SabotazNic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, x8diesel είπε Δύο χρόνια μετά το υιοθέτησε η Samsung Και? Το secure folder το εχει απο 2017. Αργησε 7 χρονια η google, και η sony.....μαλλον δεν το εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, Timoroc_ είπε Ειλικρινά! Έχω δει άτομα να λένε ότι φορτίζουν από 30%-40% μέχρι το 80% ! Μία ντατσό βλέπεις δηλαδή και βάζεις το κινητό στη φόρτιση! Είναι ήδη σε εξέλιξη μελέτες για την δημιουργία επεξεργαστών με την ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας για ντατσό, τους Milftensor και Stepdragon στα 2 nm.Θα βγάλει και η Samsung τον Threesomexynos στα 3 nm. Θα βλέπεις βιντεάκια της ώρας για πλάκα, ολόκληρο story.Εσύ θα ζεσταίνεσαι, το κινητό όχι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, somt είπε αυτό με το 80% δε το έχω καταλάβει... για να μη μειωθεί η ζωή της μπαταρίας ... τη μειώνετε εθελοντικά; Κι εγώ το βρίσκω ανούσιο αυτό γιατί το πρόβλημα δεν είναι να φτάσει στο 100% αλλά να παραμείνει πολλή ώρα εκεί Εγώ για αυτό το λόγο (σε Sony που λέγανε τα παιδιά πιο πάνω) στο battery care επιλέγω διαφορετικές ρυθμίσεις επειδή το παρατάω το βράδυ πάνω στον ασύρματο φορτιστή Του βάζω στόχο να φτάσει στο 100% στις 7:10 λίγο πριν ξυπνήσω Οπότε αφήνοντας το όλο το βράδυ στο φορτιστή αυτό μόλις πάει 90% σταματάει να φορτίζει και μόλις πλησιάσει το 7:10 συνεχίζει και φορτίζει το υπόλοιπο 10% , μετά αρχίζω και το χρησιμοποιώ άμεσα (δηλαδή μια πλοήγηση στη δουλειά σίγουρα) οπότε ξεκινάει να πέφτει αμέσως Αλλά αν είσαι σούπερ ψυχωτικός με τη μπαταρία έχει επιλογή είτε για 80 είτε 90 ως όριο σε κάθε περίπτωση. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια δεν έχω δει την αυτονομία μου να πέφτει ιδιαίτερα πάντως. Επίσης πολύ λίγες φορές μου πέφτει κάτω από 30% μέσα στη μέρα Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Φορτίζω το OnePlus όπως να ναι συνήθως με ταχυφορτιστή 65w (σε χρόνο dt το έχεις φορτίσει ωραία φάση) με απλό αργό όλη νύχτα 20-100% και εδώ και 2+ χρόνια δεν έχω παρατηρήσει κάτι αξιοπερίεργο στην απόδοση. Σίγουρα θα έπεσε σε ποσοστό αλλά στην καθημερινότητα μου δεν έχω θέμα οπότε την ψύχωση του 20-80 δεν την ακολουθώ σε καμία περίπτωση. Ούτως ή άλλως στα 2 βαριά 3 χρόνια αλλάζουμε κινητό οι περισσότεροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Πλακα εχετε με τις μπαταριες... Σαν τα ηλεκτρικα αυτοκινητα, αυτονομια 500χλμ σου λεει σε ενα οχημα ΑΛΛΑ! δεν κανει να την φορτιζεις μεχρι 100% ουτε να πεφτει κατω απο 20. Αρα που πηγε η αυτονομια 500 χλμ? επεσε τουλαχιστον στα 350 ετσι. Επισης ο ταχυφορτιστης σου λεει φορτιζει απο 20-80% σε 1 ωρα. Ρε φιλε εγω θελω ολη τη χωρητικοτητα για να παω ταξιδι η να μην φορτιζω συχνα... Κατσε λοιπον αλλη μια ωρα στη φορτιση για να παει απο το 80 στο 100. Τι να σας πω ειλικρινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου pixel 6a μια χαρά η αναβάθμιση, παραμένει γρήγορο! Ο χρόνος φόρτισης είναι όντως για γέλια αλλά οκ το συνηθίζεις! Η μπαταρία του δικού μου κρατάει από το 100% - με τη χρήση που κάνω - όλη μέρα και το βράδυ είμαι συνήθως με 35-40% (χωρίς παιχνίδια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 13 hours ago, Retromaniac said: 1) Αν το πουλήσεις στα 2 χρόνια και το φορτίζεις 20%-80%, τότε θα έχει υγεία μπαταρίας κυριολεκτικά καινούργιου οπότε θα πουληθεί πιο εύκολα και πιο πολύ. 2) Αν δεν το πουλήσεις στα 2 χρόνια και το φόρτιζες κανονικά (5%-100%) τότε η μπαταρία σου θα είναι χρέπι και θα θέλει αλλαγή το οποίο σημαίνει άνοιγμα του κινητού (με ό,τι συνεπάγεται) και το πιθανότερο μία χειρότερη μπαταρία από την original. To 20%-80% σε φτάνει να βγάλεις τη μέρα, και αν όχι, καλύτερα ένα powerbank μικρό μαζί σου όταν είναι 20% να το φορτίσεις. Αυτό παίζει να είναι τέστ ψυχοπάθειας για να αποφασίσουν αν θα σε κλείσουν σε ίδρυμα. 1 hour ago, logistoulis said: Κι εγώ το βρίσκω ανούσιο αυτό γιατί το πρόβλημα δεν είναι να φτάσει στο 100% αλλά να παραμείνει πολλή ώρα εκεί Εγώ για αυτό το λόγο (σε Sony που λέγανε τα παιδιά πιο πάνω) στο battery care επιλέγω διαφορετικές ρυθμίσεις επειδή το παρατάω το βράδυ πάνω στον ασύρματο φορτιστή Του βάζω στόχο να φτάσει στο 100% στις 7:10 λίγο πριν ξυπνήσω Οπότε αφήνοντας το όλο το βράδυ στο φορτιστή αυτό μόλις πάει 90% σταματάει να φορτίζει και μόλις πλησιάσει το 7:10 συνεχίζει και φορτίζει το υπόλοιπο 10% , μετά αρχίζω και το χρησιμοποιώ άμεσα (δηλαδή μια πλοήγηση στη δουλειά σίγουρα) οπότε ξεκινάει να πέφτει αμέσως Αλλά αν είσαι σούπερ ψυχωτικός με τη μπαταρία έχει επιλογή είτε για 80 είτε 90 ως όριο σε κάθε περίπτωση. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια δεν έχω δει την αυτονομία μου να πέφτει ιδιαίτερα πάντως. Επίσης πολύ λίγες φορές μου πέφτει κάτω από 30% μέσα στη μέρα εγώ από την άλλη έχω φορτιστή στο γραφείο φορτιστή στο αμάξι και φορτιστή διπλα στο κρεβάτι το βγάζω το πρωι 100% μπαίνω στο αμάξι και το βάζω να φορτίζει και όταν δουλεύω πάλι συνέχεια να φορτίζει επειδή χρησιμοποιώ hotspot πάρα πολύ θέλω να έχει μπαταρία.Παρόλα αυτά τις off μερες που δεν χρησιμοποιώ καθόλου φορτιστη από το πρωί με κανονική χρήση αυτά τα χρέπι μπαταρία δεν τα αντιλαμβάνομαι γιατί μου βγάζει εντελώς χαλαρα την ημέρα τώρα αν έπεσε η αντοχή της στο 80%ή στο 70% μου είναι εντελώς αδιάφορο από την στιγμή που βγαίνει η ημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Κι εγώ το βρίσκω ανούσιο αυτό γιατί το πρόβλημα δεν είναι να φτάσει στο 100% αλλά να παραμείνει πολλή ώρα εκεί Εγώ για αυτό το λόγο (σε Sony που λέγανε τα παιδιά πιο πάνω) στο battery care επιλέγω διαφορετικές ρυθμίσεις επειδή το παρατάω το βράδυ πάνω στον ασύρματο φορτιστή Του βάζω στόχο να φτάσει στο 100% στις 7:10 λίγο πριν ξυπνήσω Οπότε αφήνοντας το όλο το βράδυ στο φορτιστή αυτό μόλις πάει 90% σταματάει να φορτίζει και μόλις πλησιάσει το 7:10 συνεχίζει και φορτίζει το υπόλοιπο 10% , μετά αρχίζω και το χρησιμοποιώ άμεσα (δηλαδή μια πλοήγηση στη δουλειά σίγουρα) οπότε ξεκινάει να πέφτει αμέσως Αλλά αν είσαι σούπερ ψυχωτικός με τη μπαταρία έχει επιλογή είτε για 80 είτε 90 ως όριο σε κάθε περίπτωση. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια δεν έχω δει την αυτονομία μου να πέφτει ιδιαίτερα πάντως. Επίσης πολύ λίγες φορές μου πέφτει κάτω από 30% μέσα στη μέρα To Pixel 7a που εχω κανει ακριβως αυτο απο μονο του. Δεν εχω πειραξει τιποτα. Οταν το βαλω το βραδυ στην πριζα μου βγαζει ειδοποιηση οτι θα φορτισει πληρως στις 07.15 που ειναι και η ωρα που εχω στο ξυπνητηρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, GBorb είπε To Pixel 7a που εχω κανει ακριβως αυτο απο μονο του. Δεν εχω πειραξει τιποτα. Οταν το βαλω το βραδυ στην πριζα μου βγαζει ειδοποιηση οτι θα φορτισει πληρως στις 07.15 που ειναι και η ωρα που εχω στο ξυπνητηρι Ναι ενδεχομένως παρακολουθεί τις συνήθειες σου και λειτουργεί αναλόγως, εγώ έχω βάλει αυτή τη συμπεριφορά χειροκίνητα Σε κάθε περίπτωση όταν ξεκινάς τη μέρα σου ειδικά σε μια εργάσιμη καλό είναι να έχεις το 100% για κάθε ενδεχόμενο, εφόσον θα ξεκινήσει να καταναλώνει άμεσα μπαταρία είσαι μια χαρά Άλλες φορές πάντως που έπαιζα με Κινέζο και γρήγορη φόρτιση το έβαζα κάνα μισάωρο πριν κοιμηθώ και το έβγαζα δεν το άφηνα στη πρίζα το βράδυ και μέχρι να σηκωθώ είχε πέσει ελάχιστα. Τώρα που έχω καλομάθει με ασύρματη φόρτιση η οποία είναι όμως αργή του βάζω όριο να μην μένει ώρες στο 100% 53 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Αυτό παίζει να είναι τέστ ψυχοπάθειας για να αποφασίσουν αν θα σε κλείσουν σε ίδρυμα. εγώ από την άλλη έχω φορτιστή στο γραφείο φορτιστή στο αμάξι και φορτιστή διπλα στο κρεβάτι το βγάζω το πρωι 100% μπαίνω στο αμάξι και το βάζω να φορτίζει και όταν δουλεύω πάλι συνέχεια να φορτίζει επειδή χρησιμοποιώ hotspot πάρα πολύ θέλω να έχει μπαταρία.Παρόλα αυτά τις off μερες που δεν χρησιμοποιώ καθόλου φορτιστη από το πρωί με κανονική χρήση αυτά τα χρέπι μπαταρία δεν τα αντιλαμβάνομαι γιατί μου βγάζει εντελώς χαλαρα την ημέρα τώρα αν έπεσε η αντοχή της στο 80%ή στο 70% μου είναι εντελώς αδιάφορο από την στιγμή που βγαίνει η ημέρα Εμένα το προσωπικό που πάντα θα βγάλει τη μέρα το εταιρικό που παίζει πολύ hotspot είναι σε καλώδιο πάνω στο laptop Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuperLuigis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 16/10/2024 στις 8:10 ΜΜ, somt είπε αυτό με το 80% δε το έχω καταλάβει... για να μη μειωθεί η ζωή της μπαταρίας ... τη μειώνετε εθελοντικά; Για να μην πεσει η υγεια της μπαταριας σου, δεν την φορτιζεις ποτε ατο 100% και της συμπεριφερεσαι σαν να εχει πεσει η υγεια της. αρα ειτε εχεις υγεια 100% και φορτιση 80% ή εχεις υγεια 80% και φορτιζεις στο 100% και στις 2 περιπτωσεις φορτιζεις καθε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Τελικά και το theft detection το έχει και στο S23ultra, αλλά και το s10 edge το οποίο έχει μείνει στο android 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα