Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, sleepychris said:

προφανως, αφου τοσο σηκωνει το τηλεφωνο.

τα 100w ειναι και γιατι εχω και αλλες συσκευες που σηκωνουν παραπανω watt και την φορτιση,
συν futureproofing.

Προσωπικά βάζω στην κορυφή τους Anker φορτιστές, μετά τους Satechi & Belkin και μετά τους Ugreen. Ειδικά τα νέα μοντέλα της Anker στα 100+ watt που είναι πολύ μικροί και έχουν βύσμα που διπλώνει, είναι πολύ βολικοί για την τσάντα κλπ. 

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

https://case-tester.com/iphone-16-pro-which-is-the-best-screen-protector/

έβαλα της esr και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Φυσικά ψηφίζω Torras. Όχι spigen. Αξίζει για την εμπειρία χρήσης ένα καλό τζαμάκι. Μην τσιγκουνευτείτε. Δεν είναι όλα ίδια..

Για φορτιστές εγώ έχω του MacBook Pro και αυτό το φορητό 

https://www.baseus.com/products/magnetic-power-bank-10000mah-30w-with-built-in-usb-c-cable?srsltid=AfmBOopuaOOZeOGq3CWgSvqEfi8R6p3EUvra2U02-4Tf2j2xrzOyMnzZ

αλλα anker είναι κορυφή! Ψάξτε για προσφορές σε bf για τον κύβο. Σας λύνει τα χέρια..

https://www.anker.com/products/y1811?variant=42206465327254

Δημοσ.

Εγώ ζητάω την εξής βοήθεια επειδή από μεθαύριο θα βρισκόμαι Λονδίνο και προφανώς θα ήθελα όταν θα είμαι έξω να έχω ίντερνετ έχω ( what's up & f2g ) υπάρχει κάποια καλή προσφορά; Η καλύτερα να κατεβάσω κάποια esim από κάποια εφαρμογή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klaudio_97 είπε

Εγώ ζητάω την εξής βοήθεια επειδή από μεθαύριο θα βρισκόμαι Λονδίνο και προφανώς θα ήθελα όταν θα είμαι έξω να έχω ίντερνετ έχω ( what's up & f2g ) υπάρχει κάποια καλή προσφορά; Η καλύτερα να κατεβάσω κάποια esim από κάποια εφαρμογή;

Νομίζω ισχύει ,ότι ισχύει με την ΕΕ και για Αγγλία.  Ρώτα τον παροχο που έχεις,  μήπως σου δίνει κάποια δωρεαν MB για ΕΕ και ηνωμένο Βασιλειο.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να βάλω limit στην μπαταρία στο 80 ή 90%;;;

Στις 10/11/2024 στις 3:57 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Προσφατα παρελαβα και εγω το 16pm και με το που βγηκε απο το κουτι του εβαλα screen protector και μπηκε σε θηκη (κλασσικα). Απο την πρωτη στιγμη που το δουλεψα αμεσως μου εδωσε την εντυπωση οτι η αφη του δεν ειναι τοσο ευαισθητη (συγκριτικα με το 15pm που ειχα πριν αλλα και με τα προηγουμενα iphones) και οτι θελει λιγο παραπανω πιεση για να πιασει το "tap" στην οθονη. Στην αρχη δεν πολυεδωσα σημασια και σκεφτηκα οτι ετσι θα ειναι τα 16αρια, ομως τ προχθες ετυχε  να παω για αλλη δουλεια σε ενα  καταστημα public και επιασα ενα εκθεσιακο 16mp στα χερια μου και αμεσως παρατηρησα οτι η ευαισθησια της αφης ηταν σιγουρα στα επιπεδα της προηγουμενης συσκευης μου (15pm) και σαφως ηταν πιο ευαισθητο απο το δικο μου 16Mp.

Γυρνωντας σπιτι σκεφτηκα οτι η συσκευη μου εχει θεμα και ειπα για σιγουρια να αφαιρεσω πρωτα το screen protector της spigen που φοραγα μπας και....και βουαλα η ευαισθησια της οθονης εκτοξευτηκε! Το screen protector που φοραγα μειωνε αισθητα το touch sensivity πραγμα μου μου κανει εντυπωση γιατι πρωτη μου  φορα αντιμετωπιζω τετοιο θεμα  με τζαμακι spigen, παντα σε ολα τα προηγουμενα Iphones μου φοραγα τζαμακι αυτης της εταιριας και ηταν ολα μα ολα εξαιρετικα, δεν ξερω τι αλλαξανε τωρα στο 16αρι!

Για να μην τα πολυλογω  καμια προταση για screen protector που να μν επηρεαζει την ευαισθησια της αφης καθως εμεινα χωρις τζαμακι,  εκλεισα παλι στο κουτι του το 16αρι μην γινει καμια πατατα με γυμνη οθονη και ειμαι παλι με το 15pm!

Τις πρώτες ώρες παρατήρησα και εγώ θέμα στο touch σε σχέση με το 15pm ωστόσο εξαφανίστηκε οταν του έβαλα τζαμάκι belkin από istorm. Ίσως έφυγε όταν πέρασα την 18.1… πάντως εξαφανίστηκε το θέμα με το touch

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

για τα panzerglass έχετε κάποια γνώμη; Επηρεάζουν την αφή του κινητού; Επίσης τα μαύρα περιθώρια που έχουν πέφτουν πάνω στην οθόνη του κινητού;

Δημοσ.

Σχετικά με τα magsafe power bank, υπάρχει κάποιο που να μη ζεσταίνει πολύ το τηλέφωνο;  Έχετε δοκιμάσει κάποιο τέτοιο; 

Δημοσ.

Παρέλαβα 16 pro max πριν καμιά 10αρια μέρες, έρχομαι από 15 pro max, δυστυχώς η μέχρι τώρα εμπειρία μου είναι αρνητική και θα εξηγήσω το γιατί. 

Καταρχήν κάτι πάει στραβά με το touch αυτό είναι σίγουρο, έβαλα τζαμάκι από I-repair και τα μισά inputs δεν πιάνουν καλά, στο σκρολλαρισμα είναι σαν να έχει dead spots η οθόνη αλλά με ότι εφαρμογή τσεκάρω φαίνεται οκ. Αλλάζω τζαμάκι και βάζω το κλασικό Spigen που χρησιμοποιώ από το 11 χωρίς κανένα θέμα και έχει και η γυναίκα μου στο  14PM και είναι καλύτερο αλλά πάλι έχω θέματα. Κάποια inputs ιδιαίτερα στις γωνίες δεν τα πιάνει, πχ στον Safari ή να αλλάξεις γλώσσα στο πληκτρολόγιο.

Η οθόνη επίσης έχει ένα περίεργο tint και μοιάζει κάπως grainy δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, τσέκαρα με το παλιό μου 14PM λέω μήπως είμαι τρελός εγώ και είναι μέρα με νύχτα η διαφορά, κάτασπρο και χωρίς κανένα θέμα το 14αρι. Το ψάχνω λίγο και βλέπω ότι παίζει ρόλο ο κατασκευαστής του πάνελ αν είναι Samsung ή LG, μην τα πολυλογώ τελικά έχω LG (τσέκαρα με 3utools από PC) ενώ το 14αρι Samsung οπότε και για αυτό η μεγάλη διαφορά.

3ο θέμα είναι ότι έχω κάποια hard crash όταν χρησιμοποιώ το camera button αλλά αυτό οκ μπορεί να είναι software issue υποθέτω.

Πολυ δυσαρεστημένος με την Apple φέτος, στην ουσία έκανα trade in, έδωσα 600ε και πήρα χειρότερο κινητό. Τώρα η ερώτηση μου είναι, μπορώ να κάνω αντικατάσταση μήπως και πετύχω μοντέλο με Samsung οθόνη ή τέλος πάντων να έχει πιο responsive touch? Από istorm το πήρα και είμαι σίγουρος ότι θα το βρουν μια χαρά και δεν θα το αλλάζουν, έχει κανείς εμπειρία από αυτά? Δεν έχουν περάσει 14 μέρες από την αγορά οπότε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό ως λόγο?

Δημοσ.

@ADHD, εάν η σύμβαση ήταν από απόσταση τότε έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς αιτιολόγηση. Ισως μπλέκει το ζήτημα επειδή έκανες trade-in. Εάν το πλήρωσες στο κατάστημα τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι εάν δεν θεωρηθεί ελλατωματικο και ότι δεν λειτουργεί όπως πρέπει.

Κάνε μια δοκιμή χωρίς screen protector για να το επιβεβαιώσεις. Πάντως παίζει ρόλο και το screenshot protector και δεν είναι όλα τα ίδια' το flolab λένε ότι είναι εξαιρετικό, το Spiegen δεν είναι όπως παλιά.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, efib είπε

@ADHD, εάν η σύμβαση ήταν από απόσταση τότε έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς αιτιολόγηση. Ισως μπλέκει το ζήτημα επειδή έκανες trade-in. Εάν το πλήρωσες στο κατάστημα τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι εάν δεν θεωρηθεί ελλατωματικο και ότι δεν λειτουργεί όπως πρέπει.

Κάνε μια δοκιμή χωρίς screen protector για να το επιβεβαιώσεις. Πάντως παίζει ρόλο και το screenshot protector και δεν είναι όλα τα ίδια' το flolab λένε ότι είναι εξαιρετικό, το Spiegen δεν είναι όπως παλιά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δυστυχώς αυτό ακριβώς έκανα πλήρωσα στο κατάστημα. Η ποιότητα της οθόνης στα χρώματα δεν με ενοχλεί τόσο και δεν θα το είχα καταλάβει καν αν δεν σύγκρινα με το 14αρι και δεν έμπαινα στη διαδικασία να το ψάξω αλλά το touch μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εχω δώσει κοντα 50ε μέχρι στιγμής για screen protectors αλλά θα δοκιμάσω και ένα ακόμη, αυτό το flolab που είπες δεν το βρίσκω, έχεις άποψη για Belkin? Λένε είναι αυτά που βάζουν στα Apple Store οπότε υποθέτω θα είναι καλά για το touch.

Δημοσ.

Μπείτε αμαζον γερμανίας. πολύ καλές εκπτώσεις σε αξεσουαρ και πολυ καλή ευκαιρεία για οσους θέλουν να τραβάνε βιντεο 4κ για 1 ώρα και πάνω ο εξωτερικός σκληρος με magsafe της Lexar SL500M 1TB External SSD with Magnetic Set, USB 3.2 Gen2x2 Portable SSD, up to 2000MB/s

spacer.png

spacer.png

Δημοσ.

@ADHD, δυστυχώς δεν γνωρίζω για τα belkin. Τα flolab τα βρίσκεις στην ιστοσελίδα τους και ίσως στο istore που είναι Θεσσαλονίκη (δεν είναι premium reseller). Εάν λειτουργεί σωστά με γυμνή οθόνη, τότε φταίει το τζαμακι. Α δες και της ESR μήπως πάει καλύτερα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, efib είπε

@ADHD, δυστυχώς δεν γνωρίζω για τα belkin. Τα flolab τα βρίσκεις στην ιστοσελίδα τους και ίσως στο istore που είναι Θεσσαλονίκη (δεν είναι premium reseller). Εάν λειτουργεί σωστά με γυμνή οθόνη, τότε φταίει το τζαμακι. Α δες και της ESR μήπως πάει καλύτερα 

Το εψαξα λιγο και πηρα ενα Belkin γιατι φαινεται πως ειναι απο τα πιο λεπτα, 0.29mm εναντι 0.51mm των Spigen και νομιζω 0.33mm των flolab  οποτε θα δοκιμασω αυτο οταν ερθει και θα δω πως θα παει. 

Παντως εκανα λιγη παραπανω ερευνα και λενε μπορει να οφείλεται και σε θεμα του iOS, τα πρωτα 16αρια εχουν μια custom πρώιμη εκδοση του iOS 18 για αυτο και υπαρχει σε καποιους και θεμα με τα stickers πχ (το οποιο το εχω και εγω) που δεν υπαρχουν τα αποθηκευμενα σου και δεν μπορεις να δημιουργήσεις και νεα, ειναι γνωστο θεμα λογο corrupt database η κατι τετοιο και δεν εφτιαξε ουτε στην 18.1.1 αλλα οσοι εχουν την 18.2 beta λενε οτι εφτιαξε. Μετα panel lottery ειναι ενα θεμα σιγουρα αλλα κανεις δεν μου εγγυαται οτι το νεο δεν θα εχει το ιδιο θεμα, τωρα να ειναι κατι ελλατωματικο δεν νομιζω αλλα αν το συνεχισει εντονα θα παω στην istorm.

Το αλλο που σκεφτομαι ειναι οτι επειδη η οθονη ειναι μεγαλυτερη τα inputs που κανω ειναι ελαφρως off λογο συνήθειας παταω γρηγορα σε λαθος σημειο.

Φετος δεν ξερω τι επαθε η Apple πραγματικα, και πολλα bugs δεν εχουν φτιαχτει ακομη και εχει χαλαρωσει το QA τους, δεχομαι την ελλειψη νεων features δεν με ενοχλει αλλα οκ οχι και να παιρνουμε χειροτερη συσκευη επειδη δεν πετυχαμε το καλο panel, καπου ελεος 1500ε δινουμε πρεπει να εχουν ολα την ιδια ποιοτητα..

σορρυ για το μεγαλο rant αλλα πρωτη φορα εχω τοσο αρνητικη εμπειρια απο Apple.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ADHD είπε

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δυστυχώς αυτό ακριβώς έκανα πλήρωσα στο κατάστημα. Η ποιότητα της οθόνης στα χρώματα δεν με ενοχλεί τόσο και δεν θα το είχα καταλάβει καν αν δεν σύγκρινα με το 14αρι και δεν έμπαινα στη διαδικασία να το ψάξω αλλά το touch μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εχω δώσει κοντα 50ε μέχρι στιγμής για screen protectors αλλά θα δοκιμάσω και ένα ακόμη, αυτό το flolab που είπες δεν το βρίσκω, έχεις άποψη για Belkin? Λένε είναι αυτά που βάζουν στα Apple Store οπότε υποθέτω θα είναι καλά για το touch.

Εγώ όσα iPhone έχω αγοράσει από media Markt Γερμανία τα έχω επιστρέψει χωρίς λόγο κ τα είχε παραλάβει από το κατάστημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...