάνω και ποτέ δεν πρήζω κόσμο. Πάνω από μια δύο ερωτήσεις δεν κάνω ποτέ και αυτό μόνο αν έχω καποια απορία. Κάποιος λοιπόν στραβωσε από την πρώτη ερώτηση και λογικά έκανε αναφορά ή έστειλε μήνυμα στη vendora λέγοντας ψέματα για μένα και η vendora μπλόκαρε τον λογαριασμό μου.Δεν ξέρω από τεχνικά, όταν γίνεται μπλοκ λογαριασμού μπλοκάρετε και η ip; Ή μπορώ να φτιάξω νέο λογαριασμό και να μπαίνω κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, sonikk είπε Δεν είμαι πωλητής.Αγορες κάνω και ποτέ δεν πρήζω κόσμο. Πάνω από μια δύο ερωτήσεις δεν κάνω ποτέ και αυτό μόνο αν έχω καποια απορία. Κάποιος λοιπόν στραβωσε από την πρώτη ερώτηση και λογικά έκανε αναφορά ή έστειλε μήνυμα στη vendora λέγοντας ψέματα για μένα και η vendora μπλόκαρε τον λογαριασμό μου.Δεν ξέρω από τεχνικά, όταν γίνεται μπλοκ λογαριασμού μπλοκάρετε και η ip; Ή μπορώ να φτιάξω νέο λογαριασμό και να μπαίνω κανονικά; Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, μόνο υποθέσεις προς το παρόν. Περίμενε εσύ μέχρι να σου απαντήσουν, ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει, θα ήθελες να μάθεις τις αιτίες και πως ποτέ δεν έχεις προκαλέσει πρόβλημα στην ιστοσελίδα ή σε κανέναν. Τώρα άμα δεν απαντήσουν καθόλου, ανοίγεις νέο λογαριασμό με άλλο email, αυτό είναι πανεύκολο, δεν ξέρω όμως τι γίνεται με την ταυτοποίηση μέσω κινητού, μπορεί να σε εντοπίσει το σύστημα από εκεί πως είσαι ο ίδιος, δεν ξέρω πως λειτουργούν τα συστήματα τους. 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οταν λες σε εγραψαν,τι εννοεις,οτι εστειλες χθες βραδυ και μεχρι τωρα δεν εχεις παρει απαντηση; Αν ναι,περιμενε λιγο ακομα,θα απαντησουν καποια στιγμη. Κατι αλλο ειναι,δε σου εκαναν αναφορα επειδη σπαταλησες το χρονο του πωλητη. Και μεταξυ μας,δεν εχει εκεινος το προβλημα,εσυ το εχεις,παρεα με πολλους αλλους,οι οποιοι στελνουν,ρωτανε,κανουν παζαρια,ζητανε κι αλλες φωτογραφιες,κανουν προσφορες και στο τελος δεν αγοραζουν τιποτα,ακομα και οταν αποδεχομαστε την προσφορα. Αυτους ολους τους κοβεις απο το δευτερο μηνυμα. Οπως και να εχει,εαν με ζαλισουν και δεν κανουν αγορα,τρωνε επιτοπου μπλοκ,γιατι θα ξαναστειλουν σιγουρα στο μελλον,οπως εχει γινει πολλες φορες. Ο αλλος δηθεν ηθελε να αγορασει 2 SP που εδινα,ζητησε επιπλεον φωτογραφιες,στην πορεια το αγορασε αλλος το 1,του το ειπα και δεν απαντησε. Μετα απο 15 μερες ξαναεστειλε σε αγγελια με SP που ειχα μολις ανεβασει,εφαγε το κραξιμο και το block του και ισιωσε. Αναθεμα ομως και αν καταλαβαινουν αυτοι οι ανθρωποι που φταινε,για αυτους ειναι στραβος ο γιαλος. Αυτοι δεν είναι τίποτε. Μου έχει τύχει να θέλω να πουλήσω κάτι που δεν το αγόραζε κανένας και ήμουν έτοιμος να κατέβαζα την αγγελία να το κρατούσα η να το χάριζα σε κανέναν. Σκαει ξαφνικά ένας ο οποίος έστειλε μήνυμα και εκδήλωσε ενδιαφέρον αλλά ζητούσε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για να δει αν του έκανε η συσκευή την οποία όχι μόνο δεν ήξερα και δεν έβρισκα πληροφορίες πουθενά, ήθελε να του βγαλω φωτογραφία κάποιο chipset η κύκλωμα στην συσκευή, πήγα να το δω αλλά εκεί είχε κάτι σαν αφρολεξ που κάλυπτε το κύκλωμα και του λέω στην τελική δεν μπορώ να το βγαλω μπορεί να προκαλέσω τίποτα. Επέμεινε αυτός ότι αν μπορέσω λόγο να το τραβήξω για να το βγάλω φωτογραφία μετά δεν θα πάθει τίποτε, έκανα το λάθος και τον άκουσα αντί να τον αγνοησω, ξεκόλλησε μαζί με το πλαστικό κάποιο κομμάτι με pins και στραβωσαν οι ακίδες, νευριασμενος κατέβασα την αγγελία και δεν του μίλησα ξανά. Λάθος μου που κάθισα και ασχολήθηκα βασικά ποτέ δεν ξανακάνω τέτοια η πάρε το ρισκο και αγόρασε η αντε γειά. Στο μεταξύ ένας άλλος πιο παλιά είχε εκδηλώσει ενδιαφερον για μια κάρτα γραφικών. Του έστελνα μήνυμα την μια ημέρα και περίμενα μέχρι την επόμενη για να απαντήσει μια γραμμή. Κάποια στιγμή έλεγε ότι επειδή δεν ξέρει καλά ελληνικά να μου μιλήσει η γυναίκα του που ήταν Ελληνίδα του λέω οκ. Ερχόντουσαν πάλι κάποια μηνύματα μάλλον από τον ίδιο γιατί είχαν ίδιο τρόπο γραφής, δεν καταλάβαινα τι ήθελε να ρωτήσει ούτε αυτός έδινε μια ξεκάθαρη απάντηση, σταμάτησα να του μιλάω γιατί βαρέθηκα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, μόνο υποθέσεις προς το παρόν. Περίμενε εσύ μέχρι να σου απαντήσουν, ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει, θα ήθελες να μάθεις τις αιτίες και πως ποτέ δεν έχεις προκαλέσει πρόβλημα στην ιστοσελίδα ή σε κανέναν. Τώρα άμα δεν απαντήσουν καθόλου, ανοίγεις νέο λογαριασμό με άλλο email, αυτό είναι πανεύκολο, δεν ξέρω όμως τι γίνεται με την ταυτοποίηση μέσω κινητού, μπορεί να σε εντοπίσει το σύστημα από εκεί πως είσαι ο ίδιος, δεν ξέρω πως λειτουργούν τα συστήματα τους. Αυτοι δεν είναι τίποτε. Μου έχει τύχει να θέλω να πουλήσω κάτι που δεν το αγόραζε κανένας και ήμουν έτοιμος να κατέβαζα την αγγελία να το κρατούσα η να το χάριζα σε κανέναν. Σκαει ξαφνικά ένας ο οποίος έστειλε μήνυμα και εκδήλωσε ενδιαφέρον αλλά ζητούσε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για να δει αν του έκανε η συσκευή την οποία όχι μόνο δεν ήξερα και δεν έβρισκα πληροφορίες πουθενά, ήθελε να του βγαλω φωτογραφία κάποιο chipset η κύκλωμα στην συσκευή, πήγα να το δω αλλά εκεί είχε κάτι σαν αφρολεξ που κάλυπτε το κύκλωμα και του λέω στην τελική δεν μπορώ να το βγαλω μπορεί να προκαλέσω τίποτα. Επέμεινε αυτός ότι αν μπορέσω λόγο να το τραβήξω για να το βγάλω φωτογραφία μετά δεν θα πάθει τίποτε, έκανα το λάθος και τον άκουσα αντί να τον αγνοησω, ξεκόλλησε μαζί με το πλαστικό κάποιο κομμάτι με pins και στραβωσαν οι ακίδες, νευριασμενος κατέβασα την αγγελία και δεν του μίλησα ξανά. Λάθος μου που κάθισα και ασχολήθηκα βασικά ποτέ δεν ξανακάνω τέτοια η πάρε το ρισκο και αγόρασε η αντε γειά. Στο μεταξύ ένας άλλος πιο παλιά είχε εκδηλώσει ενδιαφερον για μια κάρτα γραφικών. Του έστελνα μήνυμα την μια ημέρα και περίμενα μέχρι την επόμενη για να απαντήσει μια γραμμή. Κάποια στιγμή έλεγε ότι επειδή δεν ξέρει καλά ελληνικά να μου μιλήσει η γυναίκα του που ήταν Ελληνίδα του λέω οκ. Ερχόντουσαν πάλι κάποια μηνύματα μάλλον από τον ίδιο γιατί είχαν ίδιο τρόπο γραφής, δεν καταλάβαινα τι ήθελε να ρωτήσει ούτε αυτός έδινε μια ξεκάθαρη απάντηση, σταμάτησα να του μιλάω γιατί βαρέθηκα..... Ο κοσμος θα επρεπε να δινει εξετασεις για να του δινουν προσβαση στο ιντερνετ. Καποτε,ενας μεγαλος χακερ,ειχε πει: Το ιντερνετ απευθυνεται σε ολους,αλλα ειναι χρησιμο μονο στους εξυπνους. Τωρα κυριαρχουν οι ηλιθιοι. 19 ώρες πριν, sonikk είπε Δεν είμαι πωλητής.Αγορες κάνω και ποτέ δεν πρήζω κόσμο. Αυτα τα λες εσυ. Δε μπλοκαρει το vendora κοσμο επειδη ο καθενας κανει αναφορες. Εγω εκανα αναφορα σε μια γιδα,η οποια απαντουσε καθε 6 ωρες,χωρις ομως να δινει συνεχεια στο θεμα με την απαντηση της,ενω εγω ηθελα να αγορασω κατι. Οταν της ειπα στο τελος αν θα το στειλει αμεσα,ή θα παμε οπως με τα Μηνυματα,αφηνοντας με στο διαβαστηκε,μου απανταει : Πουληθηκε. Της απανταω "καλα οτι να'ναι" και μου απανταει " επιβεβαιωθηκε η συμπεριφορα σκουπιδιου". Εκανα λοιπον αναφορα για προσβλητικο χαρακτηρισμο και το Vendora μου απαντησε οτι ο λογαριασμος της ειναι υπο επιτηρηση μετα απο αυτο και οτι η αγγελια διεγραφη. Μαντεψε,η αγγελια εμεινε ενεργη και ολοκληρωθηκε η συναλλαγη κανονικα,απλα δε μπορουσα εγω να τη δω. Και ξερω οτι ολοκληρωθηκε η συναλλαγη,γιατι την εκανα εγω απο αλλο προφιλ. Οποτε το vendora δε σε απενεργοποιησε επειδη καποιος εκανε αναφορα,ειτε γιναν πραματα που δε μας λες,ειτε προκειται για καποιο λαθος του συστηματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Στις 18/10/2024 στις 1:57 ΜΜ, haris_216 είπε Spoiler Λίγο off topic όμως, θα ήθελα να σου δώσω μία άλλη "οπτική" αναφορικά με το "αναίτιο" και "εμπαθή" που ανέφερες. Όταν βάζεις μίας αγγελία οπουδήποτε "ανακαλύπτεις" ότι θα επικοινωνήσουν μαζί σου πολλοί. Είτε γιατί ενδιαφέρονται πραγματικά (σωστό), θέλουν να κάνουν παζάρι μπας και τους βγει (αναμενόμενο) ή θέλουν να επισημάνουν κάτι που αναφέρθηκε λανθασμένα στην περιγραφή (σεβαστό). Όλα τα παραπάνω έχουν θετικό πρόσημο. Υπάρχουν όμως και αυτοί που πολλές φορές θα επικοινωνήσουν, χωρίς να ενδιαφέρονται καν ή χωρίς να έχουν διαβάσει αυτά που λέει η περιγραφή ή δείχνουν οι φωτογραφίες. Πχ κάποιος απλά θα σχολιάσει "πω ρε φίλε, τι μου θύμησες. Είχα κι εγώ ένα τέτοιο στιλό/τηλεκατευθυνόμενο/playmobil όταν ήμουν πιτσιρικάς" Άλλος θα ζητήσει να του στείλεις κάτι που έχεις δηλώσει ότι έτσι κι αλλιώς δεν κάνεις αποστολή. Και ίσως να προσπαθήσει να σε πιέσει ή να σε γεμίσει ενοχές αφού "το χρειάζομαι για να το κάνω δώρο στο γιο μου που έχει τα γενέθλιά του" Άλλος θα σου ζητήσει, αν και μπορεί να αναφέρεις όπως κάνουν διάφοροι "δεν γίνονται κρατήσεις", να το...κρατήσεις ως που να γυρίσει σε κάνα μήνα από το χωριό. Και γενικά υπάρχουν πολλές ενοχλητικές ή και κουραστικές επικοινωνίες. Όποιος δε έχει βάλει 2-3 αγγελίες σε fb, vendora και παρόμοιες πλατφόρμες θα έχει ανακαλύψει ότι τα παραπάνω ΔΕΝ αποτελούν κάτι σπάνιο ή εξαίρεση. Όπως ακριβώς κι εδώ στο insomnia, στο κάθε νήμα θα μπούμε εσύ, εγώ ή ο άλλος, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι έχουμε κάτι σημαντικό ή έστω χρήσιμο να πούμε. Τώρα, κάποιος μπορεί να δεχτεί όλα τα παραπάνω προκειμένου να "σπρώξει" ότι έχει για πούλημα. 'Αλλος όμως, ειδικά αν έχει "φορτώσει" από άκυρες επικοινωνίες, ίσως να "τα πάρει". Οπότε ξανασκέψου την επικοινωνία που είχες (καταλαβαίνω ότι κάπου πάει το μυαλό σου) και δες μήπως πρέπει να επαναδιατυπώσεις (στο μυαλό σου, όχι σε μας) το "εμπαθής" Σημ. Κι ένα γενικότερο tip. Η ευγένεια και η συνέπεια καλό είναι να υπάρχει σε όλες μας τις δραστηριότητες και επαφές. Άσχετα αν είναι in person ή ηλεκτρονικές. Πχ. Έκανες μία ερώτηση. Πήρες μία απάντηση. Μην αφήνεις τη φάση μετέωρη. Προφανώς δεν έχεις υποχρέωση να εξηγήσεις τίποτα σε κανένα αλλά ένα στοιχειώδες "σε ευχαριστώ αλλά τελικά δεν με ενδιαφέρει" είναι μία καλή κίνηση. Σε τελευταία ανάλυση σκέψου πως θα σου φαινόταν αν στην αρχική σου ερώτηση "πχ μπορείς να το στείλεις με box now με δικά μου έξοδα;" εκείνος δεν σου απαντούσε καν αφού ήδη αναφέρει κάτι σαν "μόνο συνάντηση χέρι-χέρι Αθήνα" Σημ. 2 Ναι, όπως είναι προφανές όλα τα παραπάνω είναι από προσωπικές εμπειρίες/σκέψεις. Δεν με έχουν οδηγήσει ποτέ σε αναφορά, αφού είμαι πλέον σε φάση κοινωνικής παρατήρησης , αλλά σίγουρα μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να κάνουν κάποιον να "φορτώσει" Σημ. 3 Εδώ στο νήμα "χαρίζονται" του insomnia, όταν υπήρχε, και υπήρχαν "απαιτήσεις" από διαφόρους (όποιος δεν το έχει προσέξει μπορεί να ανατρέξει στις σελίδες του νήματος), καταλαβαίνει κανείς πόσο "απαιτητικός και περίεργος" μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε όταν μπει και το attitude "εγώ πληρώνω" στη μέση Πολυ μπλα μπλα. Κατι τετοια σχολια (αυτο περι "τι μου θυμισες") δεν παιζουν σε αυτα. Για ολα τα υπολοιπα, αν ηταν θα πεταγαμε με κλοτσιες τον κοσμο εξω απο τα μαγαζια οταν δεν θα αγοραζαν κατι, αλλα θα ειχαν μονο αποριες. Αν θελεις, υπαρχει το μπλοκ. Στις 17/10/2024 στις 10:16 ΜΜ, sonikk είπε Γεια σας. Εντελώς αναίτια έχω αποκλειστεί από το vendora. Δεν είμαι πωλητής απλά καμιά φορά αγοράζω κάποιο προϊόν. Αν και έστειλα mail για ένσταση με έγραψαν κανονικά. Πιστεύω ότι ρώτησα κάτι σαν απορία για ένα προιόν που δεν αγορασα τελικά και έπεσα σε εμπαθή που μάλλον έκανε κάποια αναφορά με αποτέλεσμα.να με αποκλείσουν. Επειδή από τεχνικά δεν γνωρίζω πολλά τί μπορώ να κάνω για άρση του αποκλεισμού ή να μπορώ να ξανασυνδεθώ; Ευχαριστώ. Κανε καποια restart στο ρουτερ και ξανα δοκιμασε μετα απο καμια 1-2 μερες. Αν συνδεοσουν μεσω data, πρεπει να επιβεβαιωσεις οτι και εκει εχει αλλαξει η ip. Εκει δεν γνωριζω, ισως με restart κινητου? 20 ώρες πριν, sonikk είπε Ή μπορώ να φτιάξω νέο λογαριασμό και να μπαίνω κανονικά; Α νομιζα ειχες ηδη δοκιμασει. Τοτε ναι, μπορεις να φτιαξεις νεο κανονικα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Πολυ μπλα μπλα. Κατι τετοια σχολια (αυτο περι "τι μου θυμισες") δεν παιζουν σε αυτα. Για ολα τα υπολοιπα, αν ηταν θα πεταγαμε με κλοτσιες τον κοσμο εξω απο τα μαγαζια οταν δεν θα αγοραζαν κατι, αλλα θα ειχαν μονο αποριες. Αν θελεις, υπαρχει το μπλοκ. Μαλλον δεν πουλας συχνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ο κοσμος θα επρεπε να δινει εξετασεις για να του δινουν προσβαση στο ιντερνετ. Καποτε,ενας μεγαλος χακερ,ειχε πει: Το ιντερνετ απευθυνεται σε ολους,αλλα ειναι χρησιμο μονο στους εξυπνους. Τωρα κυριαρχουν οι ηλιθιοι. Αυτα τα λες εσυ. Δε μπλοκαρει το vendora κοσμο επειδη ο καθενας κανει αναφορες. Εγω εκανα αναφορα σε μια γιδα,η οποια απαντουσε καθε 6 ωρες,χωρις ομως να δινει συνεχεια στο θεμα με την απαντηση της,ενω εγω ηθελα να αγορασω κατι. Οταν της ειπα στο τελος αν θα το στειλει αμεσα,ή θα παμε οπως με τα Μηνυματα,αφηνοντας με στο διαβαστηκε,μου απανταει : Πουληθηκε. Της απανταω "καλα οτι να'ναι" και μου απανταει " επιβεβαιωθηκε η συμπεριφορα σκουπιδιου". Εκανα λοιπον αναφορα για προσβλητικο χαρακτηρισμο και το Vendora μου απαντησε οτι ο λογαριασμος της ειναι υπο επιτηρηση μετα απο αυτο και οτι η αγγελια διεγραφη. Μαντεψε,η αγγελια εμεινε ενεργη και ολοκληρωθηκε η συναλλαγη κανονικα,απλα δε μπορουσα εγω να τη δω. Και ξερω οτι ολοκληρωθηκε η συναλλαγη,γιατι την εκανα εγω απο αλλο προφιλ. Οποτε το vendora δε σε απενεργοποιησε επειδη καποιος εκανε αναφορα,ειτε γιναν πραματα που δε μας λες,ειτε προκειται για καποιο λαθος του συστηματος. Το ότι γίνονται τσακωμοι και τέτοια και μέσα στο vendora δεν το περίμενα, τελικά δεν υπάρχει σελίδα για σελίδα που να ανταλλάξεις μήνυμα με κάποιον και να μην έχει υπάρξει ένταση. Αυτή το ρητό με το internet το έχω ακούσει και άλλη φορά, δεν ξέρω ποιος το ανέφερε πρώτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Το ότι γίνονται τσακωμοι και τέτοια και μέσα στο vendora δεν το περίμενα, τελικά δεν υπάρχει σελίδα για σελίδα που να ανταλλάξεις μήνυμα με κάποιον και να μην έχει υπάρξει ένταση. Αυτή το ρητό με το internet το έχω ακούσει και άλλη φορά, δεν ξέρω ποιος το ανέφερε πρώτος. Εγω εμαθα το ρητο απο τον Κεβιν Μιτνικ,γυρω στο 2003. Το vendora αυτη τη στιγμη ειναι χειροτερο και απο το market,συνολικα,αν προσθεσεις και το προβληματικο συστημα συναλλαγων,που μπορει να πατησεις να αγορασεις κατι,να σε απορριψει ο πωλητης επειδη το πουλησε αλλου και να σου δεσμευσουν τα χρηματα 3-5 μερες. Αν ψαξεις σε αλλο θεμα,θα δεις μια ιστορια μου που εδω και 3 μηνες δεν εχει βρεθει λυση,εστειλα πισω ενα ps4,ο πωλητης δεν το παρελαβε,το δεμα ξαναηρθε σε εμενα , χρηματα δεν εχω παρει πισω και ουτε και προκειται να βγει ακρη στο τελος. Εχει μεγαλο ευρος κοινου,το οποιο βλεπει ολες τις αγγελιες. Ετσι βλεπεις και εσυ τη βλακεια του καθενος που πουλαει κατι συλλεκτικο,αλλα βλεπουν ολοι και τις δικες σου αγγελιες και δε γλυτωνεις απο κανεναν. Μεσα στο 24 εχει μπει και ολη η μπλεμπα,στο τελος θα μεινουν μονο οι βαριοι πωλητες,οι ηλιθιοι και οι απατεωνες. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από StamTheMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εγω εμαθα το ρητο απο τον Κεβιν Μιτνικ,γυρω στο 2003. Το vendora αυτη τη στιγμη ειναι χειροτερο και απο το market,συνολικα,αν προσθεσεις και το προβληματικο συστημα συναλλαγων,που μπορει να πατησεις να αγορασεις κατι,να σε απορριψει ο πωλητης επειδη το πουλησε αλλου και να σου δεσμευσουν τα χρηματα 3-5 μερες. Αν ψαξεις σε αλλο θεμα,θα δεις μια ιστορια μου που εδω και 3 μηνες δεν εχει βρεθει λυση,εστειλα πισω ενα ps4,ο πωλητης δεν το παρελαβε,το δεμα ξαναηρθε σε εμενα , χρηματα δεν εχω παρει πισω και ουτε και προκειται να βγει ακρη στο τελος. Εχει μεγαλο ευρος κοινου,το οποιο βλεπει ολες τις αγγελιες. Ετσι βλεπεις και εσυ τη βλακεια του καθενος που πουλαει κατι συλλεκτικο,αλλα βλεπουν ολοι και τις δικες σου αγγελιες και δε γλυτωνεις απο κανεναν. Μεσα στο 24 εχει μπει και ολη η μπλεμπα,στο τελος θα μεινουν μονο οι βαριοι πωλητες,οι ηλιθιοι και οι απατεωνες. Κρίμα... Εγώ είχα πουλήσει δύο πράγματα από εκεί, ένα το χάρισα, αλλά ήταν χέρι με χέρι. Είχα αγοράσει μια η δύο φορές κάτι, καλες τιμές και αγορές βγήκαν. Ήθελα να αγοράσω κάτι από κάποιον αλλά τελευταία στιγμή δεν προχώρησα, αυτός μου έλεγε ότι δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το σύστημα της σελίδας κι αν θέλω να παρακαμψουμε την σελίδα και να περάσω από το σπίτι του να δω την συσκευή να την πάρω, αλλά δεν ρίσκαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε αυτός μου έλεγε ότι δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το σύστημα της σελίδας κι αν θέλω να παρακαμψουμε την σελίδα και να περάσω από το σπίτι του να δω την συσκευή να την πάρω, αλλά δεν ρίσκαρα. Ολοι τα ιδια λενε.καποιοι οντως δεν ξερουν πως παει και δεν καταλαβαινουν οτι θα δωσουν το αντικειμενο και δε θα παρουν λεφτα. Γενικα ομως εχει βρωμισει πολυ το πραμα,εχουν μπει ατομα που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο,μαθαν το ιντερνετ χθες και προσπαθουν να το χαλασουν για ολους. Στην αρχη η επιλογη " παζαρι " ηταν προαιρετικη και την ειχα κλειστη σε καθε αγγελια,μετα την εβαλαν default και μπορουσες να κανεις παζαρι μεχρι 30% της τιμης. Τωρα το εχουν παει στο 49% . Εχω διαμαρτυρηθει αρκετα , γιατι ερχεται ο καθε βλαμμενος και παταει οτι παζαρι του ερθει , αλλα λενε οτι εχει αποδειχθει οτι ανεβαζει τις πωλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα