Konstanta33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου καλησπερα εχω ακουσει γενικα κακα λογια για το εργασιακο περιβαλλον και τις απολαβες στα τζαμπο αλλα λεω να προσπαθησω να μπω εστω για 3 μηνες πρωτου διοριστω στο δημοσιο. ξερει κανεις ομως χωρις καμια προυπηρεσια αν εχεις ελπιδες και αν ειναι ευκολο να μπεις στο ποστο του πωλητη ? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Αν είναι για τόσο μικρό διάστημα γιατί να μπεις σε τέτοια γαλέρα και να μην κάνεις κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstanta33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Apokios είπε Αν είναι για τόσο μικρό διάστημα γιατί να μπεις σε τέτοια γαλέρα και να μην κάνεις κάτι άλλο; ε αυτο σκεφτηκα να σου πω την αληθεια λογω του οτι ειναι κοντα μου και απο γνωστους που εχω ακουσει ψαχνουν συνεχως καινουργιο προσωπικο ειδικα οταν αλλαζουν τα εποχιακα ηδη οπως τωρα για χαλλογουιν χριστουγεννα κλπ, θελω να εργαστω σε καποια μεγαλη εταιρεια οπως και σε σουπερ μαρκετ δεν θα με χαλαγε. απλα προτιμω μεγαλες αλυσιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Konstanta33 είπε εχω ακουσει ψαχνουν συνεχως καινουργιο προσωπικο Αυτό ακριβώς Βέβαια απόφαση σου είναι τι θέλεις να κάνεις αλλά τα "στοιχεία" τα έχεις μπροστά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstanta33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, Apokios είπε Αυτό ακριβώς Βέβαια απόφαση σου είναι τι θέλεις να κάνεις αλλά τα "στοιχεία" τα έχεις μπροστά σου. ναι ξερω που παω να μπλεξω, απλα η απορια μου παραμενει, ειναι ευκολο χωρις προυπηρεσια και ασχετη ειδικοτητα απο πωλητες κλπ να μπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Έχεις δει κάποια αγγελία; Ή απλά θα πας να αφήσεις βιογραφικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 4 hours ago, Konstanta33 said: καλησπερα εχω ακουσει γενικα κακα λογια για το εργασιακο περιβαλλον και τις απολαβες στα τζαμπο αλλα λεω να προσπαθησω να μπω εστω για 3 μηνες πρωτου διοριστω στο δημοσιο. ξερει κανεις ομως χωρις καμια προυπηρεσια αν εχεις ελπιδες και αν ειναι ευκολο να μπεις στο ποστο του πωλητη ? ευχαριστω! δεν ειναι δυσκολο να εργαστεις εκει. Δε ξερω τι εννοεις πωλητη: 2 ποστα υπαρχουν σε καταστηματα: Ραφια/Ταμια Αν ξερεις 2 πραγματα παραπανω (σχολη) θα εισαι κατα κανονα ταμειο αλλα χωρις αυτο να σημαινει οτι θα γλιτωσεις κουβαλημα απο αποθηκη ή ραφια. Σε πολυ μεγαλα καταστηματα υπαρχει και η υποδοχη αλλα και παλι ειναι εκ περιτροπής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Konstanta33 είπε καλησπερα εχω ακουσει γενικα κακα λογια για το εργασιακο περιβαλλον και τις απολαβες στα τζαμπο αλλα λεω να προσπαθησω να μπω εστω για 3 μηνες πρωτου διοριστω στο δημοσιο. ξερει κανεις ομως χωρις καμια προυπηρεσια αν εχεις ελπιδες και αν ειναι ευκολο να μπεις στο ποστο του πωλητη ? ευχαριστω! Γενικά κλάφτα είναι σαν δουλειά. Πολύ πρέσα και δεν παίρνεις τίποτα σαν εμπειρία. Από την άλλη, αν θες απλά μια δουλειά ότι να'ναι για 3 μήνες, go for it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 10 hours ago, Konstanta33 said: καλησπερα εχω ακουσει γενικα κακα λογια για το εργασιακο περιβαλλον και τις απολαβες στα τζαμπο αλλα λεω να προσπαθησω να μπω εστω για 3 μηνες πρωτου διοριστω στο δημοσιο. ξερει κανεις ομως χωρις καμια προυπηρεσια αν εχεις ελπιδες και αν ειναι ευκολο να μπεις στο ποστο του πωλητη ? ευχαριστω! πηγαινε.οπως ειπες ειναι για 3 μηνες.οσο καλα ή χαλια να ειναι δεν εχει σημασια. ριχνεις βιογραφικο και βλεπεις αν θα σε παρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstanta33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Στις 17/10/2024 στις 11:00 ΜΜ, poulinos είπε πηγαινε.οπως ειπες ειναι για 3 μηνες.οσο καλα ή χαλια να ειναι δεν εχει σημασια. ριχνεις βιογραφικο και βλεπεις αν θα σε παρουν το δινεις και online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 hours ago, Konstanta33 said: το δινεις και online αυτο εννοουσα με το "ριχνεις" . απορω ποια εταιρεια τα περιμενει στο χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Έχεις διορισμό να σε περιμένει ή και το δημόσιο είναι απλά long-term στόχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstanta33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Έχεις διορισμό να σε περιμένει ή και το δημόσιο είναι απλά long-term στόχος; το πρωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου για 3 μήνες καλύτερα να προετοιμάσεις τα υπόλοιπα εργαλεία παροχές γύρω από τη νέα θέση όσων αφορά τη προσωπική σου ζωή. τακτοποίησε το προσωπικό σου χώρο, το όχημα μετακίνησης, το πρόγραμμα της εβδομάδας. αν αυτά έχουν τακτοποιηθεί πέρνα λίγο χαλαρά να φορτίσεις μπαταρίες πριν το νέο ξεκίνημα. το να πας 3 μήνες σε συνθήκες γαλέρας μόνο κακό θα κάνεις στον εαυτό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα