Προς το περιεχόμενο

Οργανισμοί ζητούν να απαγορευτεί η κυκλοφορία του Cybertruck από τους ευρωπαϊκούς δρόμους

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Λολα να ένα μήλο είναι κάθε σου ποστ σε αυτό το thread.Οσων αφορά τα επιχειρήματα έχεις δίκιο αλλά συμπάθα με,τι επιχειρήματα να σου παραθέσω σε αυτά που γράφεις😂?Εδώ χαρακτηρίζεις τα αυτοκίνητα που έχουν τελική πάνω από 250χλμ ουσιαστικά παράνομα γιατί έχουν παράνομες δυνατότητες και το τονίζεις και με κεφαλαία..Καλά αυτό με τα Vista εκεί σηκώνω τα χέρια .Με νικησες..Κατηγορείς το παιδί πιο πάνω ότι αυτός δε ξέρει και ότι επηρεάζεται από τα meme(😳)και από το ότι γράφουν στο ίντερνετ.Ενω και εσύ κάνεις το ίδιο και θεωρείς ότι κακώς απαγορεύουν την κυκλοφορία του εκτρώματος στην ΕΕ λες και εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς στην ΕΕ για τους λόγους που πήραν αυτή την άδικη,για εσένα ,αποφαση.Μαλιστα.Χαραμιζεσαι.Ειναι κρίμα 

Το να προσπαθώ να πείσω κάποιον που δεν θέλει να καταλάβει κάτι, είναι σαν να προσπαθώ να πείσω έναν θρήσκο με επιχειρήματα πως δεν υπάρχει θεός. Ποτέ δεν θα δει το επιχείρημα, μόνο το αποτέλεσμα που συναισθηματικά απορρίπτει.

Φυσικά και όποιο αυτοκίνητο με τελικές 250χλμ+ (και πιο κάτω βασικά) είναι ουσιαστικά παράνομο. Όταν το όριο ταχύτητας είναι πάνω-κάτω στα 130χλμ/ω, αυτή η παραπάνω ταχύτητα είναι πέραν του ορίου του νόμου και δεν θα έπρεπε να υπάρχει (τουλάχιστον σύμφωνα με την λογική)! Είναι σαν αύριο να καταργούσαν τα ημιαυτόματα rifles και να λένε "έχει βολή κατά ριπάς αλλά υποσχέσου πως δεν θα το χρησιμοποιήσεις". Αν το κατάλαβες, καλώς.

Επεξ/σία από teodoreh
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 hours ago, Alexrose said:

Μακάρι να το γλυτώσουμε στην Ευρώπη αλλά στάνταρ καποιος φραγκατος θα το θέλει το έκτρωμα 

Έτσι από περιέργεια , γιατί τόσο μίσος για τον μανσκ; Σε έκλεψε , σκότωσε κανέναν δικό σου, σου κατέστρεψε την πατρίδα , σου πήρε τις δουλειές; Χμμμ, πολύ περίεργος στο γιατί κάποιοι βγάζετε τη χολή σας. 

Προσωπικά το διακεκριμένο δεν μου αρέσει λόγο σχεδίασης και μόνο 

Στο πνεύμα της μέσης απάντησης εδω και εγώ:

"Το είδα από κοντά στην έκθεση αυτοκινήτου, άνοιξα κονσέρβα ΣΒΑΝ στον μπροστα προφυλακτήρα, έψησα αυγά μάτια στο πορτμπαγκάζ, έφαγα κύριος και μετά έφυγα σε 2.7 δευτερόλεπτα με 100χλμ/ώρα για να προλάβω να πάω τουαλέτα"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, orfibous said:

27361 cc για να είμαστε συγκεκριμένοι. Το λες και οικονομικό. Ωστόσο η κίνηση στην Κηφισίας δεν θα αποτελεί ποτέ πρόβλημα

εναλλακτικα 

5f6df8dc-1e69-4038-afc2-f58342e2633a__41399.jpg

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, teodoreh είπε

Το να προσπαθώ να πείσω κάποιον που δεν θέλει να καταλάβει κάτι, είναι σαν να προσπαθώ να πείσω έναν θρήσκο με επιχειρήματα πως δεν υπάρχει θεός. Ποτέ δεν θα δει το επιχείρημα, μόνο το αποτέλεσμα που συναισθηματικά απορρίπτει.

Φυσικά και όποιο αυτοκίνητο με τελικές 250χλμ+ (και πιο κάτω βασικά) είναι ουσιαστικά παράνομο. Όταν το όριο ταχύτητας είναι πάνω-κάτω στα 130χλμ/ω, αυτή η παραπάνω ταχύτητα είναι πέραν του ορίου του νόμου και δεν θα έπρεπε να υπάρχει (τουλάχιστον σύμφωνα με την λογική)! Είναι σαν αύριο να καταργούσαν τα ημιαυτόματα rifles και να λένε "έχει βολή κατά ριπάς αλλά υποσχέσου πως δεν θα το χρησιμοποιήσεις". Αν το κατάλαβες, καλώς.

Κοίτα δε ξέρω από πού πηγάζει η αισιοδοξία σου ότι απαντάς έξυπνα και να ρίχνεις το μπαλάκι στον άλλο.. Ουσιαστικά συνεχίζεις τη μπουρδολογια που έχεις ξεκινήσει εδώ και ώρα.Αφησαμε τα Vista και πιάσαμε το θεό..Ότι του φανεί ... Τουλάχιστον είσαι σταθερός στο ότι είναι παράνομα τα αυτόκινητα με τελική άνω των 250 χλμ.Να σε ενημερώσω ότι ένα αμάξι μπορείς να το οδηγήσεις και σε χώρο όχι δημόσιο με όρια🤔.Και όλα αυτά γιατί κάποιοι οργανισμοί θέλουν να απαγορευτεί το Cybertruck στην Ευρώπη.Συνεχισε εσύ να νομίζεις ότι αυτός που δεν καταλαβαίνει είμαι εγώ🤣🤣.Συνέχισε ωραία είναι.

Επεξ/σία από kajwbtfe

Να κυκλοφορεί ;;;

Χαχαχαχαχ παρκαρισμένο να είναι και κάποιο παιδί για τον οποιοδήποτε λόγο πέσει σε μια από τις γωνίες φεύγεις νοσοκομείο για ράμματα τουλάχιστον .

Πραγματικά όταν το είδα από κοντά αυτό αναρωτήθηκα !

Πως το επέτρεψαν αυτό να βγει στην παραγωγή .

Κατά τα άλλα ειναι αρκετά εντυπωσιακό και αυτό το βουρτσισμένο αλουμίνιο που το περιβάλει είναι πολύ όμορφο .

Δεν αναιρεί βέβαια το γεγονός πως είναι τρομερά επικίνδυνο 

• Like 4

10 λεπτά πριν, poulinos είπε

εναλλακτικα 

5f6df8dc-1e69-4038-afc2-f58342e2633a__41399.jpg

Αυτό μάλιστα!!!Αυτό είναι όμορφο και σε περίπτωση που πας να πατήσεις πεζό απλά περνάς από πάνω του.Απλα θα κάιει λίγο παραπάνω...

• Haha 4

17 ώρες πριν, anonymous999 είπε

"...τονίζουν ότι λόγω του συστήματος αυτοπιστοποίησης που ισχύει στις ΗΠΑ..."

WTF?!?!

Από την άλλη μεριά, ξέχασα ότι εκεί μπορείς να "αυτοπιστοποιηθεις" γυναίκα\ανδρας\σκιουρος κατά βούληση και εναλλάξ, οπότε τι περίμενα....

Νομίζω οτι και στην αυτοπιστοποίηση φύλων, έχουμε ξεπεράσει τους αμερικανούς. σε λίγο θα τους κάνουμε και μάθημα

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Κοίτα δε ξέρω από πού πηγάζει η αισιοδοξία σου ότι απαντάς έξυπνα και να ρίχνεις το μπαλάκι στον άλλο.. Ουσιαστικά συνεχίζεις τη μπουρδολογια που έχεις ξεκινήσει εδώ και ώρα.Αφησαμε τα Vista και πιάσαμε το θεό..Ότι του φανεί ... Τουλάχιστον είσαι σταθερός στο ότι είναι παράνομα τα αυτόκινητα με τελική άνω των 250 χλμ.Να σε ενημερώσω ότι ένα αμάξι μπορείς να το οδηγήσεις και σε χώρο όχι δημόσιο με όρια🤔.Και όλα αυτά γιατί κάποιοι οργανισμοί θέλουν να απαγορευτεί το Cybertruck στην Ευρώπη.Συνεχισε εσύ να νομίζεις ότι αυτός που δεν καταλαβαίνει είμαι εγώ🤣🤣.Συνέχισε ωραία είναι.

Αφού το επιχείρημα σου είναι πως δεν υπάρχουν κόφτες στα αυτοκίνητα επειδή ο καθένας μας έχει από μία ιδιωτική πίστα, νομίζω πως δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω.

Υγ. Αν σε δυσκολεύουν οι παρομοιώσεις οι μεταφορές ή γενικώς οι συγκρίσεις και τα παραδείγματα, ειλικρινά συγνώμη!

Επεξ/σία από teodoreh

Εγώ θέλω να το δω την Ελλάδα σαν αγροτικό σε κανένα χωριό εκεί στην Κάτω *"Αχαγιά" να το έχει κανένα μελαψό παλικάρι και να πουλάει πατάτες!! 🤗

Έεεεελα πατάτεεεεεε!!!!!

*Κάτω Αχαΐα (Αχαγιά)

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kkostas2022 είπε

Εγώ θέλω να το δω την Ελλάδα σαν αγροτικό σε κανένα χωριό εκεί στην Κάτω *"Αχαγιά" να το έχει κανένα μελαψό παλικάρι και να πουλάει πατάτες!! 🤗

Έεεεελα πατάτεεεεεε!!!!!

*Κάτω Αχαΐα (Αχαγιά)

Στην επαρχια πρεπει πρωτα να περασει επιτυχως την δοκιμασια της στροφης...😄

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Haha 3

2 ώρες πριν, lost2 είπε

Έτσι από περιέργεια , γιατί τόσο μίσος για τον μανσκ; Σε έκλεψε , σκότωσε κανέναν δικό σου, σου κατέστρεψε την πατρίδα , σου πήρε τις δουλειές; Χμμμ, πολύ περίεργος στο γιατί κάποιοι βγάζετε τη χολή σας. 

Ξέρεις για πόσους “εγκληματίες” της κοινωνίας μπορείς να διατυπώσεις ένα τέτοιο επιχείρημα στήριξης τους?

• Like 4

4 ώρες πριν, lost2 είπε

Προσωπικά το διακεκριμένο δεν μου αρέσει λόγο σχεδίασης και μόνο 

Έχεις γεμίσει με TESLA η Αθήνα δεν μισεί κανεις το φίλο μας τον Elon απλά λέμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της TESLA δεν κάνει η συζήτηση αφορά το CYBERTRUCK και μόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, AtiX said:

Ξέρεις για πόσους “εγκληματίες” της κοινωνίας μπορείς να διατυπώσεις ένα τέτοιο επιχείρημα στήριξης τους?

Για κανέναν, αν δεν έχει κάνει κάτι για να είναι εγκληματίας πόσο δε σε εμένα άμεσα ή έμεσα, π.χ. ο Λένιν σκότωσε πάρα πολλά μύρια κόσμο, τον λέω εγκληματία αλλά δεν έχω μίσος για κάθε τι που έκανε , τον Κεμαλ από την άλλη τον μισό για οτιδίποτε ,γιατί σκότωσε πολλούς από τους προγόνους μου τους κυνήγησε κ.λ.π. για όσους ξέρουν ιστορία.

Επεξ/σία από lost2
  • Like 1

4 ώρες πριν, teodoreh είπε

Με την ίδια λογική δεν πρέπει να πουλάνε μαχαίρια γτ μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο άρα το να πουλάς μαχαίρια είναι ουσιαστικά παράνομο. Όσον αφορά γτ η τελική ταχύτητα είναι υψηλότερη σου απαντήσανε πιο πάνω.

Όσον αφορά το παράδειγμα με τα τουφέκια τι ακριβώς προσπάθησες να εξηγήσεις; Ότι εάν η νομοθεσία επιτρέψει να αγοράσεις πλήρες αυτόματο τυφέκιο αλλά να το χρησιμοποιήσεις μόνο ως ημιαυτόματο τότε είναι νόμιμο να το κάνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...