Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη επεξεργαστη η καρτας γραφικων ;

leolipop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, Coscas said:

Και στο Foxstore

Αυτο προσφατα εκλεισε btw. Προσωπικα δεν σκοπευω να ξαναψαξω στο bestprice. Γιατι μου βγαζει κατι φτηνες τιμες και οταν τηλεφωνησει κανεις στα εν λογω καταστηματα 80% δεν υπαρχει και δεν σκοπευουν να το ξαναφερουν η μπορει να το φερουν σε 25 εργασιμες οταν μαζεψουν αρκετες παραγγελιες. Χασιμο χρονου.Προτιμω να δωσω λιγο περισσοτερο και να εχω υποστηριξη σοβαρη. Μονο skroutz κοιταω. Θελω την καρτα μου τωρα, οχι τα Χριστουγεννα. :)

Επεξ/σία από benign
  • Like 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Just now, benign said:

Ερχονται οι καινουργιες της AMD και αν καποιος αγορασε προσφατα την RTX 4060 θα το μετανοιωσει. Επισης οπως ειπα ειναι αδικη η συγκριση,με την RX 7600 XT πρεπει να την συγκρινεις. H RX 6600 για καρτα του 2021 και οχι τελη Σεπτεμβρη του 2023 οπως η 4060, μια χαρα τα πηγε. Για να δουμε η 4060 με την μνημη των 8g θα τα πηγαινει αρκετα καλα του χρονου?

Σιγά τα ωά...😉 Κατεβάζεις λίγο details και είσαι οκ. Δεν αγοράζεις budget κάρτες γιά να τα έχεις όλα

Δεν πιστεύω ότι θα βγεί game με πάνω από 8gb απαίτηση σε 1080p και medium. Και η προτίμηση τόσων στο steam στην 4060, σίγουρα θα επηρεάσει και τις εταιρείες. Ασε που βλέπω το dlss και το fg να εξελίσσονται και άλλο 

3 minutes ago, leolipop said:

Ξεκινησαμε την αναζητηση με βαση την 6600 , που μια χαρα αναβαθμιση θα ηταν στα 200€ , ειχαμε και στην ακρη του μυαλου να ανεβουμε γενια και να παμε στην 7600 , αλλα λιγο η μικρη διαφορα της τιμης , λιγο οι οχι 100% αξιοπιστοι οδηγοι της amd(μετα απο μηνες επιτελους το τελευταιο adrenalin τρεχει στην rx570), μας πανε προς 4060.Σκεφτομασταν και την 3060 λογω vram.Ακομα και καποια μεταχειρισμενη 2060-2080 λογω pci gen 3 των υπολοιπων υποσυστηματων και μητρικης.

H 6700 αγνοω γιατι εχει τοσο υψηλη τιμη ακομα...

Ετσι ακριβώς. Επεσε στα 250 https://www.bestprice.gr/item/2158675610/zotac-geforce-rtx-4060-8gb-gddr6-solo-karta-grafikwn.html?qo=rtx+4060&from=cat Ορμα! Ασε που στο black Friday, θα πέσει κι άλλο και από μεγάλα μαγαζιά

Η 4060, με dlss και fg, δεν χαμπαριάζει (ειδικά με 5600 και πάνω cpu)

Τρώει και 3060 12 gb. Οσο γιά τα 8gb της, είναι υπεραρκετα για μέσους χρήστες. Και μην ξεχνάμε, παίζει ρόλο και τι τρέχουμε

3 minutes ago, benign said:

Αυτο προσφατα εκλεισε btw. Προσωπικα δεν σκοπευω να ξαναψαξω στο bestprice. Γιατι μου βγαζει κατι φτηνες τιμες και οταν τηλεφωνησει κανεις στα εν λογω καταστηματα 80% δεν υπαρχει και δεν σκοπευουν να το ξαναφερουν η μπορει να το φερουν σε 25 εργασιμες οταν μαζεψουν αρκετες παραγγελιες. Χασιμο χρονου.Προτιμω να δωσω λιγο περισσοτερο και να εχω υποστηριξη σοβαρη. Μονο skroutz κοιταω. Θελω την καρτα μου τωρα, οχι τα Χριστουγεννα. :)

Το foxstore έκλεισε; 😮 Και την έχει άμεσα διαθέσιμη στα 250; Μήπως εννοείς το άλλο στο Καρπενήσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαφορα sites και καλα συγκρισης cpus-gpus εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα ;

Ειναι λογικο να συγκρινω 2080 με 4060 και σε υψηλες αναλυσεις και ποιοτητα , να κερδιζει η 2080 ;

Επεξ/σία από leolipop

7 minutes ago, benign said:

Μονο skroutz κοιταω. Θελω την καρτα μου τωρα, οχι τα Χριστουγεννα. :)

Και στο skroutz, η Zotac, έχει 269. Ετοιμοπαράδοτη. Πού τα είδες τα 100e διαφορά;

6 λεπτά πριν, Coscas είπε

Ετσι ακριβώς. Επεσε στα 250 https://www.bestprice.gr/item/2158675610/zotac-geforce-rtx-4060-8gb-gddr6-solo-karta-grafikwn.html?qo=rtx+4060&from=cat Ορμα! Ασε που στο black Friday, θα πέσει κι άλλο και από μεγάλα μαγαζιά

Αυτη η μικρουλα με ενα fan ; Προτιμω να δωσω λιγα ακομα για μια "μεγαλυτερη" 😁😛

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, leolipop said:

Αυτη η μικρουλα με ενα fan ; Προτιμω να δωσω λιγα ακομα για μια "μεγαλυτερη" 😁😛

Α μπα φίλε μου. Οταν καίει κάτω από 115 watts, δεν χαμπαριάζει. Ετσι ήταν και η 1050 Ti

Εγώ, θα έπαιρνα την Palit 4060 με 1 ανεμιστήρα, αλλά μου προέκυψε από Πλαίσιο η Gigabyte Windforce με 2 ανεμιστήρες

Την περισσότερη ώρα, οι ανεμιστήρες σταματάνε

Και οι Zotac ειναι κορυφαίες

Επεξ/σία από Coscas

Just now, Coscas said:

Α μπα φίλε μου. Οταν καίει κάτω από 115 watts, δεν χαμπαριάζει. Ετσι ήταν και η 1050 Ti

Εγώ, θα έπαιρνα την Palit 4060 με 1 ανεμιστήρα, αλλά μου προέκυψε από Πλαίσιο η Gigabyte Windoforce με 2 ανεμιστήρες

Εχει κολλησει ο Κωστας! 😜

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Coscas είπε

Εγώ, θα έπαιρνα την Palit 4060 με 1 ανεμιστήρα, αλλά μου προέκυψε από Πλαίσιο η Gigabyte Windoforce με 2 ανεμιστήρες

Και οι Zotac ειναι κορυφαίες

Eχω ενα κομπλεξ με τους ανεμιστηρες να μη γυρνανε.Στη 1660ti τωρα μεσω afterburner εχω undervolt με +1000mhz και δικη μου ακρως επιθετικη καμπυλη ψυξης με το zero fan απενεργοποιημενο φυσικα.

Επεξ/σία από leolipop
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, benign said:

Εχει κολλησει ο Κωστας! 😜

Με πόρωσες παλιόπαιδο. Μ' αρέσει που δεν θα πορωνόμασταν...Α χα χα!

Just now, leolipop said:

Eχω ενα κομπλεξ με τους ανεμιστηρες να μη γυρνανε.Στη 1660ti τωρα εχω undervolt με +1000mhz και δικη μου ακρως επιθετικη καμπυλη ψυξης με το zero fan απενεργοποιημενο φυσικα.

Εγώ δεν το είχα ξαναδεί. Και άρχισα να την κουμπώνω ξεκουμπώνω αφού νόμιζα ότι ηταν ελαττωματική. Χα χα!

12 minutes ago, leolipop said:

Διαφορα sites και καλα συγκρισης cpus-gpus εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα ;

Ειναι λογικο να συγκρινω 2080 με 4060 και σε υψηλες αναλυσεις και ποιοτητα , να κερδιζει η 2080 ;

Κάτσε να βάλεις dlss και fg και θα δείς πού θα βρεθεί η 2080...

Και μιλάμε γιά 2080 ε; Που εμείς οι budget αγοραστές, ούτε στον ύπνο μας δεν την αγοράζαμε (όχι από έλλειψη πάντα χρημάτων αλλά από αξιολόγηση δαπάνης γιά gpu) 

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
  • Haha 1

Στις 18/10/2024 στις 8:45 ΜΜ, benign είπε

Αυτο προσφατα εκλεισε btw

Από που συμπέρανες ότι έκλεισε; 

Το site τους είναι πάνω, ενώ και στο bestprice εμφανίζεται κανονικά πρώτο πρώτο στα αποτελέσματα. Αρχές του μήνα είχα επικοινωνία μαζί τους τόσο τηλεφωνικά όσο και με email.

On 18/10/2024 at 17:54, leolipop said:

Όχι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα αν και η 2080 έχει πολύ παρόμοιες επιδόσεις με την 4060 οπότε είναι λογικό να περνάει μπροστά σε κάποια παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, raul7 said:

Από που συμπέρανες ότι έκλεισε; 

Το site τους είναι πάνω, ενώ και στο bestprice εμφανίζεται κανονικά πρώτο πρώτο στα αποτελέσματα. Αρχές του μήνα είχα επικοινωνία μαζί τους τόσο τηλεφωνικά όσο και με email.

Καπου αναφερθηκε εδω στο ινσομνια σε νημα. Να.αυτο διαβασα και νομισα οτι εκλεισε.

Επεξ/σία από benign

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/10/2024 at 20:54, leolipop said:

H 2080(ήταν το κορυφαίο μοντέλο της σειράς) θα είναι καλύτερη από το αντιστοιχα χειρότερο μοντέλο της 4ης σειρας(Η 4060 έπρεπε να είχε βγει ως 4050).

Τουλάχιστον σε raster.

Επεξ/σία από @topos

1 ώρα πριν, benign είπε

Καπου αναφερθηκε εδω στο ινσομνια σε νημα. Να.αυτο διαβασα και νομισα οτι εκλεισε.

Α οκ, το νήμα που λέει για την αφαίρεση από το Σκρουτζ και τις καθυστερήσεις. Όχι κανονικά λειτουργεί το μαγαζί από ότι ξέρω, άλλο που στους χρόνους του είναι της υπομονής..

Καταληγω στην 4060 σιγα σιγα...Παμε τωρα σε υλοποιηση . Τι διαφορα μπορει να εχει μια ,η οποια εχει 200 χιλιοστα μηκος σε σχεση με αλλη που εχει 250 ; Ειναι πιο διασπαρτα τα ηλεκτρονικα του ; Εχει καλυτερη ψυξη ;

250 = Inno 3D GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Twin X2 Κάρτα Γραφικών (N40602-08D6-173051N) | Skroutz.gr

200 = MSI GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Ventus 2X OC Κάρτα Γραφικών (912-V516-004) | Skroutz.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...