Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:50 μμ Μέλος Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 12:50 μμ 21 minutes ago, sleepychris said: προφανως, αφου τοσο σηκωνει το τηλεφωνο. τα 100w ειναι και γιατι εχω και αλλες συσκευες που σηκωνουν παραπανω watt και την φορτιση, συν futureproofing. Προσωπικά βάζω στην κορυφή τους Anker φορτιστές, μετά τους Satechi & Belkin και μετά τους Ugreen. Ειδικά τα νέα μοντέλα της Anker στα 100+ watt που είναι πολύ μικροί και έχουν βύσμα που διπλώνει, είναι πολύ βολικοί για την τσάντα κλπ.
avacan23 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ https://case-tester.com/iphone-16-pro-which-is-the-best-screen-protector/ έβαλα της esr και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φυσικά ψηφίζω Torras. Όχι spigen. Αξίζει για την εμπειρία χρήσης ένα καλό τζαμάκι. Μην τσιγκουνευτείτε. Δεν είναι όλα ίδια.. Για φορτιστές εγώ έχω του MacBook Pro και αυτό το φορητό https://www.baseus.com/products/magnetic-power-bank-10000mah-30w-with-built-in-usb-c-cable?srsltid=AfmBOopuaOOZeOGq3CWgSvqEfi8R6p3EUvra2U02-4Tf2j2xrzOyMnzZ αλλα anker είναι κορυφή! Ψάξτε για προσφορές σε bf για τον κύβο. Σας λύνει τα χέρια.. https://www.anker.com/products/y1811?variant=42206465327254
Klaudio_97 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 μμ Εγώ ζητάω την εξής βοήθεια επειδή από μεθαύριο θα βρισκόμαι Λονδίνο και προφανώς θα ήθελα όταν θα είμαι έξω να έχω ίντερνετ έχω ( what's up & f2g ) υπάρχει κάποια καλή προσφορά; Η καλύτερα να κατεβάσω κάποια esim από κάποια εφαρμογή;
atheatos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:43 μμ 1 ώρα πριν, Klaudio_97 είπε Εγώ ζητάω την εξής βοήθεια επειδή από μεθαύριο θα βρισκόμαι Λονδίνο και προφανώς θα ήθελα όταν θα είμαι έξω να έχω ίντερνετ έχω ( what's up & f2g ) υπάρχει κάποια καλή προσφορά; Η καλύτερα να κατεβάσω κάποια esim από κάποια εφαρμογή; Νομίζω ισχύει ,ότι ισχύει με την ΕΕ και για Αγγλία. Ρώτα τον παροχο που έχεις, μήπως σου δίνει κάποια δωρεαν MB για ΕΕ και ηνωμένο Βασιλειο.
Vesouvious Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να βάλω limit στην μπαταρία στο 80 ή 90%;;; Στις 10/11/2024 στις 3:57 ΜΜ, Pwpwpw είπε Προσφατα παρελαβα και εγω το 16pm και με το που βγηκε απο το κουτι του εβαλα screen protector και μπηκε σε θηκη (κλασσικα). Απο την πρωτη στιγμη που το δουλεψα αμεσως μου εδωσε την εντυπωση οτι η αφη του δεν ειναι τοσο ευαισθητη (συγκριτικα με το 15pm που ειχα πριν αλλα και με τα προηγουμενα iphones) και οτι θελει λιγο παραπανω πιεση για να πιασει το "tap" στην οθονη. Στην αρχη δεν πολυεδωσα σημασια και σκεφτηκα οτι ετσι θα ειναι τα 16αρια, ομως τ προχθες ετυχε να παω για αλλη δουλεια σε ενα καταστημα public και επιασα ενα εκθεσιακο 16mp στα χερια μου και αμεσως παρατηρησα οτι η ευαισθησια της αφης ηταν σιγουρα στα επιπεδα της προηγουμενης συσκευης μου (15pm) και σαφως ηταν πιο ευαισθητο απο το δικο μου 16Mp. Γυρνωντας σπιτι σκεφτηκα οτι η συσκευη μου εχει θεμα και ειπα για σιγουρια να αφαιρεσω πρωτα το screen protector της spigen που φοραγα μπας και....και βουαλα η ευαισθησια της οθονης εκτοξευτηκε! Το screen protector που φοραγα μειωνε αισθητα το touch sensivity πραγμα μου μου κανει εντυπωση γιατι πρωτη μου φορα αντιμετωπιζω τετοιο θεμα με τζαμακι spigen, παντα σε ολα τα προηγουμενα Iphones μου φοραγα τζαμακι αυτης της εταιριας και ηταν ολα μα ολα εξαιρετικα, δεν ξερω τι αλλαξανε τωρα στο 16αρι! Για να μην τα πολυλογω καμια προταση για screen protector που να μν επηρεαζει την ευαισθησια της αφης καθως εμεινα χωρις τζαμακι, εκλεισα παλι στο κουτι του το 16αρι μην γινει καμια πατατα με γυμνη οθονη και ειμαι παλι με το 15pm! Τις πρώτες ώρες παρατήρησα και εγώ θέμα στο touch σε σχέση με το 15pm ωστόσο εξαφανίστηκε οταν του έβαλα τζαμάκι belkin από istorm. Ίσως έφυγε όταν πέρασα την 18.1… πάντως εξαφανίστηκε το θέμα με το touch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα