JcD Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:10 πμ Καλημερα, γρήγορη χαζή ερώτηση, λέω μπας και περάσω από το s20 μου σε κάνα 16άρι iphone τώρα, πείτε μου παρακαλώ υπάρχει split screen στα iphone? Να δουλεύουν δύο εφαρμογές παράλληλα στην οθόνη? Είναι σημαντικό για εμένα!
Dinos1973 Δημοσ. Σάββατο στις 10:22 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:22 πμ 11 minutes ago, JcD said: Καλημερα, γρήγορη χαζή ερώτηση, λέω μπας και περάσω από το s20 μου σε κάνα 16άρι iphone τώρα, πείτε μου παρακαλώ υπάρχει split screen στα iphone? Να δουλεύουν δύο εφαρμογές παράλληλα στην οθόνη? Είναι σημαντικό για εμένα! Όχι 1
tryf3 Δημοσ. Σάββατο στις 12:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:42 μμ (επεξεργασμένο) Πάντως εγώ με το spigen tempered glass δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα με το touch σε iphone 16 pro max.Ισα ίσα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο τζαμακι που έχω βάλει ποτέ. Και στην τοποθέτηση μπήκε τέλεια λόγω του κιτ αλλά και σε όλα. Είδα βέβαια προσεκτικά το βίντεο πριν το τοποθετήσω και το τηρησα επακριβως. Είχα βάλει και την torras σε παλιότερο iphone, τέλεια ήταν και αυτή, άλλα με χαλούσε πολύ που το μαύρο έκρυβε λίγο την οθόνη. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:43 μμ από tryf3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα