Προς το περιεχόμενο

(ΕΛΗΞΕ) Γερμανός: HUAWEI Watch GT 3 SE Μαύρο 89€ για 24 ώρες.

tonis1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Killing Offer για 24 ώρες το Huawei Watch Gt 3 Se στον Γερμανό. Στα 89€.

https://www.germanos.gr/product/wearables-gadgets/wearables/smartwatches/huawei-watch-gt-3-se-smartwatch/?productId=20419039&fname=skuColor&fvalue=-128022028046661806

IMG_20241017_023537.jpg

Επεξ/σία από tonis1989
  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Γερμανός: HUAWEI Watch GT 3 SE Μαύρο 89€ για 24 ώρες.

θεωρω ότι στα 89 ευρω δεν εχει αντίπαλο.Επειδη δεν το εχω αλλα διαβαζω για εως 14 μέρρες αυτονομιας,να ξερετε οτι παρομοιαζει περισσοτερο με smart band παρα με smartwatch.Έχω αγοράσει παλιοτερο μοντελο της σειράς και ειναι σκυλι του πολέμου.Δεν καταλαβαινει ουτε απο νερα,ουτε απο γρατζουνιες ουτε τιποτα.Σε αυτα τα χρηματα ομως μην περιμενετε ακριβεια στους αισθητήρες.Να ειστε ικονοποιημενοι αν κλειδωνει το gps σε σωστη διραδρομή

Ψηνομαι για μια αχρηστη αγορα 

Μπορει καποιος να μου πει για τι θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω ? 

Πχ παω και κανω ποδηλατο αλλα με το κινητο στο τσαντακι , αμα φορεσω και αυτο , τι θα μου βγαλει ? 

• Like 1
  • Haha 1

Δε θα χρειάζεται να έχεις πλέον κινητό πάνω σου. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως για τρέξιμο όπου το κινητό είναι "ενοχλητικό" να το έχεις μαζί σου.

8 hours ago, HatTrick said:

θεωρω ότι στα 89 ευρω δεν εχει αντίπαλο.Επειδη δεν το εχω αλλα διαβαζω για εως 14 μέρρες αυτονομιας,να ξερετε οτι παρομοιαζει περισσοτερο με smart band παρα με smartwatch.Έχω αγοράσει παλιοτερο μοντελο της σειράς και ειναι σκυλι του πολέμου.Δεν καταλαβαινει ουτε απο νερα,ουτε απο γρατζουνιες ουτε τιποτα.Σε αυτα τα χρηματα ομως μην περιμενετε ακριβεια στους αισθητήρες.Να ειστε ικονοποιημενοι αν κλειδωνει το gps σε σωστη διραδρομή

Αν λέει σωστά και την ώρα, είναι no brainer. 😄

• Haha 4

Επειδή διάβασα πολλά από αυτούς που δεν το έχουν... ας πω μερικά και εγώ που το έχω.

Οι αισθητήρες μια χαρά ακρίβεια έχουν. Πολύ καλύτερο από τα GT2/Pro (που επίσης έχω) στους καρδιακούς παλμούς.

Λίγο το TruSleep μου τα χαλάει, τα στάδια του ύπνου δεν τα πιάνει πάντα σωστά.

Αυτονομία 14 μέρες δεν έχω δει, αλλά κοντά στις 10 μπορεί να φτάσει.

Πανάλαφρο, άριστη και φωτεινή οθόνη με πληθώρα ασκήσεων. Πλαστική "κάσα" με τα θετικά και αρνητικά.

Γρήγορο σαν συσκευή και εντελώς smooth στα μενού. Στον τομέα αυτό καμία σχέση με τα GT και GT2.

H εφαρμογή της Huawei επίσης άριστη.

Στα 89€ είναι άριστη αγορά.

• Like 3

6 ώρες πριν, koboloy είπε

Δε θα χρειάζεται να έχεις πλέον κινητό πάνω σου. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως για τρέξιμο όπου το κινητό είναι "ενοχλητικό" να το έχεις μαζί σου.

Τι εννοείς ότι δε χρειάζεται το κινητό;

Αντε λοιπον το παραγγειλα 

Ειχα και ενα κουπονι -5ε που εληγε στις 27/10 

Το καταστημα που επελεξα να παραλαβω , το εγραφε ως Αμεσα διαθεσιμο , εκανα ομως πατατα και εβαλα λαθος τηλεφωνο στα στοιχεια τις παραγγελειας .... (autofill απο το κινητο ....) . Οποτε δεν εχω τροπο να δω αμα μου εχουν στειλει το "ελα να το παρεις " , θα παω απο εκει το πρωι μπας και 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε (ΕΛΗΞΕ) Γερμανός: HUAWEI Watch GT 3 SE Μαύρο 89€ για 24 ώρες.
14 ώρες πριν, kkatzos είπε

Επειδή διάβασα πολλά από αυτούς που δεν το έχουν... ας πω μερικά και εγώ που το έχω.

Οι αισθητήρες μια χαρά ακρίβεια έχουν. Πολύ καλύτερο από τα GT2/Pro (που επίσης έχω) στους καρδιακούς παλμούς.

Λίγο το TruSleep μου τα χαλάει, τα στάδια του ύπνου δεν τα πιάνει πάντα σωστά.

Πως ελέγχεις οτι οι αισθητήρες έχουν μια χαρα ακριβεια;Αν ειναι ετσι να το πάρω και εγω!

Σε τετοια τιμή ειναι πραγματικά δυσκολο να βρεις καποιο ρολοι που να δουλευουν οι αισθητηρες εστω κοντα στις πραγματικές τιμές.

Πχ το garmin & το apple watch 8 που εχω εχουν πολύ παρόμοιες τιμές σε καρδιακούς παλμους και σταδια υπνου.Το honor gs που εχω ξεφευγει αρκετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...