Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα οποίος μπορεί να με βοηθήσει .

Πήγα συνεργείο για να δούμε το κιβώτιο στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου Peugeot 208 1.2 2017 αυτόματο και διαπιστώσαμε ότι λείπει η διαγνωστική πρίζα , είναι εκεί τα καλώδια αλλά την έχουν βγάλει . Δεν ξέρω το γιατί , ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω , η πως λέγετε ακριβώς ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nio34 είπε

Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα οποίος μπορεί να με βοηθήσει .

Πήγα συνεργείο για να δούμε το κιβώτιο στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου Peugeot 208 1.2 2017 αυτόματο και διαπιστώσαμε ότι λείπει η διαγνωστική πρίζα , είναι εκεί τα καλώδια αλλά την έχουν βγάλει . Δεν ξέρω το γιατί , ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω , η πως λέγετε ακριβώς ?

Εννοείς ότι λείπει η OBD θύρα;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εννοείς ότι λείπει η OBD θύρα;

Ναι δεν υπάρχει καθόλου και τα κομμένα καλώδια τα έχουν μαζέψει μαζί σε καρούλι 

5 λεπτά πριν, nio34 είπε

Κάτι τέτοιο θα έκανε δουλειά πιστεύετε ?

IMG_1535.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nio34 είπε

Ναι δεν υπάρχει καθόλου και τα κομμένα καλώδια τα έχουν μαζέψει μαζί σε καρούλι 

Μεταχειρισμένο το έχετε αγοράσει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μεταχειρισμένο το έχετε αγοράσει;

Ναι πριν 2 χρόνια αλλά που να πάει το μυαλό μου εκεί ..

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nio34 είπε

Ναι πριν 2 χρόνια αλλά που να πάει το μυαλό μου εκεί ..

Δεν το λέω για σένα, αφού ότι έγινε έγινε, αλλά για άλλους που μπορεί να διαβάζουν τώρα (ή μελλοντικά) το νήμα.

Αν είχε γίνει σωστός έλεγχος πριν την αγορά (να το δει μηχανικός, να πάει σε συνεργείο, κλπ) ένα από τα πράγματα που θα είχε κάνει θα ήταν να "κουμπώσει" διαγνωστικό στη θύρα και κατά συνέπεια θα έβλεπε ότι θύρα...γιοκ. Το οποίο αυτομάτως θα χτυπούσε καμπανάκι ως προς το γιατί έγινε και την συμπεριφορά που δεχόταν το αμάξι.

Τώρα αν το είχε δει μηχανικός και δεν "πρόσεξε" αυτό το σημείο, τι να πω; Πες του να πάει να γίνει σαλεπιτζής

• Like 4
Δημοσ.
33 minutes ago, haris_216 said:

Δεν το λέω για σένα, αφού ότι έγινε έγινε, αλλά για άλλους που μπορεί να διαβάζουν τώρα (ή μελλοντικά) το νήμα.

Αν είχε γίνει σωστός έλεγχος πριν την αγορά (να το δει μηχανικός, να πάει σε συνεργείο, κλπ) ένα από τα πράγματα που θα είχε κάνει θα ήταν να "κουμπώσει" διαγνωστικό στη θύρα και κατά συνέπεια θα έβλεπε ότι θύρα...γιοκ. Το οποίο αυτομάτως θα χτυπούσε καμπανάκι ως προς το γιατί έγινε και την συμπεριφορά που δεχόταν το αμάξι.

Τώρα αν το είχε δει μηχανικός και δεν "πρόσεξε" αυτό το σημείο, τι να πω; Πες του να πάει να γίνει σαλεπιτζής

καλα σωστο ειναι αυτο.

Εγω σκεφτομαι, επι 2 χρονια που το παει (?) συνεργειο, δε κοιταξε κανεις το ιχ για προβλημα με διαγνωστικο;

οτι ναναι συνεργειο πηγαινει ο φιλος, αν το πηγαινει

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το πήγα στο μηχανικό μου που των έχω πάνω από 7 χρόνια γιατί εκεί πάω και τα αλλά δυο . Τι να πω πραγματικά πρέπει σιγά σιγά να πάω σε άλλο συνεργείο …

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...