arxontas2323 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, jimis98 είπε αν ηταν ετσι,δεν θα το εκαναν ολοι? οποιος θελει το κανει 1 ώρα πριν, ourakot2 είπε Αρα πρακτικά θα μπορούμε να έχουμε κανονικά apple intelligence στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω καλά; σωστα...και καταγραφη κλήσης... εγω περιμενω να ερθει επισημα η 18.1 για να το κανω.. Μόλις τώρα, billdanos είπε Μόνο αν και η ίδια η Apple αποφασίσει να κάνει τα "στραβά μάτια" θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε πριν την επίσημη διάθεση στην ΕΕ. Αν δεν θέλει, δεν θα αρκεί να αλλάξεις τη γλώσσα και το region και μπορεί να θέλει και δηλωμένη κάρτα που να έχει εκδοθεί στην Αμερική, κλπ. Επίσης αν είσαι χρόνια χρήστης iphone και έχεις κάνει αγορές εφαρμογών και συνδρομές, είναι αδύνατον να αλλάξεις ξαφνικά το region στο Apple Id σου μιας και θα τα χάσεις όλα αυτά... μονο αυτο δεν εχω διευκρινίσει...εγω που εχω αγορασμένο icloud τι γίνεται...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Just now, arxontas2323 said: οποιος θελει το κανει σωστα...και καταγραφη κλήσης... εγω περιμενω να ερθει επισημα η 18.1 για να το κανω.. μονο αυτο δεν εχω διευκρινίσει...εγω που εχω αγορασμένο icloud τι γίνεται... Αν αλλάξεις τα στοιχεία στο apple id σου και χώρα και μέθοδο πληρωμής, τα χάνεις όσα είχες αγοράσει μέχρι τώρα... Αν είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα, το πολύ πολύ να μπορέσεις να συνδεθείς με άλλο νέο apple id ώστε να παίξεις με το ΑΙ και μετά να επιστρέψεις πάλι στο κανονικό σου. Ταυτόχρονα όμως δεν θα μπορείς να τα έχεις όλα.
arxontas2323 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αν αλλάξεις τα στοιχεία στο apple id σου και χώρα και μέθοδο πληρωμής, τα χάνεις όσα είχες αγοράσει μέχρι τώρα... Αν είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα, το πολύ πολύ να μπορέσεις να συνδεθείς με άλλο νέο apple id ώστε να παίξεις με το ΑΙ και μετά να επιστρέψεις πάλι στο κανονικό σου. Ταυτόχρονα όμως δεν θα μπορείς να τα έχεις όλα. δεν ξερω αν υπαρχει η περιπτωση να βαλεις αμερικανικο account να εμφανισει το ΑΙ και μετα να γυρισεις στο δικο σου το Ελληνικο id και να παραμεινει Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από arxontas2323
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 7 minutes ago, arxontas2323 said: δεν ξερω αν υπαρχει η περιπτωση να βαλεις αμερικανικο account να εμφανισει το ΑΙ και μετα να γυρισεις στο δικο σου το Ελληνικο id και να παραμεινει Nope... Αλλά κάτσε να κυκλοφορήσει πρώτα επισήμως η 18.1 την επόμενη Δευτέρα και μετά θα δούμε όλους τους περιορισμούς και τις διαφορές που θα έχει από τις beta εκδόσεις. 1
jimis98 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, billdanos είπε Μόνο αν και η ίδια η Apple αποφασίσει να κάνει τα "στραβά μάτια" θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε πριν την επίσημη διάθεση στην ΕΕ. Αν δεν θέλει (ή δεν την αφήσουν), δεν θα αρκεί να αλλάξεις τη γλώσσα και το region και μπορεί να θέλει και δηλωμένη κάρτα που να έχει εκδοθεί στην Αμερική, κλπ. Επίσης αν είσαι χρόνια χρήστης iphone και έχεις κάνει αγορές εφαρμογών και συνδρομές, είναι αδύνατον να αλλάξεις ξαφνικά το region στο Apple Id σου μιας και θα τα χάσεις όλα αυτά... σιγα μην ρισκαρει να φαει προστιμο η apple 1
mrvaggos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Καλημέρα. Για το pro, τι τζαμακι προτείνετε; Διάβασα ότι μερικοί έχουν θέμα με τη spigen φέτος και δεν ξέρω τι να πάρω
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 26 minutes ago, mrvaggos said: Καλημέρα. Για το pro, τι τζαμακι προτείνετε; Διάβασα ότι μερικοί έχουν θέμα με τη spigen φέτος και δεν ξέρω τι να πάρω Για εμένα ...τίποτα! Το "δέσιμο" της οθόνης με το σασί στο 16 pro (φαντάζομαι έτσι θα ήταν και στο 15?) γίνεται άψογα και δίνει την αίσθηση μιας ελάχιστης καμπυλότητας η οποία καταστρέφεται με το που θα βάλεις οποιοδήποτε τζαμάκι ή φιλμ πάνω! Χάνεις και όλη την αίσθηση στο touch με την oleophobic επίστρωση που έχει η συσκευή, με τον καιρό ξεθωριάζει, μαζεύει σκονίτσες στις άκρες, κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω πως η ασφάλεια είναι πιο σημαντική για πολλούς αλλά όπως έχω ξαναπεί για μένα προηγείται η αίσθηση του τηλεφώνου στο χέρι και μετά όλα τα υπόλοιπα! Για τον ίδιο λόγο σιχαίνομαι τις θήκες που κουμπώνουν πάνω στη συσκευή! Με τα Spigen διαβάζω γενικώς διάφορα θέματα με την απόκριση της οθόνης φέτος...
mrvaggos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Για εμένα ...τίποτα! Το "δέσιμο" της οθόνης με το σασί στο 16 pro (φαντάζομαι έτσι θα ήταν και στο 15?) γίνεται άψογα και δίνει την αίσθηση μιας ελάχιστης καμπυλότητας η οποία καταστρέφεται με το που θα βάλεις οποιοδήποτε τζαμάκι ή φιλμ πάνω! Χάνεις και όλη την αίσθηση στο touch με την oleophobic επίστρωση που έχει η συσκευή, με τον καιρό ξεθωριάζει, μαζεύει σκονίτσες στις άκρες, κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω πως η ασφάλεια είναι πιο σημαντική για πολλούς αλλά όπως έχω ξαναπεί για μένα προηγείται η αίσθηση του τηλεφώνου στο χέρι και μετά όλα τα υπόλοιπα! Για τον ίδιο λόγο σιχαίνομαι τις θήκες που κουμπώνουν πάνω στη συσκευή! Με τα Spigen διαβάζω γενικώς διάφορα θέματα με την απόκριση της οθόνης φέτος... Και μετά με τις τυχόν γρατζουνιές τι κάνουμε; 😁 με το βαλε βγαλε στο παντελόνι πχ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Just now, mrvaggos said: Και μετά με τις τυχόν γρατζουνιές τι κάνουμε; 😁 με το βαλε βγαλε στο παντελόνι πχ Αν μέσα στην τσέπη δεν έχεις κάτι άλλο (κέρματα, κλειδιά, κλπ), δεν πρόκειται να αποκτήσει σημάδια. Εγώ έχω μια απλή θήκη τύπου πουγκί για τις περιπτώσεις που θέλω να το ρίξω μέσα σε μια τσάντα κλπ.
mrvaggos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αν μέσα στην τσέπη δεν έχεις κάτι άλλο (κέρματα, κλειδιά, κλπ), δεν πρόκειται να αποκτήσει σημάδια. Εγώ έχω μια απλή θήκη τύπου πουγκί για τις περιπτώσεις που θέλω να το ρίξω μέσα σε μια τσάντα κλπ. Παντα είχα και μάλλον θα βάλω και τώρα. Οπότε ή panzerglass ή torras.. σε ευχαριστώ πάντως
Ronnie1985 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, mrvaggos είπε Παντα είχα και μάλλον θα βάλω και τώρα. Οπότε ή panzerglass ή torras.. σε ευχαριστώ πάντως Flolab από μένα. Το έχω 1 χρόνο και είναι σαν να το έβαλα χθες.
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Εγώ πάντως έβαλα σπιγκεν τζάμι κι είναι εξαιρετικό. Μαζί με MagSafe ultra hybrid θήκη. Πρώτες εντυπώσεις μετά απο χρόνια στο android , θα πω κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Μπαταριά όλα τα λεφτά. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος στο ημερολόγιο να μπορείς να βάλεις χρώμα στα event που καταγράφεις; Πχ στο σαμσουνγκ έβαζα στα ραντεβού με γιατρούς που κατέγραφα πράσινο , στα της δουλειάς κόκκινο κλπ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 hours ago, margaritagr said: Ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος στο ημερολόγιο να μπορείς να βάλεις χρώμα στα event που καταγράφεις; Πχ στο σαμσουνγκ έβαζα στα ραντεβού με γιατρούς που κατέγραφα πράσινο , στα της δουλειάς κόκκινο κλπ Φτιάξε διαφορετικά calendars που μπορείς να επιλέξεις εκτος από το όνομα και το χρώμα τους (πχ health, work, birthdays, etc) οπότε ο,τι καταχωρείς σε αυτά θα φαίνεται μετά στο ημερολόγιο με το δικό του χρώμα. 1 1
mrvaggos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Καλημέρα. Όταν κατεβάζεις την μπάρα από πάνω για ενεργοποίηση WiFi κλπ, γίνεται να απενεργοποιησω τα 2/3 που έχει? Δηλαδή μουσική και το τελευταίο. Γιατί είχα συνηθίσει από παλιά να έχω μόνο το ένα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 19 minutes ago, mrvaggos said: Καλημέρα. Όταν κατεβάζεις την μπάρα από πάνω για ενεργοποίηση WiFi κλπ, γίνεται να απενεργοποιησω τα 2/3 που έχει? Δηλαδή μουσική και το τελευταίο. Γιατί είχα συνηθίσει από παλιά να έχω μόνο το ένα Ναι. Αν κρατήσεις πατημένο σε μια περιοχή ενώ είσαι στην πρώτη οθόνη και μπεις στο edit mode, σέρνεις την οθόνη προς τα πάνω για να πας στις επόμενες σελίδες (πχ εκεί που είναι η μουσική) και αφαιρείς τα widgets που βρίσκονται εκεί πατώντας το «-» πάνω αριστερά. Αν τα διαγράψεις όλα θα εξαφανιστεί και η καρτέλα γενικότερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα