Pwpwpw Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Προσφατα παρελαβα και εγω το 16pm και με το που βγηκε απο το κουτι του εβαλα screen protector και μπηκε σε θηκη (κλασσικα). Απο την πρωτη στιγμη που το δουλεψα αμεσως μου εδωσε την εντυπωση οτι η αφη του δεν ειναι τοσο ευαισθητη (συγκριτικα με το 15pm που ειχα πριν αλλα και με τα προηγουμενα iphones) και οτι θελει λιγο παραπανω πιεση για να πιασει το "tap" στην οθονη. Στην αρχη δεν πολυεδωσα σημασια και σκεφτηκα οτι ετσι θα ειναι τα 16αρια, ομως τ προχθες ετυχε να παω για αλλη δουλεια σε ενα καταστημα public και επιασα ενα εκθεσιακο 16mp στα χερια μου και αμεσως παρατηρησα οτι η ευαισθησια της αφης ηταν σιγουρα στα επιπεδα της προηγουμενης συσκευης μου (15pm) και σαφως ηταν πιο ευαισθητο απο το δικο μου 16Mp. Γυρνωντας σπιτι σκεφτηκα οτι η συσκευη μου εχει θεμα και ειπα για σιγουρια να αφαιρεσω πρωτα το screen protector της spigen που φοραγα μπας και....και βουαλα η ευαισθησια της οθονης εκτοξευτηκε! Το screen protector που φοραγα μειωνε αισθητα το touch sensivity πραγμα μου μου κανει εντυπωση γιατι πρωτη μου φορα αντιμετωπιζω τετοιο θεμα με τζαμακι spigen, παντα σε ολα τα προηγουμενα Iphones μου φοραγα τζαμακι αυτης της εταιριας και ηταν ολα μα ολα εξαιρετικα, δεν ξερω τι αλλαξανε τωρα στο 16αρι! Για να μην τα πολυλογω καμια προταση για screen protector που να μν επηρεαζει την ευαισθησια της αφης καθως εμεινα χωρις τζαμακι, εκλεισα παλι στο κουτι του το 16αρι μην γινει καμια πατατα με γυμνη οθονη και ειμαι παλι με το 15pm! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου από Pwpwpw
Ronnie1985 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Προσφατα παρελαβα και εγω το 16pm και με το που βγηκε απο το κουτι του εβαλα screen protector και μπηκε σε θηκη (κλασσικα). Απο την πρωτη στιγμη που το δουλεψα αμεσως μου εδωσε την εντυπωση οτι η αφη του δεν ειναι τοσο ευαισθητη (συγκριτικα με το 15pm που ειχα πριν αλλα και με τα προηγουμενα iphones) και οτι θελει λιγο παραπανω πιεση για να πιασει το "tap" στην οθονη. Στην αρχη δεν πολυεδωσα σημασια και σκεφτηκα οτι ετσι θα ειναι τα 16αρια, ομως τ προχθες ετυχε να παω για αλλη δουλεια σε ενα καταστημα public και επιασα ενα εκθεσιακο 16mp στα χερια μου και αμεσως παρατηρησα οτι η ευαισθησια της αφης ηταν σιγουρα στα επιπεδα της προηγουμενης συσκευης μου (15pm) και σαφως ηταν πιο ευαισθητο απο το δικο μου 16Mp. Γυρνωντας σπιτι σκεφτηκα οτι η συσκευη μου εχει θεμα και ειπα για σιγουρια να αφαιρεσω πρωτα το screen protector της spigen που φοραγα μπας και....και βουαλα η ευαισθησια της οθονης εκτοξευτηκε! Το screen protector που φοραγα μειωνε αισθητα το touch sensivity πραγμα μου μου κανει εντυπωση γιατι πρωτη μου φορα αντιμετωπιζω τετοιο θεμα με τζαμακι spigen, παντα σε ολα τα προηγουμενα Iphones μου φοραγα τζαμακι αυτης της εταιριας και ηταν ολα μα ολα εξαιρετικα, δεν ξερω τι αλλαξανε τωρα στο 16αρι! Για να μην τα πολυλογω καμια προταση για screen protector που να μν επηρεαζει την ευαισθησια της αφης καθως εμεινα χωρις τζαμακι, εκλεισα παλι στο κουτι του το 16αρι μην γινει καμια πατατα με γυμνη οθονη και ειμαι παλι με το 15pm! Flolab ή Torras.
Pwpwpw Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 57 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Flolab ή Torras. Ειναι εύκολο να δώσεις κάποιο λινκ για τις παραπάνω; Ευχαριστώ. 1
Stelaras1993 Δημοσ. Τρίτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:20 μμ Στις 10/11/2024 στις 10:06 ΜΜ, Pwpwpw είπε Ειναι εύκολο να δώσεις κάποιο λινκ για τις παραπάνω; Ευχαριστώ. Flolab.io top με εγγύηση και ξεμπερδεύεις . 1
kaktos77 Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 μμ Πάντως της spigen τα φετινά όντως αίσχος. Πρώτη φορά με απογοητεύει τόσο, σε 2 pro max δεν κολλάνε καλά στα πλάγια, προφανώς επειδή δεν πέφτουν ακριβώς στο σωστό σημείο και η κούρμπα που κάνει πλέον το κινητό λόγω των λεπτών bezels είναι εξαιρετικά μικρή.
Pwpwpw Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kaktos77 είπε Πάντως της spigen τα φετινά όντως αίσχος. Πρώτη φορά με απογοητεύει τόσο, σε 2 pro max δεν κολλάνε καλά στα πλάγια, προφανώς επειδή δεν πέφτουν ακριβώς στο σωστό σημείο και η κούρμπα που κάνει πλέον το κινητό λόγω των λεπτών bezels είναι εξαιρετικά μικρή. Και όχι μόνο αυτό, επηρεάζουν αισθητά προς το χειρότερο την ευαισθησία της αφής. Χρησιμοποιώ screen protectors αυτής της εταιρείας πολλά χρόνια και πάντα ήταν υποδειγματικά, φέτος όχι. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:37 μμ από Pwpwpw 1
D.Luffy Δημοσ. Τρίτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:44 μμ (επεξεργασμένο) On 08/11/2024 at 08:12, astavlas said: Καλημέρα Εχετε να προτείνετε λεπτή διάφανη θήκη που να μην κιτρινίζει για 16 pro max? Εάν είσαι διατεθημένος να πληρώσεις premium τιμή για διάφανη θήκη που πραγματικά δεν κιτρινίζει τότε υπάρχει η dbrand Ghost: https://dbrand.com/shop/ghost/iphone-16-pro-max-clear-cases Την έχω στο Pixel 7 Pro μου για πάνω από ένα χρόνο και όντως δεν υπάρχει το παραμικρό κιτρίνισμα. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:50 μμ από D.Luffy 1
Ronnie1985 Δημοσ. Τρίτη στις 03:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:35 μμ 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Εάν είσαι διατεθημένος να πληρώσεις premium τιμή για διάφανη θήκη που πραγματικά δεν κιτρινίζει τότε υπάρχει η dbrand Ghost: https://dbrand.com/shop/ghost/iphone-16-pro-max-clear-cases Την έχω στο Pixel 7 Pro μου για πάνω από ένα χρόνο και όντως δεν υπάρχει το παραμικρό κιτρίνισμα. Δεν υπάρχει κιτρίνισμα γιατί είναι διαφανής μόνο η πλάτη και είναι πλαστική όπως στις original apple θηκες. Το θέμα είναι το γύρω γύρω που είναι από άλλο υλικό (δε θυμάμαι αγγλικές ονομασίες) για να είναι έστω λίγο εύκαμπτο για να μπορείς να βαζεις-βγαζεις τη θήκη.
D.Luffy Δημοσ. Τρίτη στις 03:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:46 μμ (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Ronnie1985 said: Δεν υπάρχει κιτρίνισμα γιατί είναι διαφανής μόνο η πλάτη και είναι πλαστική όπως στις original apple θηκες. Το θέμα είναι το γύρω γύρω που είναι από άλλο υλικό (δε θυμάμαι αγγλικές ονομασίες) για να είναι έστω λίγο εύκαμπτο για να μπορείς να βαζεις-βγαζεις τη θήκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκαμπτη γύρω γύρω. Στο Pixel 7 Pro την βάζεις-βγάζεις εύκολα επειδή η οθόνη έχει κυρτότητα στις άκρες αλλά εδώ που θα είναι flat λογικά θα δυσκολεύει. Όπως και να χει, σε εμένα έστειλαν voucher για την Ghost 2.0 για όποια συσκευή θέλω εντελώς δωρεάν επειδή είχα αγοράσει την πρώτη. Θα δω πως θα κάτσει στο iphone και θα γράψω εντυπώσεις. Επεξ/σία Τρίτη στις 03:47 μμ από D.Luffy
sleepychris Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:24 μμ https://www.skroutz.gr/s/31126852/Ugreen-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-A-kai-3-THyres-USB-C-100W-Power-Delivery-Quick-Charge-4-Mayros-CD226.html?product_id=212802403&sponsored=sku https://www.skroutz.gr/s/24976374/Ugreen-Braided-USB-3-1-Cable-USB-C-male-USB-C-male-Mayro-1m-80150.html?product_id=216290001&sponsored=sku 16 pro από 30% -> 100% σε λιγοτερο απο μια ωρα. 1 2
giokol Δημοσ. Τετάρτη στις 09:33 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:33 πμ 21 hours ago, kaktos77 said: Πάντως της spigen τα φετινά όντως αίσχος. Πρώτη φορά με απογοητεύει τόσο, σε 2 pro max δεν κολλάνε καλά στα πλάγια, προφανώς επειδή δεν πέφτουν ακριβώς στο σωστό σημείο και η κούρμπα που κάνει πλέον το κινητό λόγω των λεπτών bezels είναι εξαιρετικά μικρή. Είναι αλήθεια για το screen protector της Spigen. Δεν ξέρω αν όλες οι φετινές είναι τόσο κακές, αλλά η GLAS.tR EZ Fit | Privacy μου δημιούργησε προβλήματα με την αφή. Έβαλα Torras και βρήκα την ησυχία μου. 2
kaktos77 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 πμ 18 λεπτά πριν, giokol είπε Είναι αλήθεια για το screen protector της Spigen. Δεν ξέρω αν όλες οι φετινές είναι τόσο κακές, αλλά η GLAS.tR EZ Fit | Privacy μου δημιούργησε προβλήματα με την αφή. Έβαλα Torras και βρήκα την ησυχία μου. Άθλιο, πρώτη φορά από spigen τέτοια απογοήτευση. Διαβάζω για τα Torras αλλά πολύ ακριβά ρε παιδιά και αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι η τοποθέτηση σε κάτι τέτοια και όχι ότι θα δώσω πχ 30 ευρώ για το τζαμάκι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 πμ Μέλος Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 πμ 16 hours ago, sleepychris said: https://www.skroutz.gr/s/31126852/Ugreen-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-A-kai-3-THyres-USB-C-100W-Power-Delivery-Quick-Charge-4-Mayros-CD226.html?product_id=212802403&sponsored=sku https://www.skroutz.gr/s/24976374/Ugreen-Braided-USB-3-1-Cable-USB-C-male-USB-C-male-Mayro-1m-80150.html?product_id=216290001&sponsored=sku 16 pro από 30% -> 100% σε λιγοτερο απο μια ωρα. Τους ίδιους χρόνους θα πετύχεις και με έναν φορτιστή 40w... 1
gianniskks Δημοσ. Τετάρτη στις 11:28 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:28 πμ (επεξεργασμένο) Κάτοχος πλέον ολίγων ημερών ενος 16 Pro max και προερχόμενος από XS Max, η αναβάθμιση είναι εμφανής. Δεν το βρίσκω βαρύ ούτε ογκώδες και δεν αντιλαμβάνομαι σημαντική διαφορά με το παλιό μου κινητό. Οθόνη, κάμερα και ταχύτητα είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη (συγκριτικά με αυτό που είχα) αλλά έχω και τα παράπονα μου. Διαβάζοντας τα σχόλια στο διαδίκτυο περίμενα μια εντυπωσιακή μπαταρία αλλά δεν ξετρελάθηκα. Ειδικά σε 4-5G καταναλώνει αρκετά και δεν βγαίνει ημέρα με τη χρήση που κάνω. Επιπλέον αν μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος, πως λειτουργεί το always on display καθώς ενίοτε η οθόνη σβήνει εντελώς, από το πρόσεξα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:49 πμ από gianniskks
sleepychris Δημοσ. Τετάρτη στις 12:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:29 μμ 2 hours ago, billdanos said: Τους ίδιους χρόνους θα πετύχεις και με έναν φορτιστή 40w... προφανως, αφου τοσο σηκωνει το τηλεφωνο. τα 100w ειναι και γιατι εχω και αλλες συσκευες που σηκωνουν παραπανω watt και την φορτιση, συν futureproofing. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα