Προς το περιεχόμενο

(ΕΛΗΞΕ) Γερμανός: HUAWEI Watch GT 3 SE Μαύρο 89€ για 24 ώρες.

tonis1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, HatTrick είπε

Το honor gs που εχω ξεφευγει αρκετα...

...γιατί είναι το Watch GT/GT2 με άλλο όνομα.

5 ώρες πριν, HatTrick είπε

Πως ελέγχεις οτι οι αισθητήρες έχουν μια χαρα ακριβεια;Αν ειναι ετσι να το πάρω και εγω!

Συγκρίνω με το Watch GT2 που επίσης έχω (το οποίο είναι ότι να'ναι).

Διάβασε εδώ (GT3 = GT3 SE = GT4 = GT runner. Μόνο το GT3 Pro είναι διαφορετικό).

Για το GPS λένε κάποιοι λίγοι. Εγώ το βρίσκω πολύ καλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επανερχομαι , εχοντας το απο την Παρασκευη 

Δεν ειχα ποτε ρολογια οποτε δεν ξερω πια ειναι τα "στανταρς" 

Η μπαταρια του , ειναι ακομα στο 57% . 

Χθες ειπα να βαλω την λειτουργια ασκηση για ποδηλατο , εκανα μια σταση και καταλαβε πως σταματησα , μετα ομως που συνεχισα επρεπε να του ειχα πατησει resume  , οποτε μου εγραψε την μιση διαδρομη . Η ακριβεια του GPS ειναι πολυ καλη , τοσο καιρο βασιζομουν στο κινητο το οποιο "κοιταει" μια στο τοσο , οποτε οι διαδρομες που εκανα δεν ηταν καλοσχηματισμενες . 

Τον υπνο τον μετραει σωστα (νομιζω πως οι ωρες που γραφει , συμπιπτουν με την πραγματικοτητα) , τωρα για βαθυ και ελαθρη και ΡΕΜ δεν εχω ιδεα . Παντως την κυριακη που ξυπνησα και ενιωθα κομματια , μου εβγαλε οτι δεν εκανα καλο υπνο ..... 

Καλη φασουλα , ευχαριστω TS  😆

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το GT2 απο το 2021 με συνεχη χρηση ,εκτος θαλασσα αν και λενε κανει αλλα το φοβαμαι 

Πραγματικα σκυλι μετα απο 3 χρονια συνεχους χρησης η μπαταρια ναι μεν εχει μειωθει λιγο η διαρκεια αλλα πραγματικα ξεχνας να το φορτισεις

Τωρα αισθητηρες σε γενικες γραμμες ειναι οκ ενταξει δεν ειναι 100% η ακριβεια παντα αλλα τουλαχιστον εμενα μου δειχνει αυτα που θελω να δω, στους παλμους ετσι γτ στο αγχος ειναι σαν να μν δουλευει και ο υπνος ετσι κ ετσι αν κ δν εχω δωσει βαση εκει,κατι για θερμιδες και αλλα που δειχνει προφανως δν εχουν βαση

Γενικα παντως απο οταν το πηρα δν θα το αλλαζα με συμβατικο ρολοι το εχωβ αγαπησει,γτ οι λειτουργιες να βλεπεις ειδοποιησεις,να ακους μουσικη,το χρονομετρο που ειδικα στην δουλεια με βοηθαει πολυ(και να μην ξεχναω φαγητα και τα καιω στο σπιτι😂) απο να εχω το κινητο ειναι παρα πολυ βολικο σε πολλες καταστασεις και φυσικα αν παρετε κατι παρτε να κραταει η μπαταρια γτ αν πρεπει να το φορτιζχεις καθε 1-2 μερες θα το αφησετε

Φανταζομαι το 3 καπως ετσι θα ειναι και αυτο οποτε στα 89 ευρω οποιοι το προλαβαν ειναι VFM 

Επεξ/σία από gg i carry
  • Like 2

Το δικό μου GT2 πέθανε στην 2ετία (βέβαια το βούταγα και σε θάλασσα, αν και το ξέπλενα μετά).

Στην αρχή έπρεπε να το αφήσω 2-3 μέρες να στεγνώσει τελείως για να λειτουργήσει ξανά και κάποια στιγμή σταμάτησαν να λειτουργούν όλοι οι αισθητήρες του.

Πάντως στα 89€ είναι εξαιρετική αγορά & θα το ευχαριστηθείτε όσοι το προλάβατε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...