Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, benign είπε

Αυτο θα ελεγα και εγω.Ο ryzen 5 2600 ειναι ακομη ισχυρο cpu ακομη και για 2K.

Iσως να υποστηριζα και εγω αυτη την αποψη αλλα οταν ειδα μαζι με τον αδερφο μου την διαφορα σε fps με την απλη 3060 12gb , απο τη στιγμη που εβαλε τον 5700x3d , στο COD , αλλαξα γνωμη...

Επισης ειναι κριμα να χανω και τα 200Mhz απο τις ram.

Επεξ/σία από leolipop
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, benign said:

Αυτο θα ελεγα και εγω.Ο ryzen 5 2600 ειναι ακομη ισχυρο cpu ακομη και για 2K.

Έχω ενδοιασμούς σε αυτό το κομμάτι.
Με ryzen 5 3600x stock είχα bottleneck στην 3060ti σε διάφορα games.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, benign said:

Μου αρεσει το ''αναγκαστικα'' που γραφεις γιατι απεικονιζει την αληθεια. Πηγαινοντας καποιος σε 2K monitor χρειαζεται και μια καρτα γραφικων με τις τωρινες φουσκωμενες τιμες απο 400 μινιμουμ (RX 7700XT) μεχρι 540 (Rx 7800XT)! Απαραδεκτα υψηλες τιμες και γιατι? Για να παιξει παιχνιδια του ''βωλου''. Που ειναι οι παιχνιδαρες οπως το Fallout και το Dishonored? Επισης η διαφορα στην ποιοτητα απεικονισης στα παιχνιδια απο 1080p σε 2K δεν ειναι τοσο τρομερη ωστε να δικαιολογει αυτες τις υπερογκες τιμες. Προφανως σε 4Κ θα ειναι αλλα εκει παμε σε δυσθεωρητα υψη χρηματικα που δεν προκειται για παιχνιδια μετριας η κακης ποιοτητας να δωσω.

Εδω σκεφτομαι να παιξω και παλια παιχνιδια απο το 1995 μεχρι σημερα και μετα που δεν ετυχε να παιξω να τα γνωρισω και προφανως αυτα μεχρι πριν 5 χρονια ας πουμε δεν ειναι τοσο τρομερα απαιτητικα.(Οπως το Dead Space π.χ.)

Εγώ, 400e γιά gpu, ΔΕΝ δίνω (τα 500 και 1000, είναι πέρα από την λογική, ειδικά όταν συμπαρασύρουν και psu)

Παλιά, δεν έδινα ούτε 250 με 300. Είπα να κάνω την υπέρβαση με την 4060 λόγω tdp. Οπως είχα προτιμήσει και την 1050 Ti

Εχεις απόλυτο δίκιο γιά τα games. TΠΤ δεν βγαίνει. Ψάχνω μήνες να βρώ νέες κυκλοφορίες που να αξίζουν και με πιάνουν τα γελια. Ενα Rdr2, δεν ξεπερνιέται. Ούτε ένα Οdyssey. Και μιλάω και γιά gameplay. Και πάντα προσωπικά. Είχα αλλάξει σε 2600 γιά να τρέξω το Odyssey, αφού ο Xeon Ε5450 που είχα πριν δεν το έτρεχε. Η αναπαράσταση της Αρχαίας Ελλάδας, ηταν υπεραρκετό γιά μένα και νέα εμπειρία σε pc game 

Mόνο το Tsushima μου άρεσε πρόσφατα και το καταφχαριστήθηκα στην 4060 (αν και το τελείωσα με 2600 και 1050ti), που στην ουσία είναι παλιό game (του 2020 αν δεν κάνω λάθος) 

Το Flight Simulator, με απογοήτευσε (καημός να το τρέξω ικανοποιητικά). Δεν είναι τελικά του "στύλ" μου (να πετάω δλδ κανονικό χρόνο γιά να πάω πχ Θεσσαλονίκη). Ασε που δεν μπορω να κάνω interact 

Στα WW2, που έχω αδυναμία, τπτ δεν βγαίνει μετά το Battlefield 1 και 5

Οσο για car simulator, o 2600 έτρεχε σφαίρα το Assetto Corsa στο full, ακόμα και με 1050 Ti. Και δεν έχει ξεπεραστεί

Δεν δίνουν οι εταιρείες τα γραφικά και τις καινοτομίες που ζητάνε να αγοράζουμε σε hardware

Γι' αυτό και το μόνο που σώζει, είναι οι vfm αγορές. Eνας 5600 και μιά 4060 είναι vfm νομίζω. Καλύτερα από 6600 κατά την γνώμη μου

Λιγότερα watts και μόνο 58e διαφορά στην τιμή 

Amd σε κάρτες για  μένα, ας κοιτάξουν το tdp και τους drivers (και τα fg)

Εχουμε εκατοντάδες καλά games που μας έχει μείνει ο καημός να τα τρέξουμε στο full, εμείς που δεν κυνηγάμε καθε εξάμηνο τα νέα μοντέλα

Και σίγουρα, δεν φτάνει 1 ζωή  

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι παιδια? Δεν παιζανε 2K games με τον 2600 οταν βγηκε? Δεν υπαρχουν videos στο youtube που δειχνουν καλη αποδοση? Τωρα μερικα καινουργια που ειναι κακογραμμενα και θελουν πανακριβο hardware για να ειναι εντελως ομαλα,συγνωμη,αλλα δεν ειμαι κοροιδο να τσιμπησω για αμφιβολου αξιας games για χαζο εφηβους να αγορασω ακριβα. Θα ριξω λιγο τις ρυθμισεις σε κανα δυο τομεις και θα παιζει νερο. :)

10 minutes ago, Coscas said:

Εγώ, 400e γιά gpu, ΔΕΝ δίνω (τα 500 και 1000, είναι πέρα από την λογική, ειδικά όταν συμπαρασύρουν και psu)

Παλιά, δεν έδινα ούτε 250 με 300. Είπα να κάνω την υπέρβαση με την 4060 λόγω tdp. Οπως είχα προτιμήσει και την 1050 Ti

Εχεις απόλυτο δίκιο γιά τα games. TΠΤ δεν βγαίνει. Ψάχνω μήνες να βρώ νέες κυκλοφορίες που να αξίζουν και με πιάνουν τα γελια. Ενα Rdr2, δεν ξεπερνιέται. Ούτε ένα Οdyssey. Και μιλάω και γιά gameplay. Και πάντα προσωπικά. Είχα αλλάξει σε 2600 γιά να τρέξω το Odyssey, αφού ο Xeon Ε5450 που είχα πριν δεν το έτρεχε. Η αναπαράσταση της Αρχαίας Ελλάδας, ηταν υπεραρκετό γιά μένα και νέα εμπειρία σε pc game 

Mόνο το Tsushima μου άρεσε πρόσφατα και το καταφχαριστήθηκα στην 4060 (αν και το τελείωσα με 2600 και 1050ti), που στην ουσία είναι παλιό game (του 2020 αν δεν κάνω λάθος) 

Το Flight Simulator, με απογοήτευσε (καημός να το τρέξω ικανοποιητικά). Δεν είναι τελικά του "στύλ" μου (να πετάω δλδ κανονικό χρόνο γιά να πάω πχ Θεσσαλονίκη). Ασε που δεν μπορω να κάνω interact 

Οσο για car simulator, o 2600 έτρεχε σφαίρα το Assetto Corsa στο full, ακόμα και με 1050 Ti. Και δεν έχει ξεπεραστεί

Δεν δίνουν οι εταιρείες τα γραφικά και τις καινοτομίες που ζητάνε να αγοράζουμε σε hardware

Γι' αυτό και το μόνο που σώζει, είναι οι vfm αγορές. Eνας 5600 και μιά 4060 είναι vfm νομίζω. Καλύτερα από 6600 κατά την γνώμη μου

Amd σε κάρτες για  μένα, ας κοιτάξουν το χαμηλό tdp και τους drivers (και τα fg)

Εχουμε εκατοντάδες καλά games που μας έχει μείνει ο καημός να τα τρέξουμε στο full, εμείς που δεν κυνηγάμε καθε εξάμηνο τα νέα μοντέλα

Συμφωνω σε ολα οσα εγραψες εκτος για αυτα για την 4060. Για μενα,ειδικα με την τιμη που ειχε οταν βγηκε η πιο ακυρη nvidia καρτα ever. Και ψωνιζω και απο τις 2 εταιριες. H RX 6600  ειναι σε παγκοσμιες πωλησεις η βασιλισσα του mid range. Πολυ μικρη διαφορα εχουν πρακτικα για μενα στα λιγα games που παιζω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. :)

Διαβασε εδω :

https://www.pcgamer.com/nvidia-geforce-rtx-4060-review-benchmarks-performance/

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, benign said:

Γιατι παιδια? Δεν παιζανε 2K games με τον 2600 οταν βγηκε? Δεν υπαρχουν videos στο youtube που δειχνουν καλη αποδοση? Τωρα μερικα καινουργια που ειναι κακογραμμενα και θελουν πανακριβο hardware για να ειναι εντελως ομαλα,συγνωμη,αλλα δεν ειμαι κοροιδο να τσιμπησω για αμφιβολου αξιας games για χαζο εφηβους να αγορασω ακριβα. Θα ριξω λιγο τις ρυθμισεις σε κανα δυο τομεις και θα παιζει νερο. :)

Συμφωνω σε ολα οσα εγραψες εκτος για αυτα για την 4060. Για μενα,ειδικα με την τιμη που ειχε οταν βγηκε η πιο ακυρη nvidia καρτα ever. Και ψωνιζω και απο τις 2 εταιριες. H RX 6600  ειναι σε παγκοσμιες πωλησεις η βασιλισσα του mid range. Πολυ μικρη διαφορα εχουν πρακτικα για μενα στα λιγα games που παιζω. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. :)

Σίγουρα η 6600 ειναι vfm. Και την πρότεινα. Oμως, είχα δεί πριν αγοράσω την 4060, συγκριτικές επιδόσεις και είχανε διαφορά. Τουλάχιστον όση να δικαιολογεί την διαφορά τιμής. Εγώ την πήρα 285e. Aν πρόσεξες , την προτείνω έως 260

Ημουν στο τσάκ να πάρω την 6600 (κι' εγώ δεν κολώνω σε μάρκες. Παλιά είχα την 4850)

Με κέρδισε το οριακά καλύτερο tdp και τα καλούδια

Με dlss και fg, πάει πολύ καλά. Και νομίζω πολύ καλύτερα από 6600 γιά 60-70ε διαφορά τιμής

Εχω πάντως μιά απορία. Πώς είναι η βασίλισσα του mid range, οταν στο steam survey, η 4060, είναι η μόνη gpu τόσο πολύ ανερχόμενη. Πήγε στην 2η θέση και σίγουρα τον Οκτωβρη θα είναι με διαφορά 1η

Και η 6600, είναι στην 34η θέση

Δεν το γράφω αυτό ανταγωνιστικά (δεν είμαστε πιτσιρίκια να φανατιζόμαστε με εταιρείες), αλλά πραγματικά σαν απορία

Δεν περιμενα η 6600, να είναι τόσο χαμηλά. Ούτε την 4060 τόσο ψηλά

Και ξέρεις κάτι; Το να είσαι ευχαριστημένος εσύ με τη κάρτα σου, είναι το καλύτερο

Οπως κι' εγώ, δεν νοιωθω να με έπιασαν κώτσο με 280e για 4060 και φχαριστιέμαι fps (με dlss και fg ε; 😉 ) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Coscas said:

Σίγουρα η 6600 ειναι vfm. Και την πρότεινα. Oμως, είχα δεί πριν αγοράσω την 4060, συγκριτικές επιδόσεις και είχανε διαφορά. Τουλάχιστον όση να δικαιολογεί την διαφορά τιμής. Εγώ την πήρα 285e. Aν πρόσεξες , την προτείνω έως 260

Ημουν στο τσάκ να πάρω την 6600 (κι' εγώ δεν κολώνω σε μάρκες. Παλιά είχα την 4850)

Με κέρδισε το οριακά καλύτερο tdp και τα καλούδια

Με dlss και fg, πάει πολύ καλά. Και νομίζω πολύ καλύτερα από 6600 γιά 60-70ε διαφορά τιμής

