Προς το περιεχόμενο

Τα ρομπότ Optimus της Tesla ελέγχονταν από ανθρώπους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «We, Robot»


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θετικό μηνυμα στην αγορά όποτε περιμένω να δούμε τιμές προσιτές για να αγοραστεί ρομπότ στο σπίτι. Θυμίζει ταινία αλλά θα γίνει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγάλη πρόοδος πάντως από εκείνο το καραγκιοζιλίκι με τον ηθοποιό με στολή ρομπότ να προσπαθεί να χορέψει σαν ρομπότ πριν 2 χρονια.

Κατά τα άλλα άλλο ένα κακόγουστο σόου του Ελονα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
13 minutes ago, dchatz said:

νατα νατα, και εκείνο τον πυραυλο που έπεφτε και τον βραχίονα που τον έπιασε κάποιος με κουμπάκια τον κατεύθυνε ....

Πιάνεις έναν πύραυλο στον αέρα με τσοπστικς και δεν μπορείς να κάνεις ένα ρομπότ να σου σερβίρει μόνο του μια μπύρα και να σου πει ένα ανέκδοτο για χοντρές ξανθιές? Τς τς τς τς τς τς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει, δεν είναι έτοιμα να μπούν στο ράφι αλλά είναι στον δρόμο, ίσως οχι σύντομα αλλά είναι στην διαδρομή. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι βλέπουμε όλα αυτά τα φανταστικά που θα κάνουν τα ρομπότ, καθημερινές εργασίες. ρομποταξί, δύσκολες θέσεις σε εργοστάσια κλπ και δεν καταλαβαίνουμε οτι ΕΜΕΙΣ τι νομίζεται οτι θα κάνουμε όταν αυτά θα είναι έτοιμα? Θα αράζουμε στις πισινάρες μας και θα κάνουμε τις ζωάρες μας? Εδώ δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας αμα είσαι πάνω απο 45 και τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κάνει τους νέους μας πιο άγριους και απο την Παπούα Νέα Γουινέα. Ο άνθρωπος χρειάζεται αίσθηση σκοπού, ποιός θα είναι αυτός σε αυτό το υπέροχο μέλλον?

υγ σε όλες τις φανταστικές ταινίες με σούπερ ήρωες, ο κακός είναι πάντα κάποιος που σκέφτεται το καλό της ανθρωπότητας και θα κάνει οτι χρειάζεται για να το πετύχει καθώς είναι ο μόνος που το καταλαβαίνει και είναι έτοιμος να θυσιαστεί για αυτό που χρειάζεσαι και ακόμα δεν το ξέρεις... σας θυμίζει κάτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...