Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/12/2024 στις 1:50 ΜΜ, actorius είπε

Απο μπαταρια τι λεει το 16 pro;

https://www.phonearena.com/reviews/iphone-16-pro-vs-iphone-15-pro_id6315#summary

Ειναι λιγο καλύτερα τα πράγματα σε αυτονομία παντοτε ομως υπαρχουν δυνατότητες βελτιωσης στον τομεα αυτο σε επομενες συσκευές/σειρές για μεγαλυτερη αυτονομία. Ίσως ειναι και το μοναδικο πραγμα που θελει βελτιωση κάθε χρονιά μηπως και παμε σε ""φόρτιση κάθε 2 μέρες"" μελλοντικά ;)

The iPhone 16 Pro has a 3,582mAh battery, nearly 10% bigger than the previous model, which had a 3,274mAh battery.

We run our in-house battery tests on the iPhone 16 Pro and here is what we found.

PhoneArena Battery Test Results:

Battery Life
Charging
Phone Battery Life
estimate
Browsing Video
Apple iPhone 16 Pro
3582 mAh
6h 35min 16h 35min 8h 29min
Apple iPhone 15 Pro
3274 mAh
5h 43min 14h 54min 6h 54min
Επεξ/σία από aces
  • Like 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 28/12/2024 στις 12:29 ΜΜ, St4lker είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να ψωνίσει απο μαγαζιά τύπου mr. mobile;image.png.ee9bb751e514ac5aca9e3283fd7be31b.png

Οι τιμές τους ειναι ~150€ πιο κάτω απο τις μεγάλες αλυσίδες.

Ναι εγώ έχω αγοράσει και απο MrMobile και από HashtagTrade πριν περίπου 4 χρόνια πριν κλείσει και ξανα-ανοίξει με άλλο ΑΦΜ, κάνουν τα κλασσικά κόλπα μη απόδοσης ΦΠΑ και για αυτό βγαίνουν τόσο φθηνοί, όσον αφορά τα Apple προιόντα δεν έχεις θέμα το 1 έτος εγγύησης προμηθευτή το έχεις ούτως η άλλως οπότε no problem, τώρα για 2ο και το τι να περιμένεις δεν γνωρίζω καθώς ευτυχώς δεν προέκυψε πρόβλημα σε καμία συσκευή μου έως τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, MarioGr είπε

όσον αφορά τα Apple προιόντα δεν έχεις θέμα το 1 έτος εγγύησης προμηθευτή το έχεις ούτως η άλλως οπότε no problem, τώρα για 2ο και το τι να περιμένεις δεν γνωρίζω καθώς ευτυχώς δεν προέκυψε πρόβλημα σε καμία συσκευή μου έως τώρα.

Το 2ο ετος ειναι του καταστηματος κοινως απλα το εχεις δεδομενο πως εισαι εκτος εγγυησης μετα τους πρωτους 12 μήνες (εναντι μειωμενης τιμης που κερδιζει κανεις) οσο αφορα αυθεντικοτητα κλπ δεν υπαρχει θεμα ολα ερχονται απο χωρες ΕΕ συνηθως Γερμανια/Ιταλία. Το 1ο ετος ειναι του κατασκευαστη ετσι και αλλιως δηλ. της Apple.απο οπου και αν γινει αγορά. Καθενας ζυγιζει τα συν και πλην και επιλεγει αν η τιμη εχει καποια διαφορά π.χ. στα iPad ειναι ελαχιστες οι διαφορες στην τιμη....σε iPhone υπαρχουν διαφορές και σε καποια μεγάλες Vs αλυσιδες ή επισημα.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...