Προς το περιεχόμενο

Aprilia Scarabeo 500 i.e. 2012 αξίζει η αγορά

ALMPANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα είμαι στην αναζήτηση σκούτερ και έχω βρει ένα Aprilia Scarabeo 500 i.e. 2012 με 35000 χλμ στα 2000 ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά του εάν αξίζει γενικά τα χρήματα αυτά και εάν ειναι ευαίσθητα κάπου οποία πληροφορία ευπρόσδεκτη σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εξαρτάτε τι το θες για το αν αξίζει

Όσο για τον έλεγχο πρέπει να βρεις ένα συνεργείο που ασχολείται με aprilia για να το πας για έλεγχο

Έχε υπόψη ότι το συγκεκριμένο θέλεις και ξάδερφο βενζίνα

6 ώρες πριν, ALMPANIS είπε

Καλησπέρα στην ομάδα είμαι στην αναζήτηση σκούτερ και έχω βρει ένα Aprilia Scarabeo 500 i.e. 2012 με 35000 χλμ στα 2000 ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά του εάν αξίζει γενικά τα χρήματα αυτά και εάν ειναι ευαίσθητα κάπου οποία πληροφορία ευπρόσδεκτη σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Μοτερ Piaggio Master, φαγανοτατο και σχετικα ζημιαρικο για εκεινη την περιοδο (θεματα με μπιελα, κουζινετα στροφαλου, βενζινες στα λαδια, κ.α.). Επισης, εχουν πλεον θεμα ανταλλακτικων μιας και εχουν καταργηθει παρα πολλοι κωδικοι απο την Piaggio σε παρα πολλα μοντελα ολου του ομιλου. Τελος, τουλαχιστον στα ματια μου, το Scarabeo ειναι οτι πιο ασχημο εχει βγει ποτε απο Ιταλια…

Και ένας φίλος που έχει Scarabeo που του έβγαλε πρόβλημα η μίζα, δε βρήκε πουθενά, ούτε καν να τη φέρει απ' έξω και ας τη χρυσοπλήρωνε.

Το ίδιο και με το πιστόνι που ρώτησε, του είπαν να το ξεχάσει.

Με τπτ το συγκεκριμένο ηταν προβληματικά, τώρα που πέρασε και 10 χρόνια από την στηγμη που σταμάτησε ανταλλακτικά ειδικά αυτά που βαράει θα τα βρίσκεις με radar, sonar

Σφυξου μάζεψε πάρε κάτι +/- 5 6 χρονών για να μην πλυρωνεις το παλιό για καινούργιο σταδιακά

10 hours ago, phanispal said:

Και ένας φίλος που έχει Scarabeo που του έβγαλε πρόβλημα η μίζα, δε βρήκε πουθενά, ούτε καν να τη φέρει απ' έξω και ας τη χρυσοπλήρωνε.

Το ίδιο και με το πιστόνι που ρώτησε, του είπαν να το ξεχάσει.

Αναλόγως ποιο όμως. Scarabeo είχε πολλά, πριν και μετά την εξαγορά από την Piaggio. Αν ήταν pre-Piaggio με τον καρκίνο κινητήρα της Rotax, όντως δεν υπάρχει τίποτα. Για τα μεταγενέστερα με μοτέρ Piaggio, μίζες υπάρχουν (εννοείται Made in China, με Ιταλικό καπέλο) αλλά πιστόνια όντως σταμάτησαν να βγαίνουν και για τα μοτέρ της Piaggio, όπως επίσης και το σετ κυλινδροπίστονου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...