ThisIsPanos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, tryf3 είπε Τελικά αξίζει να φορτίζεις το 16 pro max από 40-80% για να έχεις καλή υγεία μπαταρίας; Ενώ έχει τόσο καλή μπαταρία το κινητό, αξίζει να εκμεταλλευεσαι μόνο ένα 40% και να φορτίζεις κάθε μέρα. Εσείς το φορτιζετε έτσι; Εγώ έχω βάλει να φορτίζει μέχρι το 90% και το βάζω να φορτίσει περίπου στο 20%. Τώρα σωστό ή λάθος δεν ξέρω αλλά δεν είναι και λογικό, για μένα, να χρησιμοποιούμε την μπαταρία μας από το 30 έως το 80, δηλαδή την μισή μπαταρία και παράλληλα να θέλουμε κάθε χρόνο καλύτερη μπαταρία από την apple... Με αυτήν την λογική γιατί να ζητάμε αύξηση της μπαταρίας αφού δεν την χρησιμοποιούμε; 2
cinema Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, ThisIsPanos είπε Εγώ έχω βάλει να φορτίζει μέχρι το 90% και το βάζω να φορτίσει περίπου στο 20%. Τώρα σωστό ή λάθος δεν ξέρω αλλά δεν είναι και λογικό, για μένα, να χρησιμοποιούμε την μπαταρία μας από το 30 έως το 80, δηλαδή την μισή μπαταρία και παράλληλα να θέλουμε κάθε χρόνο καλύτερη μπαταρία από την apple... Με αυτήν την λογική γιατί να ζητάμε αύξηση της μπαταρίας αφού δεν την χρησιμοποιούμε; Προσωπικά το φορτίζω 100% κάθε βράδυ με βελτιστοποιημένη φόρτιση ενεργή όταν φτάσει στο 20%, προτιμώ να χαρώ το κινητό μου όσο περισσότερο μπορώ και αν χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία σε 2 ή 3 χρόνια δεν έγινε και κάτι. Χαρείτε το κινητό που έχετε χρυσοπληρώσει και αφήστε τα ψυχαναγκαστικά με την υγεία μπαταρίας κλπ.Γνώμη μου 6 2
TrialKid Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους Σκέφτομαι να πάρω 16 Pro Max μιας και έδωσα το 13 Pro Max, αλλά κάπου φρεναρα με αυτά που διάβασα για το touch screen. Εγώ προσωπικά δεν βάζω ποτέ !!! τζαμί, μόνο μια θήκη σιλικόνης για να μην γλυσταρει στο χέρι. Τι γίνεται με την οθόνη ; αυτές που είναι Samsung είναι καλύτερες από τις LG ; Μπορεί κάποιος να ξέρει πριν το αγοράσει να τσεκαρει κάποιο batch number; Σας ευχαριστώ 21 hours ago, cinema said: Προσωπικά το φορτίζω 100% κάθε βράδυ με βελτιστοποιημένη φόρτιση ενεργή όταν φτάσει στο 20%, προτιμώ να χαρώ το κινητό μου όσο περισσότερο μπορώ και αν χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία σε 2 ή 3 χρόνια δεν έγινε και κάτι. Χαρείτε το κινητό που έχετε χρυσοπληρώσει και αφήστε τα ψυχαναγκαστικά με την υγεία μπαταρίας κλπ.Γνώμη μου Εγώ πιστεύω πως ο κόσμος τραβάει τέτοια ψυχολογικά, διότι πιστεύει ότι αν το πάει για αλλαγή μπαταρίας δεν θα είναι όπως όταν το αγόρασε Οι ποιο πολύ (από αυτά που ακούω από γνωστούς) φοβούνται αν θα ξανά κλείσει σωστά με τα περί αυτής της υποτιθέμενης IP 68 Μια φορά έκανα στην ζωή μου σε ένα Χ αλλαγή στην Document διαφορά δεν είδα Δεν ξέρω πως τα ανοίγουν στην infoQuest και λοιποί, αν έχουν κάποιο τρόπο συγκεκριμένα όλοι τους η όπως δουλεύει ο καθένας Δεν νομίζω ότι άλλος τέτοιος προβληματισμός στο μυαλό παίζει για την μπαταρία 🔋 και την υγεία της... Γιατί 100-120€ κόστος αλλαγής δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα στην τσέπη (ειδικά για κάποιον που έχει δώσει 1.500€) αλλά ποιο πολύ ο φόβος πως θα είναι μετά το άνοιξε κλείσε Πάντως το φορτίζω τόσο και τσεκαρω το health status της μπαταρίας... είστε για ψυχίατρο (όχι ψυχολόγο) 1
arxontas2323 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, TrialKid είπε Εγώ πιστεύω πως ο κόσμος τραβάει τέτοια ψυχολογικά, διότι πιστεύει ότι αν το πάει για αλλαγή μπαταρίας δεν θα είναι όπως όταν το αγόρασε 1 αυτο που λες και 1 η διαδικασια
TrialKid Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, arxontas2323 said: 1 αυτο που λες και 1 η διαδικασια αν δεν κάνω λάθος (ζητάω προκαταβολικά συγνώμη) κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι στην InfoQuest τα άνοιγαν με μηχάνημα και ύστερα το ίδιο και οι υπόλοιποι. Το ξανά λέω αν δεν κάνω λάθος Δεν ξέρω πως τα ανοίγουν, απλά νομίζω ότι καπου το είχα διαβάσει, το οποίο δεν έχει αποδειχθεί Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από TrialKid
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, TrialKid said: αν δεν κάνω λάθος (ζητάω προκαταβολικά συγνώμη) κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι στην InfoQuest τα άνοιγαν με μηχάνημα και ύστερα το ίδιο και οι υπόλοιποι. Το ξανά λέω αν δεν κάνω λάθος Όλα τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής από την Apple χρησιμοποιούν ειδικά εργαλεία της εταιρείας για επισκευές κλπ και δεν υπάρχει κανένα σημάδι ή κάτι διαφορετικό στη συσκευή σε σχέση με πριν. Επιπλέον σου δίνουν και μια εγγύηση 6 μηνών μετά την αλλαγή της μπαταρίας. 1
Iwannhs1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα εχω ενα θεμα .με το iphone 16 pro max οταν βγαζω φωτογραφια απο αποσταση 1 2 μετρα διχνει θολη η καμερα καπως και πρεπει να κανω φοκους με το χερι μου για να την διξει καθαρα.. ειναι φυσιολογικο η εχει θεμα το κινητο?? 1
koprodogis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω και εγώ μία σχετικά με θήκες, γνωρίζεται κάποια που να έχει αυτή την αίσθηση της μαλακής σιλικόνης όπως της apple? Επίσης σε καλώδιο υπάρχει κάποια πρόταση ή προδιαγραφή για να πάρουμε κάποιο ~2 μέτρα; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από koprodogis
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 On 12/12/2024 at 23:50, koprodogis said: Να ρωτήσω και εγώ μία σχετικά με θήκες, γνωρίζεται κάποια που να έχει αυτή την αίσθηση της μαλακής σιλικόνης όπως της apple? Επίσης σε καλώδιο υπάρχει κάποια πρόταση ή προδιαγραφή για να πάρουμε κάποιο ~2 μέτρα; Θα πρέπει να τις πιάσεις ο ίδιος για να καταλάβεις ακριβως την αίσθηση που έχει στο χέρι. Γενικότερα πάντως να ξέρεις πως όσο πιο μαλακή είναι, τόσο περισσότερα χνούδια κλπ θα μαζεύει πάνω της (ειδικά έτσι και τη βάλεις σε καμια τσέπη... Για καλώδιο, οποιοδήποτε επώνυμο type c θα είναι μια χαρά (apple, belkin, anker, κλπ).
NoMoreNightMares Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 καλησπέρα υπάρχει κάποια εταιρία να βγάζει καλές custom θήκες για 16 pro max όπως την θες, με φωτογραφία,κειμενο κλπ? επίσης ποια είναι η γνώμη σας για τα privacy Screen Protector και αν έχετε να προτείνεται κάποιo? ευχαριστώ
geomrk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/11/2024 στις 1:44 ΜΜ, D.Luffy είπε Εάν είσαι διατεθημένος να πληρώσεις premium τιμή για διάφανη θήκη που πραγματικά δεν κιτρινίζει τότε υπάρχει η dbrand Ghost: https://dbrand.com/shop/ghost/iphone-16-pro-max-clear-cases Την έχω στο Pixel 7 Pro μου για πάνω από ένα χρόνο και όντως δεν υπάρχει το παραμικρό κιτρίνισμα. λέει απο Q1 2025 😥
St4lker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Έχει δοκιμάσει κανείς να ψωνίσει απο μαγαζιά τύπου mr. mobile; Οι τιμές τους ειναι ~150€ πιο κάτω απο τις μεγάλες αλυσίδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα