Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως λεει ο τιτλος. Αγορασα προσφατα cpu 5700x3d , με μητρικη καρτα ASROCK AB350 PRO4 (AM4) .

Δε γνωριζω το μοντελο του cooler μου, ηταν με τον παλιο επεξεργαστη μου Ryzen 7 1700, ξερω ομως οταν παιζω elden ring στα high settings φτανει 77 βαθμους κελσιου, οταν παιζω 5 λεπτα path of exile κτυπαει 80-85 βαθμους κελσιου στα cores του επεξεργαστη.

Επισης παρατηρησα οτι δεν εχω bracket απο κατω και βιδωσα με ζορι τις βιδες του νυν cooler (μαλλον αυτο ειναι προβλημα και ας το ειχα ετσι για 7 χρονια)

Μπορειτε να μου προτεινετε - σας παρακαλω -  ενα cooler καθως και το bracket για να βιδωσω το cooler πανω αυτο (καθως νομιζω οτι δινεται μαζι με τη μητρικη, δε βρισκω τιποτα εδω) να παρω καθως δεν εχω την παραμικρη ιδεα;

Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από Sartiv
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Τι cooler να παρω για AM4 / 5700x3d ;
Δημοσ.

Με μια απο τις παρακάτω πιστεύω θα είσαι οκ:

1) Arctic Freezer 34 eSports Duo
2) Be quiet! Pure Rock 2

Τα bracket εμπεριέχονται στις συσκευασίες δεν χρειάζεται να τα πάρεις έξτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά άνοιξε το PBO και βάλε negative 30 σε όλους τους πυρήνες. Θα πέσει από τα 100W στα 80W η κατανάλωση.

Υπάρχει και απο εξωτερικό πολυ δυνατή ψύκτρα αυτή: https://www.amazon.it/dp/B0C4T4CCVP?tag=haggle-web-it-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1

Επεξ/σία από bebius
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 16/10/2024 at 18:57, Sartiv said:

Οπως λεει ο τιτλος. Αγορασα προσφατα cpu 5700x3d , με μητρικη καρτα ASROCK AB350 PRO4 (AM4) .

Δε γνωριζω το μοντελο του cooler μου, ηταν με τον παλιο επεξεργαστη μου Ryzen 7 1700, ξερω ομως οταν παιζω elden ring στα high settings φτανει 77 βαθμους κελσιου, οταν παιζω 5 λεπτα path of exile κτυπαει 80-85 βαθμους κελσιου στα cores του επεξεργαστη.

Επισης παρατηρησα οτι δεν εχω bracket απο κατω και βιδωσα με ζορι τις βιδες του νυν cooler (μαλλον αυτο ειναι προβλημα και ας το ειχα ετσι για 7 χρονια)

Μπορειτε να μου προτεινετε - σας παρακαλω -  ενα cooler καθως και το bracket για να βιδωσω το cooler πανω αυτο (καθως νομιζω οτι δινεται μαζι με τη μητρικη, δε βρισκω τιποτα εδω) να παρω καθως δεν εχω την παραμικρη ιδεα;

Ευχαριστω πολυ!

Καλησπέρα!  Παιζει κανονικά ο επεξεργαστής με τη μητρική αυτή; Σε τι εκδοση ΒIOS?

Εγώ πάντως με τον 1700 έχω τη Dark rock 4 και δεν είχα θεμα ποτε με θερμοκρασιες ακ9μα και σε ultra ρυθμισεις. Παιζει ρολο και το κουτι βεβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...