mithrandir_gray Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας. Έχω Vodafone καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστα λεπτά προς όλους-sms και 12 GB internet. Λήγει το συμβόλαιο και το πάνε στα 17,8 από 13,3 που έδινα. Έχετε στο νου καμιά πιο συμφέρουσα τιμή από τα 17,8 . Δε με νοιάζει να έχω απεριόριστα λεπτά ή sms αλλά τουλάχιστον 10 GΒ internet. Προσπάθησα να τους κάνω παζάρι αλλά δεν δέχονται. Ψάχνω και σε nova, γιατί από ότι είδα η cosmote είναι πολύ πιο ακριβή , και περιμένω να με καλέσουν. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από mithrandir_gray Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, mithrandir_gray είπε Γεια σας. Έχω Vodafone καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστα λεπτά προς όλους-sms και 12 GB internet. Λήγει το συμβόλαιο και το πάνε στα 17,8 από 13,3 που έδινα. Έχετε στο νου καμιά πιο συμφέρουσα τιμή από τα 17,8 . Δε με νοιάζει να έχω απεριόριστα λεπτά ή sms αλλά τουλάχιστον 10 GΒ internet. Προσπάθησα να τους κάνω παζάρι αλλά δεν δέχονται. Ψάχνω και σε nova, γιατί από ότι είδα η cosmote είναι πολύ πιο ακριβή , και περιμένω να με καλέσουν. Ευχαριστώ. Νομίζω πως είσαι για frog φίλε μου. 13€ ανανέωση και πακέτο με 8,90€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα