zoranb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου ...για τα μπλοκάκια! Ποιά ακριβώς ήταν η κατάσταση πριν αυτή την αλλαγή που ανακοινώθηκε τώρα; Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει καθώς δεν έχω κανένα πάρε-δώσε με αυτή την κατάσταση. 1
ss42ss Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 650€/έτος λιγότεροι φόροι και καλά…. 😂 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από ss42ss
chrisxkar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Επανάσταση που καταργουν έναν έκτακτο φόρο που είχε εφαρμοστεί προσωρινά το 2013 7
zoranb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Εάν ξεκινήσει κάποιος νέος επαγγελματίας τώρα, σχέση με πριν, ποιά είναι η κατάσταση;
Jason13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, zoranb είπε Εάν ξεκινήσει κάποιος νέος επαγγελματίας τώρα, σχέση με πριν, ποιά είναι η κατάσταση; Καμία. Αφού για 3 χρόνια νέοι επαγγελματιές (ατομική) δεν πληρώνονανε. Αντιθέτως από 4ο έτος και μετά θα έχουν ελάχιστο υποχρεωτικό εισόδημα και στο 5-6ο έτος νομίζω θα έχουν ~15.000€ εισόδημα θέλουν δεν θέλουν.
zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 23 hours ago, Jason13 said: Καμία. Οπότε σε τί εξυπηρετεί αυτό το νέο μέτρο;
kirileman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου On 16/10/2024 at 09:39, ss42ss said: 650€/έτος λιγότεροι φόροι και καλά…. 😂 325 δεν πήγε πέρυσι; 27 minutes ago, zoranb said: Οπότε σε τί εξυπηρετεί αυτό το νέο μέτρο; Θα πληρώνουμε 325 ευρώ λιγότερα στο συνολικό φόρο.
The_Judas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Οι μπλοκάκηδες είχαν τέλος επιτηδεύματος 500 ευρώ και οι υπόλοιποι ε.ε 650 (που μειώθηκε στα 325 ).
giwfys Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου -500 ευρω τον χρονο δεν ειναι και λιγα για τους μπλοκακηδες που δουλευουν στις εργασιακες γαλερες και παιρνουν πανω κατω κοντα στα 700 ευρω καθαρα... Μιλαμε για κοντα στον εναν μισθο... 2
The_Judas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Εννοείται, όλα αυτά τα οριζόντια μνημονιακά μέτρα πρέπει να καταργηθούν. Άλλο πράγμα η πληρωμή φόρου εισοδήματος που είναι κάτι το κατανοητό... άλλο το να πληρώνω επιπλέον φόρο επειδή απλά είμαι επαγγελματίας (τέλος επιτηδεύματος) ή επιπλέον φόρο επειδή έχω σπίτι (ενφια). 2
giwfys Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 55 minutes ago, The_Judas said: ή επιπλέον φόρο επειδή έχω σπίτι (ενφια). Γι αυτο θα διαφωνησουμε γιατι σε ολα τα κρατη υπαρχει φορος κατοικιας. Τουλαχιστον της δυτικης και βορειας ευρωπης. Property tax 1 3
lordvec Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το βαφτίσαν ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα... Τα μπλοκάκια όμως νομίζω το γλυτώνουν Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από lordvec 1
zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επειδή δεν γνωρίζω, ποιοί είναι οι μπλοκάκηδες που λέτε; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από zoranb
DrLo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, giwfys είπε Γι αυτο θα διαφωνησουμε γιατι σε ολα τα κρατη υπαρχει φορος κατοικιας. Τουλαχιστον της δυτικης και βορειας ευρωπης. Property tax το τέλος ακίνητης περιουσίας δηλαδή. 1 ώρα πριν, zoranb είπε Επειδή δεν γνωρίζω, οι μπλοκάκηδες που λέτε είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες; είναι αυτοί οι ελευθεροι επαγγελματίες που παρεχουν πρακτικά υπηρεσίες σε 1 (και υπό κάποιους περιορισμούς σε ελάχιστους 1-2 ακομα) βασικούς "εργοτόδοτες". είναι αυτό που λέγαμε παλιά "πάγια αντιμησθία" ένας μηχανικός πχ που απασχολείται σε 1 κατασευαστική και κόβει τιμολόγια για τις υπηρεσίες του σε αυτή, όχι αυτός που έχει γραφείο και παρέχει ανοικτά υπηρεσίες στο κοινό. 8 ώρες πριν, zoranb είπε Οπότε σε τί εξυπηρετεί αυτό το νέο μέτρο; μετά τα 3 χρόνια πλήρωναν
giwfys Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 53 minutes ago, zoranb said: Επειδή δεν γνωρίζω, ποιοί είναι οι μπλοκάκηδες που λέτε; Αυτοι που μια εταιρεια τους προσλαμβανει σαν υπαλληλους αλλα δεν ειναι υπαλληλοι με ΙΚΑ. Ειναι υπαλληλοι με εναρξη ελευθερου επαγγελματος. Ειναι σκλαβοι μιας αλλης εποχης χωρις ΚΑΝΕΝΑ εργασιακο δικαιωμα. Κοινως εργασιακη γαλερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις