Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, γρήγορη χαζή ερώτηση, λέω μπας και περάσω από το s20 μου σε κάνα 16άρι iphone τώρα, πείτε μου παρακαλώ υπάρχει split screen στα iphone? Να δουλεύουν δύο εφαρμογές παράλληλα στην οθόνη? Είναι σημαντικό για εμένα!

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 minutes ago, JcD said:

Καλημερα, γρήγορη χαζή ερώτηση, λέω μπας και περάσω από το s20 μου σε κάνα 16άρι iphone τώρα, πείτε μου παρακαλώ υπάρχει split screen στα iphone? Να δουλεύουν δύο εφαρμογές παράλληλα στην οθόνη? Είναι σημαντικό για εμένα!

Όχι

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ με το spigen tempered glass δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα με το touch σε iphone 16 pro max.Ισα ίσα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο τζαμακι που έχω βάλει ποτέ. Και στην τοποθέτηση μπήκε τέλεια λόγω του κιτ αλλά και σε όλα. Είδα βέβαια προσεκτικά το βίντεο πριν το τοποθετήσω και το τηρησα επακριβως. Είχα βάλει και την torras σε παλιότερο iphone, τέλεια ήταν και αυτή, άλλα με χαλούσε πολύ που το μαύρο έκρυβε λίγο την οθόνη.

Επεξ/σία από tryf3
  • Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα κι εγω. Spigen ΑΘΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Το περιγραμμα δεν κολλησε ποτέ. Επισης γενικα εχω παρατηρησει οτι σπανε πολυ πιο ευκολα σε σχεση με παλιοτερα. Γενικα η spigen εχει πεσει στα τζαμακια.  Κατα τα αλλα κανενα θεμα με την αφη της οθόνης ουτε χωρις ουτε με το τζαμακι. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jodact είπε

Παρελαβα κι εγω. Spigen ΑΘΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Το περιγραμμα δεν κολλησε ποτέ. Επισης γενικα εχω παρατηρησει οτι σπανε πολυ πιο ευκολα σε σχεση με παλιοτερα. Γενικα η spigen εχει πεσει στα τζαμακια.  Κατα τα αλλα κανενα θεμα με την αφη της οθόνης ουτε χωρις ουτε με το τζαμακι. 

Το περίγραμμα αρχικά Ναι δεν κολλάει σωστά αλλά αν το πατήσεις με υπομονή με το εργαλείο που έχει μέσα κολλάει τέλεια. Έτσι το έκανα εγώ χωρίς κανένα θέμα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tryf3 είπε

Το περίγραμμα αρχικά Ναι δεν κολλάει σωστά αλλά αν το πατήσεις με υπομονή με το εργαλείο που έχει μέσα κολλάει τέλεια. Έτσι το έκανα εγώ χωρίς κανένα θέμα.

Κι εμενα κολλησε τελικα αλλα δεν με επεισε. Επειδη παιρνω Spigen αρκετα χρονια.  Συν οτι σπανε πανευκολα πλεον γιατι τα εχω τεσταρει και με συσκευες  φιλων (απο τη γενια iphone 14 και μετα) .

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα αν θα ξαναπώ να σταματήσετε να κολλάτε τζάμια στις συσκευές σας που καταστρέφουν όλη την εμπειρία χρήσης, θα με πάρετε με τις πέτρες ε? 😛 

• Thanks 2
  • Haha 3
Δημοσ.
49 minutes ago, billdanos said:

Τώρα αν θα ξαναπώ να σταματήσετε να κολλάτε τζάμια στις συσκευές σας που καταστρέφουν όλη την εμπειρία χρήσης, θα με πάρετε με τις πέτρες ε? 😛 

Αν για κάποιο λόγο σταματούσαν να έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία, ίσως και να το έκανα, αλλά δεν μου το επιτρέπει η καρδιά μου

• Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, giokol said:

Αν για κάποιο λόγο σταματούσαν να έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία, ίσως και να το έκανα, αλλά δεν μου το επιτρέπει η καρδιά μου

Το καταλαβαίνω. Αν το βασικό στοιχείο είναι η μεταπώληση είναι λογικό. Εγώ βάζω πρώτα την εμπειρία χρήσης αν και πρακτικά μπορεί να έχω «χασούρα». :) 

• Thanks 1
Δημοσ.

εάν η αλλαγή οθόνης δεν έκανε 500 ευρώ και δεν είχα μικρά παιδιά δε θα το έκανα ούτε εγώ.

Τουλάχιστον αν το κάνεις βάλε το σωστό τζαμάκι.

spacer.png

Δημοσ.

Καλησπέρα, όσο αφορά την προστασία οθόνης που γίνεται τόσος λόγος, αυτή που σου βάζουν με μια ειδική συσκευή στην iStorm την έχεις δοκιμάσει κανείς; Ή πάω καρφί σε torras; Ενδιαφέρομαι για το 16 Pro

Δημοσ.

Έβαλα εχθές την panzerglass σε iphone 16 pro max και έχει θέμα η απόκριση της οθόνης. Πριν όλα καλά. 

Εν τω μεταξύ το τζάμι που είχε μέσα η συσκευασία δεν ήταν το ίδιο με το τζάμι από το βίντεο της panzerglass. 

Αγορά από Γερμανό. 

Κανονικά θα πρέπει να τους το πάω να δουν την απόκριση με το τζάμι και χωρίς αυτό και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων 

Δημοσ.

Να κανω ενα update εγω για το θεμα που ειχα με το touch sensitivity στο 16 pro max, δυστυχως δεν φτιαχνει με τιποτα, εβγαλα εντελως το τζαμακι, εκανα hard reset, το πηγα στην istorm να το δουν και περναει ολα τα τεστ κανονικα οποτε ατυχησα. Μπορει αλλος να μην το καταλαβαινε καν και να ελεγε αψογο αλλα για εμενα που ειμαι περιεργος και OCD ειναι unusable, περισσοτερο μου σπαει τα νευρα στην καθημερινη εμπειρια παρα το χαιρομαι, σταθερα χανει inputs το οποιο πραγματικα με εχει τρελανει γιατι δεν το ειχα ποτε αυτο το θεμα σε iphone, ουτε στο 4 ξερω γω.

Αποφασισα τελικά να παρω ενα απλο 16 pro (και να πουλησω το max αν ειναι κομπλε το pro) που διαβασα οτι δεν εχει τοσο αυτο το θεμα και παιδια η διαφορα σε εμενα ειναι τεραστια, με Belkin screen protector και μιλαμε για μερα με νυχτα σε θεμα αποκρισης, πραγματικα το νιωθω σαν τεραστιο upgrade. Η ποιοτητα οθονης επισης αισθητα ανωτερη με καλυτερα πιο ζωντανα χρωματα και χωρις αυτο το grainy washed out look και το tint του max, τσεκαρα παλι με 3utools και φυσικα ηταν samsung panel οποτε λογικα για αυτο η διαφορα. Το touch θεωρω οτι εχει να κανει με τα μεγαλυτερα bezels και τον αλγοριθμο που διαχειρίζεται τα inputs, δεν νομιζω οτι ειναι θεμα hardware οποτε πιστευω θα το φτιαξουν καποια στιγμη γιατι αν ψαξετε γινεται χαμος στο internet, κυριολεκτικα το ipad air first gen που εχω ακομη εχει καλυτερο touch sensitivity. 

Δυστυχως ομως βρισκω υπερβολικα μικρο το απλο pro, οποτε δεν ξερω τι να κανω, ισως να περιμενω την 18.2 να κανω ενα clean install και αν δεν φτιαξει αισθητα το max θα κρατησω το μικρο αναγκαστικα εφοσον δεν εχω κανενα θεμα με το touch. Πολύ ασχημα μου εκατσε φετος, το 14PM και το 15PM μου ειχαν βγει αψογα. Δεν χρειαζοταν να μεγαλωσουν και αλλο την οθονη ειχε το ιδανικο μεγεθος για εμενα (6.5-6.7 νομιζω ειναι κομπλε), αν αυτο εφερε και τα προβληματα στο touch τοτε ακομη χειροτερη η αποφαση τους. Ελπιζω σε πολυ καλυτερο QC στο 17 τι να πω.

Για τον φιλο απο πανω, @jp7rgv σου προτεινω να πεταξεις το panzerglass οπως ειναι, μια φορα το εβαλα στο 11αρι και ειχα μεγαλο θεμα, θα σου ελεγα να παρεις το Belkin ultraglass 2, ειναι 0.29mm και ειναι αυτο που βαζουν στα apple store στο εξωτερικο αν σε ενδιαφερει η αποκριση. Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος, απλα ισως δεν ειναι το καλυτερο αν χτυπα ξυλο εχεις καμια γερη πτωση. Δεν εχει το μαυρο πλαισιο οποτε δεν καλυπτει ολη την οθονη(edge to edge), εναλλακτικα δες και αυτα που εχουν αναφερθει στο topic, torras, Spigen, flolab κλπ.

Δημοσ.

Τελικά αξίζει να φορτίζεις το 16 pro max από 40-80% για να έχεις καλή υγεία μπαταρίας; Ενώ έχει τόσο καλή μπαταρία το κινητό, αξίζει να εκμεταλλευεσαι μόνο ένα 40% και να φορτίζεις κάθε μέρα. Εσείς το φορτιζετε έτσι; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...