elpenor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, ninos30 said: Πέραν ότι είναι WiFi 6 (πραγμτατικά το χρείαζεστε;) To wifi6 (με προϋπόθεση να το υποστηρίζει και ο client) θα κάνει διαφορά σε όσους έχουν πρόβλημα γιατί και έχουν πολλές συσκευές και πολλά δίκτυα γύρω τους. Ψάξε OFDMA, BSS, TWT αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το πως το κάνει. 16 hours ago, kirileman said: No Openwrt support, no party (καλόμαθα 😄). Ρίξε μία ματιά και στα Mikrotik, σου επιτρέπουν να κάνεις πολύπλοκα πράγματα πολύ πιο εύκολα από το openwrt και οι τιμές είναι πολύ λογικές. Υποστηρίζουν και seamless roaming. Μακάρι να είχα ανακαλύψει το routeros νωρίτερα να μην βγάζω τα μάτια μου με τα custom firmware. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 hour ago, elpenor said: To wifi6 (με προϋπόθεση να το υποστηρίζει και ο client) θα κάνει διαφορά σε όσους έχουν πρόβλημα γιατί και έχουν πολλές συσκευές και πολλά δίκτυα γύρω τους. Ψάξε OFDMA, BSS, TWT αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το πως το κάνει. Ρίξε μία ματιά και στα Mikrotik, σου επιτρέπουν να κάνεις πολύπλοκα πράγματα πολύ πιο εύκολα από το openwrt και οι τιμές είναι πολύ λογικές. Υποστηρίζουν και seamless roaming. Μακάρι να είχα ανακαλύψει το routeros νωρίτερα να μην βγάζω τα μάτια μου με τα custom firmware. Θα τα δω τα Mikrotek, αν και το έχω μάθει καλά πλέον και νομίζω ότι θα προτιμήσω να πάρω ένα n100 router από AliExpress (όλο λέω να το κάνω, αλλά όλο το αναβάλλω) και να το στήσω μόνος μου, παρά να περάσω σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, kirileman είπε Θα τα δω τα Mikrotek, αν και το έχω μάθει καλά πλέον και νομίζω ότι θα προτιμήσω να πάρω ένα n100 router από AliExpress (όλο λέω να το κάνω, αλλά όλο το αναβάλλω) και να το στήσω μόνος μου, παρά να περάσω σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ποιο είναι αυτό το n100 router? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, stefanidisg said: Ποιο είναι αυτό το n100 router? Κάτι τέτοιο εννοώ Https://a.aliexpress.com/_EwaSa1F Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα