Προς το περιεχόμενο

Φόρμες, Ρούχα γυμναστηρίου, οικονομικά και τίμια!

trelaras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δώστε ρε παίδες καμιά ιδέα... 

Βρισκόμενος στον πρωταθλητισμό περνάω αρκετό χρόνο,κάθε μέρα, σε γυμναστήρια, γήπεδα κλπ κλπ.. Στα παππούτσια δεν κάνω οικονομία προφανώς, εκεί τίθεται θέμα ασφάλειας,   ωστόσο αυτό με τις φόρμες τις nike,  adidas,  που σκας 40 50  ευρώ γι αναλώσιμα παντελόνια φόρμας, κι άλλα 30 για dry fit  μπλούζα που στη χρήση που την κάνω εγώ βγάζει δε βγάζει το χρόνο, η φόρμα κυρίως,   αρχίζει και με βάζει σε σκέψεις γι αναζήτηση εναλλακτικής.

Εχετε πάρει απο κάπου  online, ή και φυσικό κατάστημα,  φόρμες κι αθλητικές μπλούζες, οικονομικές και τίμιες για χρήση  γυμναστηριακή, προπόνησης, που ν άξιζαν; 

Ευχαριστώ. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Έχω «σκίσει» τα ρούχα από Decathlon, μου φαίνονται εξαιρετικά τίμια και κάνουν δουλειά - τουλάχιστον για τα δικά μου μέτρα (3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο για crossfit). 

• Like 5

12 ώρες πριν, trelaras22 είπε

Δώστε ρε παίδες καμιά ιδέα... 

Βρισκόμενος στον πρωταθλητισμό περνάω αρκετό χρόνο,κάθε μέρα, σε γυμναστήρια, γήπεδα κλπ κλπ.. Στα παππούτσια δεν κάνω οικονομία προφανώς, εκεί τίθεται θέμα ασφάλειας,   ωστόσο αυτό με τις φόρμες τις nike,  adidas,  που σκας 40 50  ευρώ γι αναλώσιμα παντελόνια φόρμας, κι άλλα 30 για dry fit  μπλούζα που στη χρήση που την κάνω εγώ βγάζει δε βγάζει το χρόνο, η φόρμα κυρίως,   αρχίζει και με βάζει σε σκέψεις γι αναζήτηση εναλλακτικής.

Εχετε πάρει απο κάπου  online, ή και φυσικό κατάστημα,  φόρμες κι αθλητικές μπλούζες, οικονομικές και τίμιες για χρήση  γυμναστηριακή, προπόνησης, που ν άξιζαν; 

Ευχαριστώ. 

Τα admiral εχουν αρκετα φτηνα και τιμια πραγματα.

Εχω παρει πολλες καλτσες.

Αν έχεις υπομονή,βάζουν ανά διαστήματα τρελές προσφορές στο about you..Έχω τσίμπησει σετ φόρμας-ζακέτα Under armour 30 ευρώ,κάτι φόρμες κ φούτερ adidas nike 22-23 ευρώ,αλλά θέλει λίγο υπομονή κ ψάξιμο στο σάιτ όταν βάζουν προσφορές

Για Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει απλά εδώ Αγγλία έχω πάρει εργολαβία λέμε τα decathlon και τα πακέτα προσφοράς της under Armour. Τα τελευταία από μόνα τους δεν θεωρούνται φθηνά (ούτε ακριβά) αλλά σε πακέτο βγαίνουν σχεδόν τα ίδια οπότε σίγουρα συμφέρουν. 

Στις 17/10/2024 στις 11:34 ΜΜ, paredwse είπε

Έχω «σκίσει» τα ρούχα από Decathlon, μου φαίνονται εξαιρετικά τίμια και κάνουν δουλειά - τουλάχιστον για τα δικά μου μέτρα (3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο για

Στις 18/10/2024 στις 8:16 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Για Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει απλά εδώ Αγγλία έχω πάρει εργολαβία λέμε τα decathlon και τα πακέτα προσφοράς της under Armour. Τα τελευταία από μόνα τους δεν θεωρούνται φθηνά (ούτε ακριβά) αλλά σε πακέτο βγαίνουν σχεδόν τα ίδια οπότε σίγουρα συμφέρουν. 

crossfit). 

Αν θέλετε  και μια τελευταία διευκρίνιση. Τα μεγέθη τους σε φόρμες είναι αντίστοιχα  nike, adidas ξέρω γω; Κοιτάω παντελόνια φόρμας, οπου στις μάρκες μου κάθεται καλά συνήθως το xl, οπότε να πάω κι εδώ true to size, ή ν ανεβοκατέβω απ την εμπειρία σας; 

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
1 hour ago, trelaras22 said:

Αν θέλετε  και μια τελευταία διευκρίνιση. Τα μεγέθη τους σε φόρμες είναι αντίστοιχα  nike, adidas ξέρω γω; Κοιτάω παντελόνια φόρμας, οπου στις μάρκες μου κάθεται καλά συνήθως το xl, οπότε να πάω κι εδώ true to size, ή ν ανεβοκατέβω απ την εμπειρία σας; 

Ευχαριστώ.

Ως προς εμένα, επειδή στην προπόνηση μου θέλω τα ρούχα χαλαρά επάνω μου (και όχι κολλητά επάνω μου), παίρνω ένα νούμερο παραπάνω απ' ότι τα Nike και τα adidas. Στα Nike/adidas φοράω Large, στο Decathlon αντιστοιχεί το XL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...