tonis1989 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Killing Offer για 24 ώρες το Huawei Watch Gt 3 Se στον Γερμανό. Στα 89€. https://www.germanos.gr/product/wearables-gadgets/wearables/smartwatches/huawei-watch-gt-3-se-smartwatch/?productId=20419039&fname=skuColor&fvalue=-128022028046661806 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από tonis1989 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Αξίζει ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου θεωρω ότι στα 89 ευρω δεν εχει αντίπαλο.Επειδη δεν το εχω αλλα διαβαζω για εως 14 μέρρες αυτονομιας,να ξερετε οτι παρομοιαζει περισσοτερο με smart band παρα με smartwatch.Έχω αγοράσει παλιοτερο μοντελο της σειράς και ειναι σκυλι του πολέμου.Δεν καταλαβαινει ουτε απο νερα,ουτε απο γρατζουνιες ουτε τιποτα.Σε αυτα τα χρηματα ομως μην περιμενετε ακριβεια στους αισθητήρες.Να ειστε ικονοποιημενοι αν κλειδωνει το gps σε σωστη διραδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Ισχύει κάποια επιπλέον έκπτωση άκουσα με εφαρμογή payzy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koboloy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Παιδιά το gt2 pro έχω και ακόμα δε σκέφτομαι να το αλλάξω, είναι πανέμορφο! Για 89€ πάντως αξίζει με τα χίλια!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Με βάλατε σε πειρασμό και το παρήγγειλα. Θα γκρινιάξω στον @tonis1989 αν δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Ψηνομαι για μια αχρηστη αγορα Μπορει καποιος να μου πει για τι θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω ? Πχ παω και κανω ποδηλατο αλλα με το κινητο στο τσαντακι , αμα φορεσω και αυτο , τι θα μου βγαλει ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koboloy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δε θα χρειάζεται να έχεις πλέον κινητό πάνω σου. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως για τρέξιμο όπου το κινητό είναι "ενοχλητικό" να το έχεις μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-XOF- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Πολύ καλή τιμή, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 8 hours ago, HatTrick said: θεωρω ότι στα 89 ευρω δεν εχει αντίπαλο.Επειδη δεν το εχω αλλα διαβαζω για εως 14 μέρρες αυτονομιας,να ξερετε οτι παρομοιαζει περισσοτερο με smart band παρα με smartwatch.Έχω αγοράσει παλιοτερο μοντελο της σειράς και ειναι σκυλι του πολέμου.Δεν καταλαβαινει ουτε απο νερα,ουτε απο γρατζουνιες ουτε τιποτα.Σε αυτα τα χρηματα ομως μην περιμενετε ακριβεια στους αισθητήρες.Να ειστε ικονοποιημενοι αν κλειδωνει το gps σε σωστη διραδρομή Αν λέει σωστά και την ώρα, είναι no brainer. 😄 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Επειδή διάβασα πολλά από αυτούς που δεν το έχουν... ας πω μερικά και εγώ που το έχω. Οι αισθητήρες μια χαρά ακρίβεια έχουν. Πολύ καλύτερο από τα GT2/Pro (που επίσης έχω) στους καρδιακούς παλμούς. Λίγο το TruSleep μου τα χαλάει, τα στάδια του ύπνου δεν τα πιάνει πάντα σωστά. Αυτονομία 14 μέρες δεν έχω δει, αλλά κοντά στις 10 μπορεί να φτάσει. Πανάλαφρο, άριστη και φωτεινή οθόνη με πληθώρα ασκήσεων. Πλαστική "κάσα" με τα θετικά και αρνητικά. Γρήγορο σαν συσκευή και εντελώς smooth στα μενού. Στον τομέα αυτό καμία σχέση με τα GT και GT2. H εφαρμογή της Huawei επίσης άριστη. Στα 89€ είναι άριστη αγορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, koboloy είπε Δε θα χρειάζεται να έχεις πλέον κινητό πάνω σου. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως για τρέξιμο όπου το κινητό είναι "ενοχλητικό" να το έχεις μαζί σου. Τι εννοείς ότι δε χρειάζεται το κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koboloy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Καταγράφεται όλη η δραστηριότητα στο smartwatch και μεταφέρονται στο κινητό όταν κάνεις συγχρονισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Αντε λοιπον το παραγγειλα Ειχα και ενα κουπονι -5ε που εληγε στις 27/10 Το καταστημα που επελεξα να παραλαβω , το εγραφε ως Αμεσα διαθεσιμο , εκανα ομως πατατα και εβαλα λαθος τηλεφωνο στα στοιχεια τις παραγγελειας .... (autofill απο το κινητο ....) . Οποτε δεν εχω τροπο να δω αμα μου εχουν στειλει το "ελα να το παρεις " , θα παω απο εκει το πρωι μπας και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, kkatzos είπε Επειδή διάβασα πολλά από αυτούς που δεν το έχουν... ας πω μερικά και εγώ που το έχω. Οι αισθητήρες μια χαρά ακρίβεια έχουν. Πολύ καλύτερο από τα GT2/Pro (που επίσης έχω) στους καρδιακούς παλμούς. Λίγο το TruSleep μου τα χαλάει, τα στάδια του ύπνου δεν τα πιάνει πάντα σωστά. Πως ελέγχεις οτι οι αισθητήρες έχουν μια χαρα ακριβεια;Αν ειναι ετσι να το πάρω και εγω! Σε τετοια τιμή ειναι πραγματικά δυσκολο να βρεις καποιο ρολοι που να δουλευουν οι αισθητηρες εστω κοντα στις πραγματικές τιμές. Πχ το garmin & το apple watch 8 που εχω εχουν πολύ παρόμοιες τιμές σε καρδιακούς παλμους και σταδια υπνου.Το honor gs που εχω ξεφευγει αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα