Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γειά σας!

Ήθελα να ρωτήσω ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει κάποιος developer αν θέλει να δουλέψει σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο web development υλοποιώντας web applications σε java, spring boot, html ,css templates και MySQL σε βάσεις δεδομένων!!!(back-end & front-end)

Ευχαριστώ πολύ να στε καλά!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, σίγουρα ειναι ο κώδικας για καθε γλώσσα πρεπει να ξεκινήσεις απο τα εύκολα κ μετά δύσκολα. Προσπαθώ να ασχολήθω κ να ολοκληρώσω projects που ειναι αδύνατο. Πρέπει να παρακολουθήσεις ανανεώμενα courses και οχι ξεχασμένα tutorials απο το youtube κτλπ.
Οποιος ενδιαφέρετε να κανουμε καποιο online meeting να μας εξηγήσει κάποια πράγματα. Front & back end = Full stack developer
Επισης εγώ έχω θέμα με το στήσιμο server όπου το έχω καταφέρει αλλα με προβληματίζει το πως ευκολα θα ανέβάζω το site απο local development περιβάλλον στον σέρβερ. Λένε όλοι το docker αλλά έχει υψήλη πολυπλοκότητα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αρχικά χρειάζεσαι έναν μικρό VPS server για τα project σου. Όσον αφορά το φορολογικό, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα στην χώρα μας. Θέλει επιμονή και υπομονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...