Με εχει εκνευρισει πολυ ο πετσινος ξαδελφος της Λισας,με τις γκανκστερικες τιμες τωρα τελευταια.Και πιστεψε με και πολυ αλλο κοσμο,εχω φιλο που επαιρνε μονο Nvidia και ερριχνε πολλα λεφτα και την τελευταια φορα αγορασε την RX 7900 XT της AMD.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
Just now, benign said:

Με εχει εκνευρισει πολυ ο πετσινος ξαδελφος της Λισας,με τις γκανκστερικες τιμες τωρα τελευταια.Και πιστεψε με και πολυ αλλο κοσμο,εχω φιλο που επαιρνε μονο Nvidia και ερριχνε πολλα λεφτα και την τελευταια φορα αγορασε την πιο ακριβη την RX 7900 XT.

Χα χα! Ο πέτσινος και η Λίζα. Δεν μπαίνω στο trip, να τους συγκρίνω ή να πάρω θέση. Εμποροι είναι και πουλάνε. Αν με σεβαστουν θα αγοράσω. Αν όχι, θα πάω αλλού. Με το tdp της 4060, είδα "σεβασμό" (τουλάχιστον ρε παιδί μου, δεν σου λένε, κόψε τον λαιμό σου, πάενε πάρε τροφοδοτικό 650/750/800 watts)

Και είχανε κάνει και καλή κίνηση νομίζω με την 3050 (ή 3060) με τα λιγότερα tdp

Σου μιλάω ειλικρινά. Αν η 7600 είχε ίδιο tdp, θα την αγόραζα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leolipop είπε

Iσως να υποστηριζα και εγω αυτη την αποψη αλλα οταν ειδα μαζι με τον αδερφο μου την διαφορα σε fps με την απλη 3060 12gb , απο τη στιγμη που εβαλε τον 5700x3d , στο COD , αλλαξα γνωμη...

Επισης ειναι κριμα να χανω και τα 200Mhz απο τις ram.

Εχεις περασει το τελευταιο bios στη μητρικη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εχεις περασει το τελευταιο bios στη μητρικη?

Ναι , φυσικά.Ειμαι βέβαιος ότι είναι ο χρόνισμος που προκαλεί μπλε οθόνες , γιατί με ανέβασμα στα 3200 , πολύ γρήγορα σκάει οθόνη.Αντιθετα , τέρας σταθερότητας στα 3000.Επισης είδα πολλούς στο reddit που είχαν το ίδιο πρόβλημα και η συχνότητα ήταν η αιτία.Ο αδερφός μου έχει πάρει έτοιμο το σύστημα , infinity gear 5 το οποίο είχε gskill aegis στα 3000mhz.

Μαζι με τον 5700x3d πήρε και άλλες 2 x 8gb ram πάλι στα 3000 και όχι 3200 για αποφυγή απροοπτων.

1 ώρα πριν, Coscas είπε

Amd σε κάρτες για  μένα, ας κοιτάξουν το tdp και τους drivers (και τα fg)

Είναι αλήθεια αυτό που λες , ότι δε βρίσκεις νέα παιχνίδια να χαρείς.Στον υπολογιστή του γραφείου μου , όπου παίρνω τα παλιά από ότι αλλάζω στου παιδιού, ακόμα ευχαριστιεμαι να παίζω το titan quest anniversary που βγήκε το 2016 και από την ίδια χρονιά το forza horizon 3 ειδικά από τη στιγμή που από ένα λάθος συγχρονισμού με τη Microsoft έχασα το save που είχα και τώρα σιγά σιγά προχωράω. Εντύπωση μου έκανε που με υποχρονισμενο fx8350 16gb ram 1600  και rx570 4gb ,έπαιζα ultra σε 1600x1900 με 60fps , και σε full hd  σε  high είναι αισθητή η διαφορά σε ποιότητα και χτυπάει και 80 με 85.Οταν μπει νέα κάρτα στου παιδιου θα έρθει σε εμένα η 1660ti.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
Δημοσ.
20 hours ago, Coscas said:

Χα χα! Ο πέτσινος και η Λίζα. Δεν μπαίνω στο trip, να τους συγκρίνω ή να πάρω θέση. Εμποροι είναι και πουλάνε. Αν με σεβαστουν θα αγοράσω. Αν όχι, θα πάω αλλού. Με το tdp της 4060, είδα "σεβασμό" (τουλάχιστον ρε παιδί μου, δεν σου λένε, κόψε τον λαιμό σου, πάενε πάρε τροφοδοτικό 650/750/800 watts)

Και είχανε κάνει και καλή κίνηση νομίζω με την 3050 (ή 3060) με τα λιγότερα tdp

Σου μιλάω ειλικρινά. Αν η 7600 είχε ίδιο tdp, θα την αγόραζα

H 4060 εχει 15% περιπου μικροτερη καταναλωση ρευματος απο την RX 6600. Ασημαντο.

Δημοσ.
1 hour ago, benign said:

H 4060 εχει 15% περιπου μικροτερη καταναλωση ρευματος απο την RX 6600. Ασημαντο.

Και 30-40% πιό γρήγορη. Σημαντικό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Coscas said:

Και 30-40% πιό γρήγορη. Σημαντικό 

Ειναι 31% και περιπου 100 ευρω ακριβοτερη,κοιτωντας μονο γνωστες μαρκες οχι inno κ.τ.λ. Και οταν πρωτοβγηκε ακομη πιο ακριβη.  Βλεπω στην εξελιξη τιμης στο Skroutz οτι οταν πρωτοκυκλοφορησε ειχε φτασει μεχρι 380 ευρω περιπου. Εν τω μεταξυ βγηκε τελη Ιουνιου 2023, ενω η  RX 6600 ειναι καρτα του 2021, ειναι καπως αδικη η συγκριση.

Η ταχυτητα στην πραξη δεν ειναι κατι απτο, απο την στιγμη που μια RX 6600 παιζει τα παντα σε 1080p εξαιρετικα. Εγω βλεπω την ανεση στο παιξιμο,δεν μετραω fps με προγραμμα την στιγμη που παιζω. Το να εχω 80 fps π.χ. και ο αλλος 95 ας πουμε,στην πραξη δεν σημαινει απολυτως τιποτε οταν υπαρχει smooth play.

Σου εβαλα το link με το review για την  4060.  Το ξαναπαραθετω :

Η κανονικη της ονομασια θα επρεπε να ηταν 4050 με βαση την αποδοση της και η τιμη της αδικαιολογητη. Η Ngridia εκλεψε εδω τον κοσμο.Δεν ειναι τυχαιος ο αστειος χαρακτηρισμος της απο τους gamers. Σιγουρα δεν ειναι vfm καρτα για τα δικα μου μετρα.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.
Just now, benign said:

Ειναι 31% και περιπου 100 ευρω ακριβοτερη,κοιτωντας μονο γνωστες μαρκες οχι inno κ.τ.λ. Και οταν πρωτοβγηκε ακομη πιο ακριβη. Εν τω μεταξυ βγηκε τελη Ιουνιου 2023, ενω η  RX 6600 ειναι καρτα του 2021, ειναι καπως αδικη η συγκριση.

Η ταχυτητα στην πραξη δεν ειναι κατι απτο, απο την στιγμη που μια RX 6600 παιζει τα παντα σε 1080p εξαιρετικα. Εγω βλεπω την ανεση στο παιξιμο,δεν μετραω fps με προγραμμα την στιγμη που παιζω. Το να εχω 80 fps π.χ. και ο αλλος 95 ας πουμε,στην πραξη δεν σημαινει απολυτως τιποτε οταν υπαρχει smooth play.

Σου εβαλα το link με το review για την  4060.  Το ξαναπαραθετω :

Η κανονικη της ονομασια θα επρεπε να ηταν 4050 με βαση την αποδοση της και η τιμη της αδικαιολογητη. Η Ngridia εκλεψε εδω τον κοσμο.Δεν ειναι τυχαιος ο αστειος χαρακτηρισμος της απο τους gamers. Σιγουρα δεν ειναι vfm καρτα για τα δικα μου μετρα.

Kαλά...40+ είναι. Ασε που αν βάλεις dlss και fg πάμε σε μεγάλη διαφορά. Ειδικά στα 2κ, όπου η 6600 , δεν...

Κανένα ρόλο δεν παίζει η μάρκα. Απλά παίρνεις την φτηνότερη και είσαι οκ. Πάντα έτσι έκανα

Δεν θα κοιταμε όταν πρωτοβγήκε, αλλά τώρα πόσο κάνει. Και τώρα κάνει 250e. Και Zotac μάλιστα. Και στο Foxstore

Δλδ, επειδή κάτι ξεκίνησε ακριβά αλλά μετά φτήνηνε, θα το κατηγορούμε ες αεί;

Εχω διαβάσει δεκαδες reviews και δεν με έπεισαν. Γι' αυτό και δεν επηρεάστηκα. Ούτε χιλιάδες χρήστες στο steam που την πήγανε στην κορυφή. Και ξέρεις τι είδα; Τώρα αρκετοί λένε "ρε καλή κάρτα είναι τελικά"

Γιά 45e διαφορά (205 κάνει η πιό φτηνή 6600 τώρα), να παίρνεις νέα κάρτα, 40% πιό γρήγορη, με χαμηλότερο tdp και dlss 3.7, fg και rt, ε είναι παραλογισμός γιά μένα να προτιμήσεις 6600

Δημοσ.
4 minutes ago, Coscas said:

Kαλά...40+ είναι. Ασε που αν βάλεις dlss και fg πάμε σε μεγάλη διαφορά. Ειδικά στα 2κ, όπου η 6600 , δεν...

Κανένα ρόλο δεν παίζει η μάρκα. Απλά παίρνεις την φτηνότερη και είσαι οκ. Πάντα έτσι έκανα

Δεν θα κοιταμε όταν πρωτοβγήκε, αλλά τώρα πόσο κάνει. Και τώρα κάνει 250e. Και Zotac μάλιστα. Και στο Foxstore

Δλδ, επειδή κάτι ξεκίνησε ακριβά αλλά μετά φτήνηνε, θα το κατηγορούμε ες αεί;

Εχω διαβάσει δεκαδες reviews και δεν με έπεισαν. Γι' αυτό και δεν επηρεάστηκα. Ούτε χιλιάδες χρήστες στο steam που την πήγανε στην κορυφή. Και ξέρεις τι είδα; Τώρα αρκετοί λένε "ρε καλή κάρτα είναι τελικά"

Γιά 45e διαφορά (205 κάνει η πιό φτηνή 6600 τώρα), να παίρνεις νέα κάρτα, 40% πιό γρήγορη, με χαμηλότερο tdp και dlss 3.7, fg και rt, ε είναι παραλογισμός γιά μένα να προτιμήσεις 6600

Ερχονται οι καινουργιες της AMD και αν καποιος αγορασε προσφατα την RTX 4060 θα το μετανοιωσει. Επισης οπως ειπα ειναι αδικη η συγκριση,με την RX 7600 XT πρεπει να την συγκρινεις. H RX 6600 για καρτα του 2021 και οχι τελη Σεπτεμβρη του 2023 οπως η 4060, μια χαρα τα πηγε. Για να δουμε η 4060 με την μνημη των 8g θα τα πηγαινει αρκετα καλα του χρονου?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησαμε την αναζητηση με βαση την 6600 , που μια χαρα αναβαθμιση θα ηταν στα 200€ , ειχαμε και στην ακρη του μυαλου να ανεβουμε γενια και να παμε στην 7600 , αλλα λιγο η μικρη διαφορα της τιμης , λιγο οι οχι 100% αξιοπιστοι οδηγοι της amd(μετα απο μηνες επιτελους το τελευταιο adrenalin τρεχει στην rx570), μας πανε προς 4060.Σκεφτομασταν και την 3060 λογω vram.Ακομα και καποια μεταχειρισμενη 2060-2080 λογω pci gen 3 των υπολοιπων υποσυστηματων και μητρικης.

H 6700 αγνοω γιατι εχει τοσο υψηλη τιμη ακομα...

Επεξ/σία από leolipop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...