TechnoV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 καλησπέρα στο φόρουμ! i5 4690k RX 570 4gb 2x8gb 1600mhz αντιμετωπίζω θέμα με stuttering. Υπάρχει περίπτωση να είναι τροφοδοτικό; π.χ ανοίγω overwatch 2. Μπορεί να μπει στο game καλά με 130-150 fps και να τρέχει νερό. Μπορεί όμως και να ξεκινήσει με τα ίδια καρέ και όποτε κουνάω χειρηστήριο να να πηγαίνει 130-->20 μετα πάλι 130-->30, δηλαδή δεν παίζεις. Είχα και 4άρες μνήμες στα 2400Mhz και έκανε τα ίδια.
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, TechnoV είπε καλησπέρα στο φόρουμ! i5 4690k RX 570 4gb 2x8gb 1600mhz αντιμετωπίζω θέμα με stuttering. Υπάρχει περίπτωση να είναι τροφοδοτικό; π.χ ανοίγω overwatch 2. Μπορεί να μπει στο game καλά με 130-150 fps και να τρέχει νερό. Μπορεί όμως και να ξεκινήσει με τα ίδια καρέ και όποτε κουνάω χειρηστήριο να να πηγαίνει 130-->20 μετα πάλι 130-->30, δηλαδή δεν παίζεις. Είχα και 4άρες μνήμες στα 2400Mhz και έκανε τα ίδια. Μήπως κάνει throttling ; από θερμοκρασίες πως πας ; δεν εννοώ σε idle αλλά σε stress test ;
TechnoV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Μήπως κάνει throttling ; από θερμοκρασίες πως πας ; δεν εννοώ σε idle αλλά σε stress test ; δεν έχω τσεκάρει, μόνο bios που είδα CPU λέει 45 βαθμούς. Υδρόψυξη έχω. Κ να μπώ στο game θα το κάνει κατευθείαν και training mode, πριν ζεσταθεί η κάρτα.
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, TechnoV είπε δεν έχω τσεκάρει, μόνο bios που είδα CPU λέει 45 βαθμούς. Υδρόψυξη έχω. Κ να μπώ στο game θα το κάνει κατευθείαν και training mode, πριν ζεσταθεί η κάρτα. Βάλε το παιχνίδι που λες και παράλληλα άνοιξε το task manager και δες αν τερματίζει η cpu η κάτι άλλο , και δες και με το core temp τις θερμοκρασίες.
TechnoV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Βάλε το παιχνίδι που λες και παράλληλα άνοιξε το task manager και δες αν τερματίζει η cpu η κάτι άλλο , και δες και με το core temp τις θερμοκρασίες. θα το κάνω. Αλλά πως γίνεται άλλες φορές να ανοίγω το PC και να τρέχουν όλα κομπλέ; Για να φτάσω να ανοίξω θέμα, σκεψου τι φρίκες έχω φάει.
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, TechnoV είπε θα το κάνω. Αλλά πως γίνεται άλλες φορές να ανοίγω το PC και να τρέχουν όλα κομπλέ; Για να φτάσω να ανοίξω θέμα, σκεψου τι φρίκες έχω φάει. Τώρα άρχισε το κάνει ; ξεκίνα με τα εύκολα πρώτα ξέρεις τσέκαρε θερμοκρασίες κτλ κάνε και ένα format , θέλει δοκιμές , αν στο κάνει όποτε θέλει θέλει ψαξιμο.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ξήλωσε drivers κάρτας γραφικών με DDU και πέρνα τον τελευταίο διαθέσιμο για την κάρτα μήπως και έχει φάει κανένα σκάλωμα απο εκεί. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2024 από Xristaras12 2
TechnoV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε ξήλωσε drivers κάρτας γραφικών με DDU και πέρνα τον τελευταίο διαθέσιμο για την κάρτα μήπως και έχει φάει κανένα σκάλωμα απο εκεί. αν και έχω ξαναπεράσει, θα το κάνω μια τελευταία. Απλά δεν το είχα κάνει με safe mode. Θα το κάνω σωστά τώρα και θα περάσω χωρίς adrenaline, σκέτο driver. 8 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Τώρα άρχισε το κάνει ; ξεκίνα με τα εύκολα πρώτα ξέρεις τσέκαρε θερμοκρασίες κτλ κάνε και ένα format , θέλει δοκιμές , αν στο κάνει όποτε θέλει θέλει ψαξιμο. το έκανε κανά μήνα που ξανασχολήθηκα, έκανα φορμάτ, τα ίδια. Μόνο όταν πέρασα Linux δεν το έκανε, είχα λιγότερα fps αλλά χωρις κολλήματα και stutters. Δηλαδή τραβούσε αυτο που άντεχε.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 με άλλα παιχνίδια έχεις δοκιμάσει; γιατι το να βασιζόμαστε σε ενα online game που παίζει ρόλο ο σερβερ το ping κλπ κλπ δεν θα βγει και 100% σωστό συμπέρασμα. Σαν σύστημα πάντως τα χρονάκια του τα έχει οπότε αυτή η συμπεριφορά στο να προσπαθεί να φορτώσει τα textures απο τον δίσκο (φαντάζομαι SSD) σε ραμ και κάρτα γραφικών θα μπορούσε εν μέρει να ειναι φυσιολογική ιδιαίτερα δεν αν ξεμένει απο μνήμη η κάρτα ( οπότε θα τα στείλει στη ραμ και μετά αν ζητηθούν θα τα στείλει στην γραφικών ξανά)
TechnoV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε με άλλα παιχνίδια έχεις δοκιμάσει; γιατι το να βασιζόμαστε σε ενα online game που παίζει ρόλο ο σερβερ το ping κλπ κλπ δεν θα βγει και 100% σωστό συμπέρασμα. Σαν σύστημα πάντως τα χρονάκια του τα έχει οπότε αυτή η συμπεριφορά στο να προσπαθεί να φορτώσει τα textures απο τον δίσκο (φαντάζομαι SSD) σε ραμ και κάρτα γραφικών θα μπορούσε εν μέρει να ειναι φυσιολογική ιδιαίτερα δεν αν ξεμένει απο μνήμη η κάρτα ( οπότε θα τα στείλει στη ραμ και μετά αν ζητηθούν θα τα στείλει στην γραφικών ξανά) δοκίμασα και σε άλλα games και το κάνει. Τα χρόνια του τα έχει, αλλά γνωρίζω ότι μπορεί να τρέξει κάποια games εύκολα. Όταν στο overwatch κατεβάζει 150, 160 frames, κλειδώνω VSYNC 144 και παίζω 2-3 ώρες χωρίς ένα stutter και την άλλη μέρα μου κάνει κόλπα, είναι να ψαχνομαι...
Aris_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 αν δεις μόλις μπεις στα win και είναι σε <5% η CPU δεν θα έχεις πρόβλημα, τα win συχνά για διαφόρους λόγους παίρνουν CPU πόρους
Λύση TechnoV Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2024 Κι όμως ήταν RAM. Δοκίμασα ένα ενα τα dims και το ένα βγάζει πρόβλημα στο 1% στο διαγνωστικό των windows. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα