x8diesel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, Fotoalexandros είπε Και στα Samsung επίσης. Ανάλογα τον κατασκευαστή υπάρχουν δυνατότητες διαφορετικές. Δύο χρόνια μετά το υιοθέτησε η Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotoalexandros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 11 minutes ago, azuli said: τι 80%..εγω ολη μερα για φορτιση το εχω,την καιει σαν τρελη..ενα update για φορτιση σε 200% θα ηθελα.. καλο το pixel αλλα τουλαχιστον ο tensor που εχει το pixel 7 που εχω εγω ειναι απαραδεκτος..ζεσταινεται full οποτε κανει τρελο throttling και καιει και την μπαταρια σα να βγαινει απο τη μοδα και αυτο με το 80% σιγα τη διαφορα που κανει στην υγεια της μπαταριας..το χω 2 χρόνια με κανονικη λειτουργια της μπαταριας και η υγεια της ειναι 100% Απλα ο tensor ειναι χαλια για την μπαταρια (σιγουρα παιζουν ρολο και ολες οι εξτρα διεργασιες της google που τρεχουν στο backround) snapdragon και παλι snapdragon,δεν ξαναγοραζω pixel,για την καμερα το πηρα αλλα δεν ειναι αρκετη για να με κρατησει επισης το ποση ωρα κανει για να φορτισει απο 0 σε 100 ειναι γελοιο για τη δεκαετια που ζουμε Να πάρεις ότι σου κάνει κέφι φίλε μου. Η δική μου εμπειρία με τους tensor είναι τελείως διαφορετική. Έναν επεξεργαστή δεν μπορείς να τον αξιολόγησης αν δεν λάβεις υπόψιν σου το softwear που καλείται ο επεξεργαστής να τρέξει. Τα benchmark από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία και υπερθέρμανση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Fotoalexandros είπε Να πάρεις ότι σου κάνει κέφι φίλε μου. Η δική μου εμπειρία με τους tensor είναι τελείως διαφορετική. Έναν επεξεργαστή δεν μπορείς να τον αξιολόγησης αν δεν λάβεις υπόψιν σου το softwear που καλείται ο επεξεργαστής να τρέξει. Τα benchmark από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία και υπερθέρμανση. Yπερθέρμανση μόνο με το viber έχω.Του δίνει και καταλαβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ρε σεις κρατανε που κρατανε τα κινητα μια μερα με το ζορι, το φροτιζετε και στο 80%? Για ποιον λογο, για να εχει 5% καλυτερη υγεια η μπαταρια μετα απο 3 χρονια? Που πολυ αμφιβαλω αν ισχυει αυτο. Τι βιτσιο ειναι αυτο? Οι συσκευες ειναι για να μας διευκολυνουν, οχι για να εχουμε ακομα ενα προβλημα στο κεφαλι μας. Μου θυμιζει καποιους που λενε "κλεινω το bluetooth, κλεινω τα data, κλεινω την aod, κλεινω... την συσκευη και τα ανοιγω οποτε τα χρειαζομαι για να μην τρωει την μπαταρια". Αυτο δεν ειναι smartphone ρε φιλε ειναι μια σκετη ταλαιπωρια. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από ardi21 18 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivaks72 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει μεγαλύτερη π@π@ριά από το 20-80. Πραγματικά. Να μην κάνουμε λίγο πιο εύκολη τη ζωή μας, οοοοοχι να χάνουμε 3 από τις 7-8 ώρες sot της συσκευής για να μην χρειαστεί να αλλάξουμε μπαταρία σε πόσο; 2 χρόνια; Στάχτη να γίνει, σιγά μη σκάσω. Για να μην αναφέρω το πόσοι από εδώ μέσα κρατάμε συσκευή 2 μήνες όχι 2 χρόνια. Άστο αυτό. Να είμαστε δηλαδή, με τα powerbank και τα καλώδια και το ένα μάτι στην ένδειξη της μπαταρίας, γιατί ας πούμε δεν έχουμε άλλα 7000 πράγματα να κάνουμε στην καθημερινότητά από το να σκεφτούμε τα 100€ ανά δύο χρόνια, ότι μπορεί να τα πληρώσουμε στον 1 χρόνο και 10 μήνες. Ρε overcharged μπορεί να γίνει; Να τελειώνει η φόρτιση στο 120%; Εκεί σε θέλω. 😂😂 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από stivaks72 15 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Pixel 6 αγορασμένο πριν 3 χρόνια,με το που παρουσιάστηκε. Adaptive charging απο την αρχή με το ξυπνητήρι.Ποτέ δεν μου έπεσε κάτω απο 15% και πάντα το πρωί ήταν στο 100%.Ναι η μπαταρία έχει φθορά,δεν κρατάει όπως καινούργιο αλλά να έχει γίνει χρέπι όχι. Χρησιμοποιώ φορτιστή 9watt αν θυμάμαι καλά ή powerbank. Το 9proXL δείχνει να πηγαίνει καλά απο μπαταρία,ίδιες εφαρμογές και χρήση όπως στο 6 πέφτει το βράδυ το πολύ στο 40% . Το ότι δεν σου έπεσε ποτέ κάτω από 15% και είχες και μόνο 9watt φόρτιση βοήθησε πάρα πολύ στο να μην είναι χρέπι, παρότι το πήγαινες 100%. Οι περισσότερο το πάνε 1-2% πριν σηκωθούν από το καναπέ να το πάνε τη πριζα και το φορτίζουν με 45+ watt. Πολλοί θα το αφήσουν και σβηστό από μπαταρία και ώρες (μεγάλη ζημιά) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σε Pixel 7a έχω επιτέλους ξανά 5g με τη cosmote. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Grim Ripper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotoalexandros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, stivaks72 said: Δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει μεγαλύτερη π@π@ριά από το 20-80. Πραγματικά. Να μην κάνουμε λίγο πιο εύκολη τη ζωή μας, οοοοοχι να χάνουμε 3 από τις 7-8 ώρες sot της συσκευής για να μην χρειαστεί να αλλάξουμε μπαταρία σε πόσο; 2 χρόνια; Στάχτη να γίνει, σιγά μη σκάσω. Για να μην αναφέρω το πόσοι από εδώ μέσα κρατάμε συσκευή 2 μήνες όχι 2 χρόνια. Άστο αυτό. Να είμαστε δηλαδή, με τα powerbank και τα καλώδια και το ένα μάτι στην ένδειξη της μπαταρίας, γιατί ας πούμε δεν έχουμε άλλα 7000 πράγματα να κάνουμε στην καθημερινότητά από το να σκεφτούμε τα 100€ ανά δύο χρόνια, ότι μπορεί να τα πληρώσουμε στον 1 χρόνο και 10 μήνες. Ρε overcharged μπορεί να γίνει; Να τελειώνει η φόρτιση στο 120%; Εκεί σε θέλω. 😂😂 Έχεις χίλια δίκαια! Η γυναίκα μου έχει ένα pixel 4a 5g που το αγοράσαμε όταν πρωτοβγήκε και πάντα κλείνει από μπαταρία ενώ το φορτίζει μέχρι το 100%. Με λίγα λόγια δεν δίνει σημασία. Το δικό μου pixel έχει τα μισά χρόνια, το "προσέχω" με φόρτιση στο 80-90% και τελικά οι μπαταρίες μας είναι στην ίδια κατάσταση.. Βέβαια τα pixel έχουν αργή φόρτιση οπότε αυτό βοηθάει κι ας γκρινιάζουν ορισμένοι. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Fotoalexandros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μερικοί αναρωτιέσται για το 20-80 και φορτίζεται όπως θέλετε. Όταν αγοράζεται μεταχειρισμένο όμως ρωτάτε και για την υγεία της μπαταρίας........ Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από nikosaek2121 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Σε Pixel 7a έχω επιτέλους ξανά 5g με τη cosmote. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το ρημάξουν πάλι με κανένα update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, Fotoalexandros said: Να πάρεις ότι σου κάνει κέφι φίλε μου. Η δική μου εμπειρία με τους tensor είναι τελείως διαφορετική. Έναν επεξεργαστή δεν μπορείς να τον αξιολόγησης αν δεν λάβεις υπόψιν σου το softwear που καλείται ο επεξεργαστής να τρέξει. Τα benchmark από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπαταρία και υπερθέρμανση. Το οτι οι tensor εχουν προβλημα υπερθερμανσης δεν ειναι δικια μου παρατηρηση μονο,ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με τα pixel απο τοτε που βαλαν tensor μεχρι και το 8.Ολοι οσοι ασχολουνται το ξερουν αυτο.Ενα απλο γκουγκλαρισμα θα βγαλει χιλιαδες αποτελέσματα Αν ζεις στη Νορβηγια ή στον Εβρο οκ,δε θα χεις προβλημα Video recording το καλοκαιρι στα 1080p μονο,να κλεινει ολη την ωρα την καμερα λογω υπερθερμανσης την περιοδο που το χρειαζεσαι πιο πολυ,στις διακοπές..δεν ειναι το πρωτο μου smartphone,για την ακριβεια ειχα smartphone πριν και τα iphone κανενα δεν ειχε τετοιο θεμα υπερθερμανσης και γενικα καταναλωσης μπαταριας και throttling. Ασε που αμα εχει ανεβασει θερμοκρασιες και μενεις και απο μπαταρια δεν φορτιζει με τιποτα..ωρες.. Ειχα και το pixel 6 pro πριν,οποτε ουτε θεμα συσκευης συγκεκριμενης ουτε θεμα εκδοσης firmware,απλα οι tensor ειναι για τα μπαζα Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από azuli 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotoalexandros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, azuli said: Το οτι οι tensor εχουν προβλημα υπερθερμανσης δεν ειναι δικια μου παρατηρηση μονο,ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με τα pixel απο τοτε που βαλαν tensor μεχρι και το 8.Ολοι οσοι ασχολουνται το ξερουν αυτο.Ενα απλο γκουγκλαρισμα θα βγαλει χιλιαδες αποτελέσματα Αν ζεις στη Νορβηγια ή στον Εβρο οκ,δε θα χεις προβλημα Video recording το καλοκαιρι στα 1080p μονο,να κλεινει ολη την ωρα την καμερα λογω υπερθερμανσης την περιοδο που το χρειαζεσαι πιο πολυ,στις διακοπές..δεν ειναι το πρωτο μου smartphone,για την ακριβεια ειχα smartphone πριν και τα iphone κανενα δεν ειχε τετοιο θεμα υπερθερμανσης και γενικα καταναλωσης μπαταριας και throttling. Ασε που αμα εχει ανεβασει θερμοκρασιες και μενεις και απο μπαταρια δεν φορτιζει με τιποτα..ωρες.. Ειχα και το pixel 6 pro πριν,οποτε ουτε θεμα συσκευης συγκεκριμενης ουτε θεμα εκδοσης firmware,απλα οι tensor ειναι για τα μπαζα Για εμένα είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα το τι λένε στο ιντερνέτ σημασία δεν δίνω. Ότι παλαβό κι αν περάσει από το μυαλό σου, στο ιντερνέτ κάποιους θα βρεις που θα το υποστηρίζουν. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από Fotoalexandros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrialKid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σε 13 PM από την μέρα που βγήκε στο release μέχρι σήμερα 84%. 20-80% με τον φορτιστή της Apple. και της γυναίκας XS Max 0-100% , κλείνω γιατί με ξεπάτωσες και φόρτιση 100% πάλι και ξανά άμα πάει 50% πάλι φόρτιση 100% μπαταρία 80% υγεία. Από το release μέχρι σήμερα XS Max 1-0 Τα συμπεράσματα δικά σας για αυτό το 4% κέρδος Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από TrialKid 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 19 minutes ago, Fotoalexandros said: Για εμένα είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα το τι λένε στο ιντερνέτ σημασία δεν δίνω. Ότι παλαβό κι αν περάσει από το μυαλό σου, στο ιντερνέτ κάποιους θα βρεις που θα το υποστηρίζουν. οκ φιλε,ολοι τρελοι εσυ ο λογικος 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hdtess33 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, kotronas είπε Χαχα η συγκεκριμένη επιλογή υπάρχει στα SONY απο το 2019 με επιλογή φόρτισης 80% ή 90% Εδώ το κουμπί της φωτογραφικής το έχουν από όταν ήταν ακόμα sony Ericsson και η apple το παρουσίασε φέτος σαν το μεγαλύτερο upgrade της 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα