Deiform Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Καλησπέρα σας. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400€ γιατί θα γίνει αποφορολογηση. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα κυριότερα δεν είμαι αρνητικός για αγορα από εξωτερικό άμα υπάρχει κάποια καλή προσφορά. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες. 5) Μέγεθος οθόνης; Έρχομαι από Poco X3 NFC που έχει 6,7 οπότε κάπου εκεί αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας επιλογής. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Να δέχεται καρτα sd είναι must. NFC σαν δευτερεύον και τέλος αν και είδος προς εξαφάνιση να έχει jack γιατί προτιμώ τα ενσύρματα ακουστικά. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Να είναι εφάμιλλες του Poco X3 που έχω τώρα. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Απλή καθημερινή χρήση. Τραπεζικά app εφαρμογές επικοινωνίας eg telegram signal social media, PayPal Spotify αυτά λίγο πολύ. Είμαι κάτοχος του Poco X3 NFC όπως λέει ο τίτλος. Η αλλαγή δεν είναι να γίνει άμεσα γιατί κρατάει ακόμα απλά έχει αρχίσει να κάτι περίεργα σαν flickering η οθόνη και θέλω να έχω μια δυο προτάσεις για παν ενδεχόμενο. Ευχαριστώ.
Λύση GATE123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Λύση Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Deiform είπε Καλησπέρα σας. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400€ γιατί θα γίνει αποφορολογηση. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα κυριότερα δεν είμαι αρνητικός για αγορα από εξωτερικό άμα υπάρχει κάποια καλή προσφορά. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες. 5) Μέγεθος οθόνης; Έρχομαι από Poco X3 NFC που έχει 6,7 οπότε κάπου εκεί αλλά δεν είναι ο κύριος παράγοντας επιλογής. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Να δέχεται καρτα sd είναι must. NFC σαν δευτερεύον και τέλος αν και είδος προς εξαφάνιση να έχει jack γιατί προτιμώ τα ενσύρματα ακουστικά. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Να είναι εφάμιλλες του Poco X3 που έχω τώρα. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Απλή καθημερινή χρήση. Τραπεζικά app εφαρμογές επικοινωνίας eg telegram signal social media, PayPal Spotify αυτά λίγο πολύ. Είμαι κάτοχος του Poco X3 NFC όπως λέει ο τίτλος. Η αλλαγή δεν είναι να γίνει άμεσα γιατί κρατάει ακόμα απλά έχει αρχίσει να κάτι περίεργα σαν flickering η οθόνη και θέλω να έχω μια δυο προτάσεις για παν ενδεχόμενο. Ευχαριστώ. Realme 12+ 21 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Motorola Edge 50 Pro η Oppo Reno 12 Το Oppo δεν έχει 3.5 jack. Το Motorola ούτε sd ούτε 3.5 jack. Καλά δεν βλέπετε τη ζητάει ο ts? Εντωμεταξύ εσύ σε κάθε ανάρτηση πάντα βάζεις το Motorola!!! Γιατί? Δεν υπάρχουν άλλα κινητά? Έλεος. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από GATE123 6
osfp1978 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εντωμεταξύ εσύ σε κάθε ανάρτηση πάντα βάζεις το Motorola!!! Εν τω μεταξυ και σε πιο φθηνα κινητα παλι Μοτορολα προτεινει.....Ενταξει μια χαρα ειναι τα Μοτορολα,αλλα μεχρι ενος σημειου.
GATE123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, osfp1978 είπε Εν τω μεταξυ και σε πιο φθηνα κινητα παλι Μοτορολα προτεινει.....Ενταξει μια χαρα ειναι τα Μοτορολα,αλλα μεχρι ενος σημειου. Δεν αντιλέγω,αλλά καταντάει λίγο κάπως........ 1
Prasino Mantarinh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 21 hours ago, GATE123 said: Δεν αντιλέγω,αλλά καταντάει λίγο κάπως........ Moυ εχει λειψει ενας συμφουριτης που παντου προτεινε το Pixel 7 απο Perishop 😭 5
AntiCambeR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ε ρε μανία με αυτά τα Motorola!!! Spoiler "This message was sent by Motorola Edge 50" Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από AntiCambeR
jimis_vts Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Αυτός motorola κινητά και tcl τηλεοράσεις 😂. Εν τω μεταξύ δε διαβάζει καν τι ζητάει ο άνθρωπος. Στο θέμα μας εγώ πήρα το poco x6 pro και είμαι πολύ ευχαριστημένος, μιας που έχεις και poco τώρα... Δεν έχει την sd το ξέρω ούτε 3.5, προσωπικά με 512gb είμαι κομπλέ και πήρα και samsung ακουστικά type c με 15€... Σε αυτό το range δε ξέρω τι άλλο να προτείνω. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από jimis_vts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα