loran Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου https://adguard-dns.io/kb/general/dns-providers/ Υπάρχει και το adguard dns για να μη στήνετε τοπικά αν θέλετε. Βέβαια με Firefox και Ublock δεν χρειάζεται.
tryfos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ εδώ με Thorium δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα. Ψάχτε τον, είναι niche επιλογή για λίγους αλλά τα σπάει για όσους ασχολούνται. Και σφαίρα όσο δεν πάει. Εναλλακτικές με Brave (προτεινόμενος αφού απενεργοποιήσεις όλες τις cryptoμπουρδες) και firefox, δόξα το θεό υπάρχουν κι άλλες. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από tryfos
freegr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις; Πατ ως ο brave που δοκίμασα σε κινητά είναι ότι καλύτερο για πλοήγηση και πολύ σταθερό
soconium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, nickolasemp είπε ή Pihole σε ένα dietpi. έχω ένα παλιό rpi (το πρώτο που βγήκε!) και παίζει μια χαρά. Κάνει κι ως dhcp server κι όλα τζιτζί. Βέβαια, ούτε AdGuard Home ούτε pihole κόβουν τις διαφημίσεις στο youtube. Θέλεις plugin. Κι εγώ με firefox Πάιζω και σε κινητό (έχει κι εκεί το Ublock origin ως plugin!) και σε Laptop Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω. Raspberry pi και εγκατάσταση PiHole με ένα command και μερικά κλικ. On the go σε iOS AdGuard pro με 10€ και τέλος Σε tv , googleTV με smartube Εναλλακτικά αν δεν είσαι αρκετά technical για εγκατάσταση σε ρουτερ ή server ή raspberry απλά αγοράζεις AdGuard family με 29€ για 10 συσκευές νομίζω και είσαι κομπλέ.
sunnymike72 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Παιδιά μόνο Όπερα... Έχει ενσωματωμένο vpn και adblock... Chrome δεν υπάρχει σε καμία συσκευή μου. Πρώτο πράγμα - απενεργοποίηση Chrome-Gmail-Google. O Chrome έχει καταντήσει μπου....
maxx71 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) εχω firefox ολα τα χρονια αλλα τον βαρεθηκα ο Opera ειναι βαρυς ο brave ειναι καλος αλλα ειναι οπως ολοι εκτος απο τον firefox, chrome με μασκα του ζορο, ο chrome Μια χαρα ειναι παντως με το ublock για την ωρα αργοτερα οπως ειπε καποιος πολυ σωστα θα βαλουμε παλιοτερες εκδοσεις οσο κρατησουν Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από maxx71
Doubt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Κι ο Όπερα chromium είναι πλέον. Για κάτι διαφορετικό πας σε firefox και κλόνους αυτού. Δεν ξέρω ο duckduckgo τι καπνό φουμάρει.
Kostasspil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου On 16/10/2024 at 15:54, SoullessRider said: μια χαρά κάνει μεταφορά όλων των bookmarks / σελιδοδικτες αλλά και όλων των δεδομένων κωδικών κλπ. Υπάρχει επιλογή. Δεν είπα ότι δε γίνεται
teo56 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Αφήστε τον ublock origin ως έχει. κάντε προσθήκη τον ublock origin lite σε λειτουργία complete σε όλους τους chromium browsers.και οι δυο επεκτάσεις να είναι σε ταυτόχρονη λειτουργία. Το ζήτημα λύθηκε (προς το παρόν) !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα