Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μιας και πλέον αρκετοί τα έχουμε στα χέρια μας, νομίζω πως χρειαζόμαστε ένα topic για να συζητάμε τις εμπειρίες μας, τυχόν παρατηρήσεις και προβλήματα, καθώς και προτάσεις για αξεσουάρ κλπ.

Ξεκινώ με το ΜΟΝΙΜΟ πρόβλημά μου: τις θήκες!

Προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ μόνο θήκες πουγκιά (ειδικά τις πολύ λεπτές και δερμάτινες) για τις στιγμές που κρατάω τη συσκευή στο χέρι ή την τσέπη. Και αυτό γιατί θέλω να νιώθω την πραγματική αίσθηση της συσκευής στα χέρια μου όταν τη χρησιμοποιώ, μιας και όλες οι άλλες θήκες που κουμπώνουν πάνω της, αλλοιώνουν την πραγματική αίσθηση και το μέγεθος! Για χρόνια είχα βολευτεί με τις δερμάτινες θήκες της Sena οι οποίες ήταν πολύ λεπτές και με τις ραφές προς τα μέσα, οπότε και εφάρμοζαν τέλεια και μπορούσες εύκολα να σπρώξεις τη συσκευή για να βγει. Δεν ήταν φθηνές μιας και ήθελες κάνα 50ρικο και ερχόταν από Αμερική. Όμως ...ΕΚΛΕΙΣΕ η εταιρεία και έχω ψάξει παντού (ακόμη και στις χύμα κινέζικες)χωρίς αποτέλεσμα... Οι περισσότερες είναι χοντροκομμένες με χάλια ραψίματα κλπ. Η μόνη που ανακάλυψα τελευταία είναι από μια εταιρεία στο Λονδίνο που μάλλον θα τη δοκιμάσω και αυτή. Για την ώρα χρησιμοποιώ μια υφασμάτινη fitBag αλλά δεν θα κρατήσει πολύ μιας και λερώνει εύκολα. 

Παρόλα αυτά αγόρασα και μια original σιλικόνης (την γκρι μιας και το 16pro ειναι Natural Titanium) της Apple για τις ελάχιστες στιγμές που θα θέλω να προστατέψω προσωρινά τη συσκευή. Είναι πολύ προσεγμένη και έχει και ειδικό capacitive κουμπί για το camera control (οι περισσότερες από άλλους κατασκευαστές έχουν κενό σε αυτό το σημείο) οπότε και λειτουργεί κανονικά ο χειρισμός με την αφή κλπ. Δεν μπορώ να τη χρησιμοποιώ για πολύ όμως γιατί όπως είπα μου καταστρέφει εντελώς την αίσθηση της "γυμνής" συσκευής, μιας και είναι πιο μεγάλο και χοντρό στο χέρι με τη θήκη και χάνεις και την πολύ καλή αίσθηση που έχει η νέα οθόνη με τα μικρά περιθώρια γύρω γύρω και σου δίνει την εντύπωση μιας οθόνης που στα άκρα της είναι ελαφρώς κυρτή. Με τη θήκη, τα περιθώρια της οθόνης γίνονται και πάλι μεγαλύτερα και όταν πας να κάνεις swipe από κάτω για επιστροφή στη home screen, το δάχτυλο "σκαλώνει" στο κάτω μέρος μιας και προεξέχει η θήκη... Και τέλος αν κάνεις το λάθος και το βάλεις σε καμιά τσέπη μαζί με αυτή τη θήκη, γεμίζει μετά με χνούδια κλπ που δεν φεύγουν εύκολα από τη μαλακή σιλικόνη... 😕 

Για το κομοδίνο, αντικατέστησα το παλιό μαγνητικό stand που είχα με το 13pro με αυτό της Anker που συνοδεύεται με φορτιστή 40w και φορτίζει ταυτόχρονα με quick charge το AppleWatch Ultra2, καθώς και τα airpods στη βάση του. Δεν υποστηρίζει τα 25w στην ασύρματη φόρτιση του τηλεφώνου αλλά δεν με απασχολεί και πολύ μιας και το αφήνω εκεί το βράδυ που πέφτω για ύπνο. 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά από την στιγμή που δοκίμασα την συγκεκριμένη θήκη στο Iphone 15pro Max που είχα δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

https://arc.cc/products/arc-pulse-for-iphone-16-pro-max-eu 

Επιτέλους ένα προϊόν που μπορείς να νιώσεις στα χέρια σου το τηλ!!!!  Φοβερό προϊόν. Ακριβό δεν λέω αλλά για εμένα αξίζει τα χρήματα του

• Super Moderators
Δημοσ.
55 minutes ago, Nikos Margaritis said:

Προσωπικά από την στιγμή που δοκίμασα την συγκεκριμένη θήκη στο Iphone 15pro Max που είχα δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Επιτέλους ένα προϊόν που μπορείς να νιώσεις στα χέρια σου το τηλ!!!!  Φοβερό προϊόν. Ακριβό δεν λέω αλλά για εμένα αξίζει τα χρήματα του

Εμένα το OCD μου και η μανία για συμμετρίες κλπ παντού, τρελαίνεται με κάτι τέτοιο! 😛 

• Like 2
Δημοσ.

Nomad modern leather . Ειδικά στο συλλεκτικό limited χρώμα. 49 ευρώ και ελαφριά. Μη δίνετε λεφτά σε σιλικόνες πάρτε μια ωραία δερμάτινη και μια φθηνή σιλικόνης ( προτείνω esr με το δακτυλίδι που γίνεται stand) 

IMG_2534.jpeg

IMG_2535.jpeg

Η nomad έχει μεγάλο και εργονομικό άνοιγμα στο camera button και στο κάτω μέρος έχει χώρο για μεγάλο καλώδιο usb-c που άλλες θήκες δεν έχουν. Αλλά όλα τα λεφτά είναι η αίσθηση στο χέρι και το grip στα κουμπιά. Γιατί να δώσετε 60 ευρώ σε σιλικόνη όταν αγοράζετε φθηνότερα καλύτερη θήκη σε δέρμα; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nikos Margaritis είπε

Φοβερές φαίνοτναι αυτές! Είναι αποτελεσματικές; Προστατεύουν το ίδιο καλά το τηλέφωνο με τις υπόλοιπες; 

Εγώ πήρα μία οικονομική torras (μου είχε προταθεί ως καλή) αλλά τώρα που είδα αυτές έπαθα ένα σοκ γιατί μ άρεσαν πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες αν θέλεις αυτό το βίντεο. Εμένα προσωπικά δεν μου πέφτουν τα κινητά αλλά και σε “ normal “ πτώση προστατεύει μια χαρά!

Αλλα η αίσθηση του να πιάνεις στα χέρια σου το κινητό για το οποίο πλήρωσες τόσα χρήματα είναι άλλο πράγμα 

Και στο τραπέζι, γραφείο που το αφήνεις το κινητό δεν έρχεται σε επαφή ή πλάτη με την επιφάνεια 

Επεξ/σία από Nikos Margaritis
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Αν ψάχνει κάποιος λεπτή θήκη μην κοιτάξει κάτι πέρα από pitaka. Απίστευτη θήκη. Παααααρα πολύ λεπτη. Τέλεια αίσθηση στο χέρι. 

Δημοσ.

Εγω προσωπικα για θηκες δεν δινω πολλα λεφτα. Αφου πλεον εχουν στρωσει τα χερια μου και δεν εχουν εκεινη την "τσαπατσουλια" το κινητο μου δεν εχει φοβο. Βαζω τυπικα μια διαφανη ή μια άλλη πιο ομορφη για να βγω απο το σπιτι. Στην δουλεια στο 15 PM ειχα μια μαυρη rugged η οποια μου καθοταν παρα πολυ ωραια στο χερι αλλα γινοταν το κινητο 307 γραμμαρια. Για το 16PM πηρα μια διαφανη και μια ακομη πολυ ωραια γκρι περιμετρικα (στο χρωμα του κινητου) και διαφανη πλατη. Magsafe δεν με ενδιαφερουν.
Το μονο μου προβλημα φετος ειναι οτι θελω να παρω το watch 5 της huawei για λογους φορτισης και μονο, αλλα με βαζει σε σκεψη η συνδεσιμοτητα και το κατα ποσο θα παιρνω ειδοποιησεις κλπ.
Επισης περσι αγορασα airpods pro , απο γνωστο καταστημα και ηρθαν την πρωτη φορα και δεν δουλευε το δεξι. Μου τα αλλαξαν και μετα ειχα προβλημα με τα μικροφωνα. Θα μπορουσες να πεις οτι ηταν και μουφα απο τα λιγα που διαβασα αλλα απ' οσα βιντεακια και να ειδα δεν ταιριαζε η κατασταση για μουφα. Μου εδωσαν επιστροφη 100€ και τα κρατησα για μουσικη και μονο αλλα επειδη νευριασα τα εδωσα σε εναν που ηθελε μουσικη και ξεμπερδεψα. 
Αξιζει να παρω το watch 5 + freebuds 5i ; Εχει κανεις εμπειρια με τετοια συνδεσιμοτητα ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ourakot2 είπε

Καλημέρα παιδιά. Αν ψάχνει κάποιος λεπτή θήκη μην κοιτάξει κάτι πέρα από pitaka. Απίστευτη θήκη. Παααααρα πολύ λεπτη. Τέλεια αίσθηση στο χέρι. 

Καλές θήκες φαίνονται, αλλά η αισθητική τους δεν είναι και τόσο ωραία. Ίσως από κοντά να αλλάζουν τα πράγματα...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ourakot2 είπε

Σχετικά με το apple intelligence γνωρίζει κανείς αν θα δουλεύει αν ορίζουμε σαν χώρα του apple account Αμερική; 

κανονικα ναι...αλλα πρεπει να αλλαξεις και την διευθυνση και κατι ακομα ωστε να δουλευει σωστα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

κανονικα ναι...αλλα πρεπει να αλλαξεις και την διευθυνση και κατι ακομα ωστε να δουλευει σωστα

αν ηταν ετσι,δεν θα το εκαναν ολοι?

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, ourakot2 said:

Αρα πρακτικά θα μπορούμε να έχουμε κανονικά apple intelligence στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω καλά;

Μόνο αν και η ίδια η Apple αποφασίσει να κάνει τα "στραβά μάτια" θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε πριν την επίσημη διάθεση στην ΕΕ.

Αν δεν θέλει (ή δεν την αφήσουν), δεν θα αρκεί να αλλάξεις τη γλώσσα και το region και μπορεί να θέλει και δηλωμένη κάρτα που να έχει εκδοθεί στην Αμερική, κλπ. Επίσης αν είσαι χρόνια χρήστης iphone και έχεις κάνει αγορές εφαρμογών και συνδρομές, είναι αδύνατον να αλλάξεις ξαφνικά το region στο Apple Id σου μιας και θα τα χάσεις όλα αυτά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...