mikewugreece Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Προσφατα εκανα ενα ειδους VLOG σε μια πλατεια και επιασα κουβεντα με μια κοπελα, δεν ειπαμε τιποτα προσωπικό, αλλα, της την έπεσα με πολυ ελαφρυ τροπο τυπου: εισαι πανεμορφη, δωσμου το instagram σου κτλ, και ολα αυτα φυσικα αφου ειδε την καμερα και της εξηγησα πως τραβαω εκεινη την στιγμη ενα VLOG. Στο instagram στην αρχη οταν μιλησαμε για την δημοσιευση της συζητησης στο youtube, ειπε, δεν εχει προβλημα να δημοσιευθει αλλα θελει πρωτα να δει το υλικο. Τωρα ομως που το ετοιμασα και της το εδειξα, μου λεει δεν θελει τελικα να βγει στο youtube. Εγω τωρα, αν ακομα πουμε οτι κρυψω το προσωπο της ( blur ) εχω το δικαωμα προσθεσο το συγκεκριμενο αποσπασμα στο βιντεο μου στο youtube? εστω και αν χρειαστει να κρυψω το προσωπο της? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από mikewugreece 4 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Από τη στιγμή που σου έχει πει ότι δε θέλει ν' ανέβει, της λες «κανένα πρόβλημα», το σβήνεις (ή άντε να το κρατήσεις ως αρχείο σου) και πας παρακάτω. Τίμιο, σωστό, και δε μπορεί να σου πει και κανείς τίποτα. Με το ζόρι δημοσιότητα δε θέλει κανείς. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου οχι δεν εχεις δικαιωμα χωρις την συναινεση της σβου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas Savvidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mikewugreece είπε Προσφατα εκανα ενα ειδους VLOG σε μια πλατεια και επιασα κουβεντα με μια κοπελα, δεν ειπαμε τιποτα προσωπικό, αλλα, της την έπεσα με πολυ ελαφρυ τροπο τυπου: εισαι πανεμορφη, δωσμου το instagram σου κτλ, και ολα αυτα φυσικα αφου ειδε την καμερα και της εξηγησα πως τραβαω εκεινη την στιγμη ενα VLOG. Στο instagram στην αρχη οταν μιλησαμε για την δημοσιευση της συζητησης στο youtube, ειπε, δεν εχει προβλημα να δημοσιευθει αλλα θελει πρωτα να δει το υλικο. Τωρα ομως που το ετοιμασα και της το εδειξα, μου λεει δεν θελει τελικα να βγει στο youtube. Εγω τωρα, αν ακομα πουμε οτι κρυψω το προσωπο της ( blur ) εχω το δικαωμα προσθεσο το συγκεκριμενο αποσπασμα στο βιντεο μου στο youtube? εστω και αν χρειαστει να κρυψω το προσωπο της? Τι κι αν θολώσεις το πρόσωπο της, η φωνή της θα ακούγεται κι αν την ακούσει κάποιος γνωστός της θα την αναγνωρίσει. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι αν κάποια σου λέει όχι είναι ΟΧΙ. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από Kostas Savvidis 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, mikewugreece said: Προσφατα εκανα ενα ειδους VLOG σε μια πλατεια και επιασα κουβεντα με μια κοπελα, δεν ειπαμε τιποτα προσωπικό, αλλα, της την έπεσα με πολυ ελαφρυ τροπο τυπου: εισαι πανεμορφη, δωσμου το instagram σου κτλ, και ολα αυτα φυσικα αφου ειδε την καμερα και της εξηγησα πως τραβαω εκεινη την στιγμη ενα VLOG. ολα για τα views. 😛 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Γιατί πας φιρί φιρί να φας αγωγη δεν μπορώ να καταλάβω.Νομίζω πως ακόμα και να σου έλεγε ναι λεκτικά δεν έχει καμία αξία αν δεν υπάρχει ανάλυση της χρήσης του βίντεο των όρων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 7 minutes ago, chrisxkar said: Γιατί πας φιρί φιρί να φας αγωγη δεν μπορώ να καταλάβω.Νομίζω πως ακόμα και να σου έλεγε ναι λεκτικά δεν έχει καμία αξία αν δεν υπάρχει ανάλυση της χρήσης του βίντεο των όρων Προβλέπω σε λίγο καιρό νέο topic "Ανέβασα βίντεο στο Youtube και μου έκαναν αγωγή, τώρα τι κάνω ?" 1 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Αν δεν σου έχει πει εγγράφως ότι δεν επιθυμεί να το ανεβάσεις, εγώ θα το ανέβαζα, με θολούρα βέβαια στη μάπα της. Άσε τη φωνή να την καταλάβει όποιος την καταλάβει. Ας σου πει μετά ότι την κατάλαβε κάποιος και κάνεις τον Κινέζο. Αν όμως στο έχει καταγεγραμμένο ότι δε θέλει, πχ σε μήνυμα ή messenger ή email καλύτερα να μην το ανεβάσεις γιατί θα έχει δίκιο μετά. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokol Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Κανονικά, το θέμα θα έπρεπε να έχει λήξει από τη στιγμή που ζήτησε να μην ανεβάσεις το βίντεο. Επίσης, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του "αν δεν το έχεις καταγεγραμμένο οτι δεν θέλει, κάνε ό,τι θέλεις." Ας δούμε τι συμβαίνει γύρω μας και ας σεβαστούμε τις επιθυμίες των άλλων. Δεν το λέω ειδικά για τον ts, αλλά πολλά ξεκινούν από ένα φαινομενικά αθώο βίντεο και μια στάση του τύπου "ελα μωρέ δεν πειράζει." 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 22 minutes ago, tasoe said: Αν δεν σου έχει πει εγγράφως ότι δεν επιθυμεί να το ανεβάσεις, εγώ θα το ανέβαζα, με θολούρα βέβαια στη μάπα της. Άσε τη φωνή να την καταλάβει όποιος την καταλάβει. Ας σου πει μετά ότι την κατάλαβε κάποιος και κάνεις τον Κινέζο. Αν όμως στο έχει καταγεγραμμένο ότι δε θέλει, πχ σε μήνυμα ή messenger ή email καλύτερα να μην το ανεβάσεις γιατί θα έχει δίκιο μετά. Η λεκτική αποδοχή είναι δεσμευτική μόνο στην περίπτωση που έχει γίνει ανάλυση των όρων.Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υποστηρίξει πως δεν υπήρχε κατανόηση.Και επειδή θα τολμίσω να υποθέσω πως στο τέλος του vlog δεν της έκανε κάποια ανάλυση για το που και πως θα χρησιμοποιηθεί το video και να παράσχει συναίνεση δεν έχει δίκιο όπως και να έχει(το "-τραβάω ένα βίντεο μου επιτρέπεις να το ανεβάσω,-ναι". Ούτε επεξήγηση αποτελεί ούτε αποδοχή) Τώρα αν οι περισσότεροι τραβάνε βίντεο και γιόλο τα ανεβάζουν στα παπάρια τους βασιζόμενοι στο ποιος θα ασχοληθεί είναι άλλο και από μόνοι τους παίρνουν το ρίσκο.Εδω δεν επιτρέπεται να ανεβάσεις βίντεο με ορατές πινακίδες κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα που περνανε και μιλάμε για την συγκεκριμένη περίπτωση?Τώρα αν θες εσύ να πάρεις το ρίσκο του δεν θα ασχοληθεί με γεια σου με χαρά σου.(Ασε που και να μην ασχοληθεί νομικά απλά θα κάνει report και θα στο κατεβάσει η λογική λέει) Οπως επίσης νομίζω σύμφωνα με τα gdpr ακόμα και να συμφωνούσε έχει το δικαίωμα να σου κατεβάσει το βίντεο αργότερα γιατι απλά το μετάνιωσε Και μετά λέτε πως η ευρώπη δεν κάνει δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 17/10/2024 στις 7:48 ΠΜ, mikewugreece είπε Προσφατα εκανα ενα ειδους VLOG σε μια πλατεια και επιασα κουβεντα με μια κοπελα, δεν ειπαμε τιποτα προσωπικό, αλλα, της την έπεσα με πολυ ελαφρυ τροπο τυπου: εισαι πανεμορφη, δωσμου το instagram σου κτλ, και ολα αυτα φυσικα αφου ειδε την καμερα και της εξηγησα πως τραβαω εκεινη την στιγμη ενα VLOG. Στο instagram στην αρχη οταν μιλησαμε για την δημοσιευση της συζητησης στο youtube, ειπε, δεν εχει προβλημα να δημοσιευθει αλλα θελει πρωτα να δει το υλικο. Τωρα ομως που το ετοιμασα και της το εδειξα, μου λεει δεν θελει τελικα να βγει στο youtube. Εγω τωρα, αν ακομα πουμε οτι κρυψω το προσωπο της ( blur ) εχω το δικαωμα προσθεσο το συγκεκριμενο αποσπασμα στο βιντεο μου στο youtube? εστω και αν χρειαστει να κρυψω το προσωπο της? Είσαι τόσο **μπιπ** που ενώ σου έχει πει ότι δεν θέλει εσύ το σκέφτεσαι ακόμα; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από Ukforthemoment 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Στις 17/10/2024 στις 9:48 ΠΜ, mikewugreece είπε Στο instagram στην αρχη οταν μιλησαμε για την δημοσιευση της συζητησης στο youtube, ειπε, δεν εχει προβλημα να δημοσιευθει αλλα θελει πρωτα να δει το υλικο. Οπότε δεν της άρεσε το editing και για αυτο άλλαξε γνώμη. Όλοι όσοι κράζετε τον op, διαβάσατε το παραπάνω? Μια χαρά θετική ήταν στην αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Οπότε δεν της άρεσε το editing και για αυτο άλλαξε γνώμη. Όλοι όσοι κράζετε τον op, διαβάσατε το παραπάνω? Μια χαρά θετική ήταν στην αρχή. Αλλαξε γνώμη και δεν θέλει .Αυτό αρκεί. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Στις 17/10/2024 στις 11:52 ΠΜ, tutuyo είπε οχι δεν εχεις δικαιωμα χωρις την συναινεση της σβου Μιλάμε για την φωνή μόνο, για το πρόσωπο ή το ονοματεπώνυμο είναι γνωστό ότι απαγορεύεται χωρίς την συναίνεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Θα ήθελα νομοθεσία ΗΠΑ, οτιδήποτε σε δημόσιο χώρο/κτήριο, ΔΕΝ είναι ιδιωτικό και βιντεοσκοπεις ή φωτοφραφιζεις ότι θες. Στην Ελλάδα όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, οπότε οφείλουμε να τηρούμε την νομοθεσία και να παίρνουμε συναίνεση. Υπάρχουν φυσικά πάμπολλα βίντεο στο youtube που δεν τηρούν το παραπάνω, ο καθένας ας είναι υπεύθυνος και υπολογος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις