Προς το περιεχόμενο

Η Amazon παρουσιάζει το πρώτο έγχρωμο Kindle με το Colorsoft και με τιμή 300€

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 hours ago, dazed&confused said:

6 ιντσες είναι λιγες θα έλεγα για κομικ. Να ηταν στις 8-9 μάλιστα.

Στη σελίδα της Amazon λέει 7 ίντσες όχι 6 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, dazed&confused είπε

6 ιντσες είναι λιγες θα έλεγα για κομικ. Να ηταν στις 8-9 μάλιστα.

Από το στόμα μου το πήρες. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο hype με τα κιντλε... πραγματικά δηλαδή.. πως μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί διάβασμα σε 6 ίντσες... για κλάματα...

Ένα κόμικ μιας και εκεί θα κάνει τη διαφορά ένα έγχρωμο ινκ τάμπλετ δεν είναι σε μορφή χριστουγεννιάτικης κάρτας παρακαλώ... 8-9 και ΛΙΓΕΣ λέω ίντσες για να πεις ότι κρατάς ένα πραγματικό κόμικ... αυτό το πράμα ούτε εγχειρίδιο για smartwatch δεν κάνει... τι να πω...

9 ώρες πριν, vaio1892 είπε

Τώρα αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση;Πλέον με έγχρωμες τις εικόνες των σχολικών βιβλίων.Οι τσάντες των παιδιών , (5η δημοτικού ο μεγάλος μου , γεμάτες με βιβλία είναι ασήκωτες.

λίγη υπομονή θα έρθει και αυτή η εποχή... ένα 10ιντσο κίντλε με πενάκι ενσωματωμένο σε ένα τσαντάκι και όλα μέσα τα πάντα και βιβλία και τετράδια και ότι χρειάζεται... απλά φαντάζομαι ότι το κόστος στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα είναι απαγορευτικό πολύ για να το κάνουν.... ίσως σε ιδιωτικά σχολεία?

θα δείξει το μέλλον... δάσκαλος ρομπότ του έλον με προχωρημένη ΑΙ και όλα τα παιδιά με κίντλε και για παρουσιάσεις ένας προτζέκτορ με ολόγραμμα... αυτά είναι

11 hours ago, vaio1892 said:

Τώρα αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση;Πλέον με έγχρωμες τις εικόνες των σχολικών βιβλίων.Οι τσάντες των παιδιών , (5η δημοτικού ο μεγάλος μου , γεμάτες με βιβλία είναι ασήκωτες.

Πώς θα γράφουν;

1 hour ago, georgiosmag said:

Από το στόμα μου το πήρες. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο hype με τα κιντλε... πραγματικά δηλαδή.. πως μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί διάβασμα σε 6 ίντσες... για κλάματα...

Ένα κόμικ μιας και εκεί θα κάνει τη διαφορά ένα έγχρωμο ινκ τάμπλετ δεν είναι σε μορφή χριστουγεννιάτικης κάρτας παρακαλώ... 8-9 και ΛΙΓΕΣ λέω ίντσες για να πεις ότι κρατάς ένα πραγματικό κόμικ... αυτό το πράμα ούτε εγχειρίδιο για smartwatch δεν κάνει... τι να πω...

λίγη υπομονή θα έρθει και αυτή η εποχή... ένα 10ιντσο κίντλε με πενάκι ενσωματωμένο σε ένα τσαντάκι και όλα μέσα τα πάντα και βιβλία και τετράδια και ότι χρειάζεται... απλά φαντάζομαι ότι το κόστος στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα είναι απαγορευτικό πολύ για να το κάνουν.... ίσως σε ιδιωτικά σχολεία?

θα δείξει το μέλλον... δάσκαλος ρομπότ του έλον με προχωρημένη ΑΙ και όλα τα παιδιά με κίντλε και για παρουσιάσεις ένας προτζέκτορ με ολόγραμμα... αυτά είναι

Δάσκαλος ρομπότ του Elon για πλήρη ρομποτοποίηση των παιδιών...

Βέβαια το πιο πιθανό σε ελληνικό σχολείο είναι να φάει τέτοιο κλωτσίδι από την πρώτη μέρα που θα βγει Off.

1 ώρα πριν, MaIdoror είπε

Πώς θα γράφουν;

Δάσκαλος ρομπότ του Elon για πλήρη ρομποτοποίηση των παιδιών...

Βέβαια το πιο πιθανό σε ελληνικό σχολείο είναι να φάει τέτοιο κλωτσίδι από την πρώτη μέρα που θα βγει Off.

όχι αν το ρομπότ έχει μόνιμα 20κ βολτς οπότε όποιος το ακουμπήσει να πάθει ηλεκτροπληξία. Μικρή αλλά να σε ταρακουνάει για τα καλά. Τότε να δω τα ελληνόπουλα πως θα το κλωτσήσουν. 

2 hours ago, georgiosmag said:

όχι αν το ρομπότ έχει μόνιμα 20κ βολτς οπότε όποιος το ακουμπήσει να πάθει ηλεκτροπληξία. Μικρή αλλά να σε ταρακουνάει για τα καλά. Τότε να δω τα ελληνόπουλα πως θα το κλωτσήσουν. 

Με λίγο νεράκι όλα γίνονται.

2 λεπτά πριν, MaIdoror είπε

Με λίγο νεράκι όλα γίνονται.

Όχι αν έχει προστασία από νερό ;)

Βασικά και προστασία να μην έχει με αισθητήρα εγγύτητας ενεργοποιεί τα volt αυτόματα... :D

Κατ αρχήν υπάρχει χωρίς χρώμα  kindle σε 10 ίντσες.
Και μάλιστα με πενάκι που σου δίνει την δυνατότητα να κρατάς σημειώσεις.

Οπότε θα μπορούσε άνετα ο ΟΕΔΒ αντί να τυπώνει κάθε χρόνο χιλιάδες τόνους χαρτί και να τους μεταφέρει σε κάθε σχολική μονάδα
να δίνει στους μαθητές από ένα και να έχουν όλα τους τα βιβλία εκεί μέσα για όλες τις τάξεις δημοτικού γυμνασίου λυκείου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

18 λεπτά πριν, vsterg είπε

Κατ αρχήν υπάρχει χωρίς χρώμα  kindle σε 10 ίντσες.
Και μάλιστα με πενάκι που σου δίνει την δυνατότητα να κρατάς σημειώσεις.

Οπότε θα μπορούσε άνετα ο ΟΕΔΒ αντί να τυπώνει κάθε χρόνο χιλιάδες τόνους χαρτί και να τους μεταφέρει σε κάθε σχολική μονάδα
να δίνει στους μαθητές από ένα και να έχουν όλα τους τα βιβλία εκεί μέσα για όλες τις τάξεις δημοτικού γυμνασίου λυκείου.

355 € ανα μαθητή???

Επεξ/σία από dtk-386

7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

355 € ανα μαθητή???

Πόσα δίνουν τώρα για 12 χρόνια σχολίου σε βιβλία; Θα μπορούσε να είναι κάτι που το έχουν οι μαθητές για πολλές τάξεις, αν όχι όλες.

θέλω να πω το ελληνικό «κράτος» δεν φροντίζει για τα βασικά σε νοσοκομεία θα χορηγήσει βοηθήματα υψηλού κόστους στους μαθητές? 

χλωμό δυστυχώς, εγώ μαζί σου είμαι και είναι πολύ καλή πρόταση αλλά.... 

20 minutes ago, dtk-386 said:

355 € ανα μαθητή???

Δεν νομίζω να το αγοράσει με τιμή λιανικής.

Πριν κάποια χρόνια νομίζω είχε κάνει μια συμφωνία η Τουρκία με την apple για κατασκευή iPad στην Τουρκία με σκοπό να εξοπλιστούν τα σχολεία τους με tablet.

4 hours ago, georgiosmag said:

Όχι αν έχει προστασία από νερό ;)

Βασικά και προστασία να μην έχει με αισθητήρα εγγύτητας ενεργοποιεί τα volt αυτόματα... :D

Ι see your proximity sensor and raise you my σκουπόξυλο of doom. :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Από που μπορεί να αγοράσει κάποιος τα καινούργια μοντέλα?

Η Amazon δεν φαίνεται να κάνει shipping Ελλάδα σε αυτά so far και οι ιντερνετικές πλατφόρμες εδώ έχουν τα προηγούμενα μοντέλα….

Από το Amazon Γερμανίας μπορείς να παραγγείλεις τα νεα μοντέλα αλλά δυστυχώς το νεο paperwhite το διαθέτουν μόνο σε μαύρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...