Δημοφιλής ανάρτηση Snip Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Ανοίγω το θέμα απλά για να υπενθυμίσω ότι αυτές τις μέρες λήγει η πρώτη προσφορά της ΔΕΗ για δωρεάν 9 μήνες ΑΝΤ1+. (ανάλογα και το πότε το ενεργοποίησε ο καθένας βεβαίως). Αν δεν βάλετε τον 2ο κωδικό από τη νέα προσφορά που είχε βγάλει η ΔΕΗ και δεν κάνετε διακοπή, από τέλος του μήνα θα ξεκινήσουν οι χρεώσεις. ** ξέρω ότι δεν αφορά προσφορά, απλά τα προηγούμενα θέματα που αφορούσαν το ΑΝΤ1+ έχουν κλειδωθεί. Αν οι διαχειριστές θεωρούν ότι πρέπει να σβηστεί, ας το κάνουν. 24 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Πάλι καλά το ανέφερες. Δεν είχα ειδοποίηση, που συνήθως βάζω, για να ακυρώσω. Εμένα λέει 29-10-2024 επόμενη χρέωση. Άρα εάν κάνω ακύρωση 27-10-2024, μετά το GP του Μεξικό, θα είμαι καλά. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Πάλι καλά το ανέφερες. Δεν είχα ειδοποίηση, που συνήθως βάζω, για να ακυρώσω. Εμένα λέει 29-10-2024 επόμενη χρέωση. Άρα εάν κάνω ακύρωση 27-10-2024, μετά το GP του Μεξικό, θα είμαι καλά. Σωστά? Λογικά ναι. Κι εμένα 29/10/24 έλεγε, αλλά έβαλα από χθες τον 2ο κωδικό κι ας χάσω και 2 βδομάδες. Πάντως, από τη στιγμή που αναφέρει χρέωση 29/10, δε μπορεί να σε χρεώσει νωρίτερα και αν το κάνει, μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων. Το έχω κάνει σε ξένες συνδρομητικές υπηρεσίες που έχουν την κακή συνήθεια να κάνουν αυτόματη ανανέωση 1 μήνα πριν την λήξη της υπάρχουσας. Τους έστειλα mail μαζί με λίγα ξεχεστήρια μέσα και τα χρήματα επέστρεψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Αν ακυρώσεις από τώρα και πχ η δωρεάν συνδρομή σου λήγει σε 3 μήνες θα σου σταματήσει και τους 3 μήνες αυτούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Πάλι καλά το ανέφερες. Δεν είχα ειδοποίηση, που συνήθως βάζω, για να ακυρώσω. Εμένα λέει 29-10-2024 επόμενη χρέωση. Άρα εάν κάνω ακύρωση 27-10-2024, μετά το GP του Μεξικό, θα είμαι καλά. Σωστά? Και τωρα μπορεις να ακυρωσεις. Γενικα μην ψαρωνετε, τα προνομια του Free trial ή δωρο απο κωδικο κτλ ΔΕΝ μπορουν να τα κοψουν επειδη ακυρωνετε την συνδρομη. Συνηθως αναφερει, οπως το amazon prime, οτι "θα χασεις τα παρακατω προνομια" και αν προχωρησεις αναφερει οτι "θα διακοπουν ταδε ημερομηνια" (οπως και στην περιπτωση μου) 3 λεπτά πριν, Therempant είπε Αν ακυρώσεις από τώρα και πχ η δωρεάν συνδρομή σου λήγει σε 3 μήνες θα σου σταματήσει και τους 3 μήνες αυτούς? Μολις απαντησα. Μπορεις να ακυρωσεις και απο τον 1ο μηνα χωρις θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και τωρα μπορεις να ακυρωσεις. Γενικα μην ψαρωνετε, τα προνομια του Free trial ή δωρο απο κωδικο κτλ ΔΕΝ μπορουν να τα κοψουν επειδη ακυρωνετε την συνδρομη. Συνηθως αναφερει, οπως το amazon prime, οτι "θα χασεις τα παρακατω προνομια" και αν προχωρησεις αναφερει οτι "θα διακοπουν ταδε ημερομηνια" (οπως και στην περιπτωση μου) Μολις απαντησα. Μπορεις να ακυρωσεις και απο τον 1ο μηνα χωρις θεμα Ακυρώνω άμεσα λοιπόν. Edit: Παρόλα αυτά εγώ που έχω και τον νέο κωδικό(για ακόμα 9 μήνες) αλλά δεν θέλω να τον χρησιμοποιήσω τώρα. Θέλω να τον χρησιμοποιήσω με την νέα σεζόν στην φόρμουλα 1. Δεν νομίζω να έχω κανένα θέμα. Σωστά? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από laxanoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και τωρα μπορεις να ακυρωσεις Μόλις ακύρωσα. Σωραιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Oσοι εχετε την προσφορα απο ΔΕΗ δειχνει τους αγωνες Europa League κανονικα live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Oσοι εχετε την προσφορα απο ΔΕΗ δειχνει τους αγωνες Europa League κανονικα live? Όχι. Θέλει το Αντ1 sport+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Snip είπε Όχι. Θέλει το Αντ1 sport+ Αυτο ειδα και γω, οτι μαλλον δεν τα εχει αλλα στους ορους γραφει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου sports ultimate νομιζω το εχει ονομασει αυτο με το uefa/conf.leag. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Απο οτι εχω καταλαβει η Δεη δινει φορμουλα, αλλα οχι Europa. Μην φοβαστε να κάνετε ακυρωση. Δεν ακυρωνεται αμεσως η συνδρομη, αλλα οταν ληγει το 9μηνο. Μαλιστα μπορει να σας δωσει και καλη τιμη. Οταν εκοψα παρομοια προσφορά μου εκανε αμεσως προταση 39,90 (αντι για 49) την απέρριψα και μετα εστειλε email με προσφορα 29,90! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εχουμε δρομο ακομα και εχω ενα ακομα 9μηνο κουπονι ληγει 2025 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εγώ που την ενεργοποίησα 25/2 για εννέα μήνες ,έχω βάλει σημείωση να τη διακόψω πριν τις 25/11 για να μην πέσει χρέωση.Και για σιγουρια έχω βάλει μια N26 που δε χρησιμοποιώ και έχει μηδενικό υπόλοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spigias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου προσοχή Ακύρωση συνδρομής Έχεις εξαργυρώσει κωδικό προσφοράς από τη ΔΕΗ. Στην περίπτωση που ολοκληρώσεις την ακύρωση της συνδρομής σου, θα χάσεις τους υπολοιπόμενους δωρεάν μήνες της προσφοράς. Η ακύρωση της συνδρομής θα πραγματοποιηθεί στις 29/10/2024. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ακυρώσεις τη συνδρομή σου; Θα χάσεις την πρόσβασή σου σε: Αποκλειστικές πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές Μεγάλες πρεμιέρες Εκατοντάδες σειρές & ταινίες Όλο το πρόγραμμα & την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις