Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Ρε την Google! Νομίζει πως είναι ο σερίφης του Internet. Πολύ τσαμπουκαλίκι. Υπάρχουν όμως κι αλλού πορτοκαλιές με πολύ καλύτερα πορτοκάλια και χωρίς κουκούτσια! Firefox και ξερό ψωμί!

Το opera κάνει ή είναι πολύ woke? 

Επεξ/σία από blacckvodka
  • Haha 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

άρα κάνει σωστά την δουλειά του 🤣

υπάρχει πάντα ο τρόπος να τις κόβεις σε επίπεδο ρουτερ 

Δημοσ.

Εγω Chrome χρησιμοποιούσα αρκετά χρόνια, αλλά μετά από αυτο ξαναγύρισα σε Firefox και μπορω να πω οτι έχει βελτιωθεί αρκετα και είμαι ευχαριστημένος.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, blacckvodka said:

Chromium based, αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν όλοι τους.

Δημοσ.

Το ξέρει ότι πολλοί θα κόψουμε λάσπη απ τον Chrome, δεν είναι χαζή η Google. Απλώς ποντάρει στο ποσοστό που θα παραμείνει εκεί γιατί δεν έχει την άνεση να κάνει μεταφορά σε κάποιον άλλο browser (κωδικούς e banking κλπ). Το ερώτημα είναι, αν αυτό το ποσοστό θα είναι μεγάλο ή μικρό

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ όλοι λένε για τον Firefox και δεν ξέρουν ότι τώρα η Mozilla έγινε και αυτή διαφημιστική εταίρια με ότι αυτό συνεπάγεται. Ετοιμαστείται για ads και spyware και στον Firefox.

Δημοσ.
30 minutes ago, blacckvodka said:

To Opera έχασε τη μπάλα. Από ένα απλό browser, πάει να το κάνει λίγο απ' όλα βαδίζοντας στα χνάρια του Edge. Εμένα με χάλασε πολύ και το παράτησα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, John_Manos είπε

Παρόλο που το chromium και γενικά το chrome έχει κάτι τύπου το 87% των χρηστών, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχεις firefox. Αν κάτι δεν πάει καλά σε μια ιστοσελίδα εκεί (που για εμένα είναι κακοφτιαγμενη ιστοσελίδα οπότε μακριά ) εχεις και ένα chromium browser απλά όπως Brave και εισαι ετοιμος.

Bad word-of-mouth δυστυχώς. Υπήρχε μια εποχή που ο Firefox ήταν single-process και πάναργος, και αρκετοί έχουν μείνει εκεί (και μέχρι σήμερα ο Chrome δεν τους έδινε λόγο να αλλάξουν).

Άλλο πλεονέκτημα του Chrome είναι ότι συγχρονίζει με το Chrome for Android (που υπάρχει by default σε όλα τα κινητά Android), ενώ το Firefox for Android πρέπει να το κατεβάσεις extra.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dandri είπε

Έχεις βάλει blocker ;

Ναι, και ο συνδιασμός ublock-firefox είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.

24 λεπτά πριν, Digital-Entity είπε

Εντωμεταξύ όλοι λένε για τον Firefox και δεν ξέρουν ότι τώρα η Mozilla έγινε και αυτή διαφημιστική εταίρια με ότι αυτό συνεπάγεται. Ετοιμαστείται για ads και spyware και στον Firefox.

Μέχρι να γίνει αυτό κάτι θα βρούμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τι τους έχει πιάσει???? βρε μανία να μας χώσουν τη διαφήμιση με τον τσαμπουκά στη μούρη. Ρε πείτε μας πόσο κάνει μια διαφήμιση 10sec στο youtube που μας κόβει αυτό που βλέπουμε για να ξέρουμε και να δικαιολογήσουμε τη λύσσα που τους έχει πιάσει να μας την χώνουν στη μούρη με τον τσαμπουκά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

firefox_5J2gQT6FB5.png.b103874d512c8b42ee7b76ebab974f6d.png

Router Level. Ίσως όχι τόσο καλό όσο το extension αλλά κάτι είναι.

😋

Επεξ/σία από DemonicBeeing
  • Haha 1
Δημοσ.

Εχει τόσους browsers. Πάντως και ο firefox είναι επίφοβος. Ο βασικός χρηματοδότης του firefox και με διαφορά είναι/ήταν η Google, τους πλήρωναν δις για να έχουν προεπιλογή την google ως search engine. Τώρα με δικαστική απόφαση απογορεύσανε στην Google να πληρώνει Apple, Mozilla κτλ για προεπιλογή. Κάπως θα πρέπει να κάνει λεφτά ο firefox και είμαι σε επαγρύπνηση για τις αλλαγές που θα φέρουν. Για την ώρα Firefox και Brave.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...