Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S24 FE Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Samsung… πιστή στην παράδοση λάνσαρε τη Fan Edition του πιο πρόσφατου Galaxy S smartphone της.

Το Galaxy S24 FE είναι εδώ αποτελώντας μία πιο προσιτή οικονομικά πρόταση (πολλά εισαγωγικά εδώ) για όσους ναι μεν καλοβλέπουν την αγορά μίας εκ των κορυφαίων συσκευών της κορεατικής εταιρείας, αλλά το Galaxy S24 παραμένει εκτός των οικονομικών τους δυνατοτήτων.

Όχι πως το Galaxy S24 FE είναι φθηνό δηλαδή: με τιμή που ξεκινά από τα €779, στοιχίζει μόλις €170 λιγότερα σε σχέση με την οικονομικότερη έκδοση του αρχικού Galaxy S24. Όπως αντιλαμβάνεστε, το μεγάλο ερώτημα φυσικά είναι αν αξίζουν οι παραχωρήσεις που θα κληθεί να κάνει ο χρήστης, προκειμένου να γλιτώσει 18% από την τιμή του βασικού μοντέλου της σειράς S24. Ας κάνουμε μία απόπειρα να το απαντήσουμε.

Η διαφορά του Galaxy S24 FE σε σχέση με το Galaxy S24 που γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά αφορά το μέγεθός του, με τη Samsung να επιλέγει να ανεβάσει τη νέα της πρόταση στις 6,7 ίντσες από τις 6,2. Η απόφαση αυτή έχει ως αποτέλεσμα το smartphone να έχει σεβαστό βάρος που αγγίζει τα 213 γραμμάρια, ούσα παράλληλα ικανών διαστάσεων στα 162 x 77,3 x 8 χιλ. Στην πράξη δηλαδή πρόκειται για ένα Galaxy S24 στο μέγεθος όμως του Galaxy S24+. Το design του Galaxy S24 FE δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την υπόλοιπη σειρά και με αυτό εννοούμε πως από μακριά δύσκολα θα το ξεχωρίσει κανείς από τα υπόλοιπα μοντέλα.

image.jpeg.2a244dae81ac4deb8d4371b19cfaae5f.jpeg

Η πλάτη του προστατεύεται από Gorilla Glass Victus+ με το πλαίσιό του ναι είναι από αλουμίνιο. Το Gorilla Glass Victus+ προστατεύει και την οθόνη ενώ η συσκευή διαθέτει και προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP68. Η διάθεσή της γίνεται σε τέσσερις παλ αποχρώσεις του πράσινου, κίτρινου, μπλε και μαύρου. Τα πλήκτρα ενεργοποίησης και αυξομείωσης της έντασης του ήχου βρίσκονται όλα στην δεξιά πλευρά, στην επάνω υπάρχει η υποδοχή για την κάρτα SIM (χωρίς αντίστοιχη για κάρτα μνήμης αφού η τελευταία δεν υποστηρίζεται) ενώ στην κάτω συναντάμε τη USB Type-C 3.2. Όσο για την πρόσοψη, η προσοχή πέφτει στο αρκετά μεγάλο πλαίσιο (για να καταλάβετε, το iPhone 16 Pro Max έχει τις ίδιες διαστάσεις αλλά οθόνη 6,9 ιντσών).

Διαβάστε ολόκληρο το review

Δημοσ.

Ωραία συσκευή σε τιμή flagship . Δεν είναι fan edition , 800 ευρώ δεν είναι τιμές για οπαδούς . Στα 600 με έναν SD 7 gen 3 και base storage 256gb θα ήταν fan edition . Το 20FE ήταν το πρώτο και τελευταίο fan edition . Από τότε πετσοκόβουν και ανεβάζουν τιμές . 

• Like 8
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 16/10/2024 στις 5:53 ΜΜ, Xtheodor είπε

Είμαι απογοητευμένος από samsung πλέον σκέπτομαι  να πάω oneplus 12

θα ήθελα να ξανά έπαιρνα samsung , γιατι εισαι απογοητευμενοσ ? ευχαριστω πολυ 

Στις 16/10/2024 στις 9:27 ΜΜ, ea6gka είπε

Ωραία συσκευή σε τιμή flagship . Δεν είναι fan edition , 800 ευρώ δεν είναι τιμές για οπαδούς . Στα 600 με έναν SD 7 gen 3 και base storage 256gb θα ήταν fan edition . Το 20FE ήταν το πρώτο και τελευταίο fan edition . Από τότε πετσοκόβουν και ανεβάζουν τιμές . 

και το s21 fe ηταν πολυ ωραιο 

Δημοσ.
Στις 23/11/2024 στις 5:27 ΜΜ, Jmanol000 είπε

θα ήθελα να ξανά έπαιρνα samsung , γιατι εισαι απογοητευμενοσ ? ευχαριστω πολυ 

και το s21 fe ηταν πολυ ωραιο 

Πήρα πριν δυο εβδομάδες το 12R  στα 570 και είμαι πολύ ευχαριστημένος..... Samsung τέλος για εμένα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xtheodor είπε

Πήρα πριν δυο εβδομάδες το 12R  στα 570 και είμαι πολύ ευχαριστημένος..... Samsung τέλος για εμένα

καλά το 12 ρ είναι υπέροχο αλλά εννοώ αν είχες κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα , με την άλλη εταιρία να ξέρω αν πρέπει να την αποφύγω 

Δημοσ.

Καλημέρα Πρώτα απ όλα να πω ότι μιλάω για το A71 δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα με το κινητό αυτό , μιλάω καθαρά για την προσωπική μου άποψη και γνώμη Πέρασα σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί του , μετά το δεύτερο χρόνο η οθόνη έβγαλε σκιά δλδ παιχνίδια που έπαιζα ( χαζοπαιχνιδα ) η και ακόμα το Tiktok που έβλεπα χωρίς να κάνω τραγική χρήση αποτυπώθηκαν στην οθόνη, όταν έχεις λευκό φόντο από πίσω είναι ενοχλητικά φανερό Μετά το θέμα της μπαταριάς όντος κάνει αυτό που ( λέει ) ακόμα και καινούργιο κάθε βράδυ ήθελε φόρτιση , τώρα που κάνω σύγκριση με το oneplus το βάζω στο φορτιστή μετά από 4 με 5 μέρες !!! Ω ναι . Και τέλος τα update , το τηλέφωνο κλείδωσε σε android 13 και τέλος . Δλδ έχω στα χέρια μου μια συσκευή σαν καινούργια το πρόσεχα με θήκη πορτοφόλι, δεν έχει καμιά φθορά άλλα το λειτουργικό του είναι ξεπερασμένο. Θα σου πω και κάτι ακόμα που ίσως έπαιξε ρόλο στην απογοήτευση μου με την εν λόγω εταιρία. Μάζι με το κινητό είχα πάρει και το ρολόι galaxy watch r800  ( 350 euro ) όπου κανονικά με έσκισε , 2 φορές αντιπροσωπεία για αλλαγή πλακέτας μέσα στο πρώτο εξάμηνο, μπαταριά δεν καταγε πάνω από δυο μέρες , χωρίς έξτρα λειτουργιές , το λουράκι κόπηκε στον τρίτο χρόνο ( αυτό δεν το λέω πρόβλημα ) αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι μου στέλνουν μήνυμα ότι τέλειωσε η υποστήριξη στο λειτουργικό Tizen και μετά ως διά μαγείας μετά από δυο εβδομάδες ( μιλάω για φέτος το καλοκαίρι αρχές ) χωρίς να κάνω κάτι εξτριμ άπλα οδηγούσα το ρολογάκι παρέδωσε πνεύμα και ψυχή , σταματήσαν να δουλεύουν οι αισθητήρες η οθόνη άλλαζε μενού χωρίς να την ακουμπάς και έκανε restart όποτε ήθελε . Σε κούρασα προφανώς με όσα είπα άλλα θα σου πω ένα τελευταίο . Πήγα και πήρα το redmi watch 3 active με 45 euro χωρίς πολύ σκέψη χρειαζόμουν ρολόι φίλε τα είδα όλα 10+ μέρες να μπει στη φόρτιση , δεν μασάει σε νερά και κάνει περισσότερα από όσα έκανε το samsung . Για μένα τέλος η συγκεκριμένη εταιρία και τα ακριβά αξεσουάρ . Και πάλι ζητάω συγνώμη που θα το πω άλλα αυτή είναι η δικιά μου γνώμη και δεν θέλω να την επιβάλω σε κανέναν.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...