Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι. Αν κρατήσεις πατημένο σε μια περιοχή ενώ είσαι στην πρώτη οθόνη και μπεις στο edit mode, σέρνεις την οθόνη προς τα πάνω για να πας στις επόμενες σελίδες (πχ εκεί που είναι η μουσική) και αφαιρείς τα widgets που βρίσκονται εκεί πατώντας το «-» πάνω αριστερά. Αν τα διαγράψεις όλα θα εξαφανιστεί και η καρτέλα γενικότερα. 

Ωραίος  σε ευχαριστώ πολύ. 

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Costaskokk said:

Ποιος άλλος έχει θέμα , με το κάτωθι:

iOS 18 Touchscreen Issues Reported by Some iPhone Users

Εγώ πάντως έχω.....

.

Δεν το αντιμετώπισα ποτέ αλλά υποτίθεται πως είχε διορθωθεί στις επόμενες ενημερώσεις του iOS 18. 

Δημοσ.

Κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Φίλος μου με 12 pro max έχει θέμα όμως.

Έβαλα σήμερα το τζαμακι από Torras. Εύκολη εφαρμογή, μια χαρά μέχρι τώρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα που είχα από την αρχή με το 16PM ήταν ότι δεν μπορώ να κανω configure το wallpaper από την οθόνη κλειδώματος (αυτό που κρατάς πατημένο το δάχτυλο και μετά σου επιτρέπει να κάνεις edit). Περίμενα να διορθωθεί στην έκδοση 18.1, αλλά δυστυχώς το bug παραμένει. Έψαξα διάφορα σε φόρουμ,Reddit κτλπ, αλλά δεν μου δούλεψε κάτι. Μόνο ένα workaround υπάρχει αλλά θα προτιμούσα μόνιμη λύση. 

Επεξ/σία από giokol
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, giokol said:

Το πρόβλημα που είχα από την αρχή με το 16PM ήταν ότι δεν μπορώ να κανω configure το wallpaper από την οθόνη κλειδώματος (αυτό που κρατάς πατημένο το δάχτυλο και μετά σου επιτρέπει να κάνεις edit). Περίμενα να διορθωθεί στην έκδοση 18.1, αλλά δυστυχώς το bug παραμένει. Έψαξα διάφορα σε φόρουμ,Reddit κτλπ, αλλά δεν μου δούλεψε κάτι. Μόνο ένα workaround υπάρχει αλλά θα προτιμούσα μόνιμη λύση. 

Ούτε αν φτιάξεις νέα οθόνη από την αρχή;

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για ποιοτικές θήκες πουγκιά, προτείνω την παρακάτω μάρκα από Γερμανία. Τις χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα σε σχέση με την τιμή. 

Επίσης είναι όλες custom made για να ταιριάζουν απόλυτα οι διαστάσεις και έχουν πολλές επιλογές παραμετροποίησης στο site. 

https://www.fitbag.com/en

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα, iPhone 16 pro εγώ και iPhone 16 η γυναίκα μου. Τζαμάκια Spigen, μου έβγαλαν την ψυχή για να μπουν σωστά φέτος χωρίς σκόνη φυσαλίδες κλπ. 
στο 16αρι το δεύτερο μπήκε σωστά και στο 16pro το τρίτο (!). Επισης έχουν rainbow effect στις άκρες της οθόνης. Δεν ξέρω αν θα τα προτιμήσω ξανά μελλοντικά.. 

Θήκες φέτος φύγαμε από τις γνήσιες της apple (ως τώρα δουλεύαμε τις δερμάτινες) και πήραμε Supcase Unicorn Beetle και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Καλύπτουν και το κουμπί της κάμερας με μια δική τους πατέντα και λειτουργεί κανονικά και κοστίζουν κάτω από 30€ στο Σκρουτζ. 
Αγορασα εγώ και τη δερμάτινη της Nomad αλλά δε μου αρέσει καθόλου στο χέρι το κενό στο κουμπί της κάμερας

• Super Moderators
Δημοσ.
22 hours ago, D.Luffy said:

Όποιος ενδιαφέρεται για ποιοτικές θήκες πουγκιά, προτείνω την παρακάτω μάρκα από Γερμανία. Τις χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα σε σχέση με την τιμή. 

Επίσης είναι όλες custom made για να ταιριάζουν απόλυτα οι διαστάσεις και έχουν πολλές επιλογές παραμετροποίησης στο site. 

https://www.fitbag.com/en

Fitbag έχω και εγώ αναγκαστικά τώρα που δεν υπάρχει η Sena με τις δερμάτινες. Θα τις ήθελα όμως λίγο πιο λεπτές. Πήρα και μια Adore June αλλά αυτή είναι ακόμη πιο χοντρή…

Δημοσ.
On 01/11/2024 at 18:28, billdanos said:

Ούτε αν φτιάξεις νέα οθόνη από την αρχή;

Όχι, ούτε αυτή η λύση δουλεύει. Το θέμα είναι στο Face ID.

Όπως είχα διαβάσει σε ένα post στο Reddit, πρέπει να κρατάω πατημένη την lockscreen χωρίς να αφήνω το Face ID να με δει ωστε να λειτουργήσει.Μετά εμφανίζει ένα μήνυμα «unlock to edit» στο πάνω μέρος της οθόνης και μετά δείχνω το πρόσωπό μου και για να ξεκλείδωσει το τηλέφωνο. και μετά το δεύτερο παρατεταμένο πάτημα και αφού λειτουργήσει το Face ID κάνει customise την οθόνη.
Ετσι το έκανα και δούλεψε αλλά ναι ειναι bug το οποίο πρέπει να διορθώσουν κάποια στιγμή.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, giokol said:

Όχι, ούτε αυτή η λύση δουλεύει. Το θέμα είναι στο Face ID.

Όπως είχα διαβάσει σε ένα post στο Reddit, πρέπει να κρατάω πατημένη την lockscreen χωρίς να αφήνω το Face ID να με δει ωστε να λειτουργήσει.Μετά εμφανίζει ένα μήνυμα «unlock to edit» στο πάνω μέρος της οθόνης και μετά δείχνω το πρόσωπό μου και για να ξεκλείδωσει το τηλέφωνο. και μετά το δεύτερο παρατεταμένο πάτημα και αφού λειτουργήσει το Face ID κάνει customise την οθόνη.
Ετσι το έκανα και δούλεψε αλλά ναι ειναι bug το οποίο πρέπει να διορθώσουν κάποια στιγμή.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το πρόβλημα που έχεις και πως σχετίζεται το Face ID με την παραμετροποίηση της οθόνης! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/11/2024 at 15:17, giokol said:

δεν μπορώ να κανω configure το wallpaper από την οθόνη κλειδώματος (αυτό που κρατάς πατημένο το δάχτυλο και μετά σου επιτρέπει να κάνεις edit)

Παραπάνω είναι το θέμα μου.
Και για να μπορέσει να δουλεψει το configure δεν πρέπει να κανει αρχικά unlock με το Face ID και τα λοιπα.... Παρακάτω link απο τo reddit για να γίνω περισσότερο κατανοητός.

Επεξ/σία από giokol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...