cpc464 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Να μιλήσετε με την διαχείρηση και να ενημερωθούν αν υπάρχουν οι κληρονόμοι. Ας τους πεί και η διαχείριση οτι ήρθε το υγειονομικό και ψάχνει σε ποιόν θα ρίξει το πρόστιμο,και ο αγιος φοβέρα θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Στις 15/10/2024 στις 5:20 ΜΜ, BlueBlade είπε Το πιεστικό θα ήταν καλή ιδέα, αλλά δεν με τρελαίνει η ιδέα να πληρώσω κανά 80αρι-100αρι για να πάρω ένα μόνο για αυτόν τον σκοπό η αλήθεια ειναι. Αρα δε σε πολυνοιαζει να διορθωσεις το προβλημα σου αμεσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους, Ποστάρω εδώ για να μην ανοίξω παρόμοιο θέμα. Το δικό μου πρόβλημα βρίσκεται στον όροφο ακριβώς από πάνω μου. Η ιδιοκτήτρια μαζεύει κοπάδια από περιστέρια, τους παρέχει στέγη, αλλά ποτέ δεν καθαρίζει. Το αποτέλεσμα είναι πούπουλα κι ακαθαρσίες στα μπαλκόνια μας. Μυρίζει σαν στάβλος. Φυσικά είναι αδύνατο να συνεννοηθούμε μαζί της! Έκανα καταγγελία στην υγειονομική υπηρεσία της περιοχής μου μέσω του gov.gr. Δεν ξέρω τι θα επακολουθήσει, μιας και δεν είχα παρόμοια εμπειρία. Αν ξέρει κάποιος που θα εξελιχθεί υπηρεσιακά το θέμα, ας κάνει τον κόπο να ενημερώσει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Να τονίσω εδώ επειδή έχουμε δίπλα μας εγκαταλελειμμενο κτίριο όπου πέθανε η ιδιοκτήτρια και δεν υπάρχουν κληρονόμοι, είχαμε πολλά προβλήματα, πρεζόνια, φωτιές, διαρρήξεις σε εμάς από άτομα που σύχναζαν στο διπλανό, υγρασία και πολλά άλλα. Άμα υπάρχει κληρονόμος, τον βρίσκεις με δικηγόρο, κάνεις καταγγελία στις αρχές δίνοντας το όνομα τους ή τον ενοχλείς και μέσω δικηγόρου μέχρι να αναλάβει τις υποχρεώσεις του. Εάν δεν υπάρχει καθόλου κληρονόμος στο ακίνητο, καληνύχτα σας. Εμείς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη. Στις μεν καταγγελίες σε δήμους κτλ λένε να βρω τον ιδιοκτήτη που δεν υπάρχει. Τώρα ετοιμαζόμαστε να κάνουμε εισαγγελική παραγγελία προς τον δήμο να πάνε να το καθαρίσουν και να κλείσουν τις εισόδους διότι όσες καταγγελίες και τηλέφωνα να πάρω δεν τους νοιάζει, μόνο άμα μπει κανένας και του βάλει φωτιά..... Ελλάδα 2.0. Εσείς τώρα εκεί μιας και είστε πολυκατοικία, εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Edit: Με νερό και λαστιχο δεν κάνετε τίποτα. Απλά ένα μέρος από τις κουτσουλιές θα λιώσει και όταν στεγνώσει θα γίνει ένας βαλτος από σκατα περιστεριών το μέρος, άμα πέσουν τα νερά κάτω πρέπει να πάτε να τα καθαρίσετε μετά. Ελπίζω να μιλάμε για κανένα μπαλόνι σε ακάλυπτο και όχι δρόμο, με πειστικό και κάποιο ισχυρο χημικό θα γίνει καλύτερη δουλεια. Κανονικά θέλει τρίψιμο και καθάρισμα με χημικά απολυμαντικα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα. Δεν γλιτώνεις να μην πληρώσεις δυστυχώς, εκτός άμα καταφέρεις και βρεις κληρονόμο και πιεστεί να αναλάβει αυτός. Το υγειονομικό δεν κάνει τίποτα, απλά στέλνει μια επιστολή επώνυμη και την θυροκολλαει εξω από το διαμέρισμα αναφέροντας στον ιδιοκτήτη να προβεί στα γνωστά. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από mariosnik_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Ισως με εναν τετοιο συνδυασμο: https://www.skroutz.gr/mp/66695214/SYSKEYI-APOTHISIS-POULION-ME-ichous-yperichous-analampon-fos.html & https://www.skroutz.gr/s/31238840/Bradas-Koraki-Apothitiko-Omoioma-Poulion-1808998250001.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Ρε παιδια εφοσον ειναι πολυκατοικια, γιατι δεν κανετε μια συνελευση και να υποχρεωσετε τους ιδιοκτητες να αναλαβουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, wolfmandim είπε Καλησπέρα σε όλους, Ποστάρω εδώ για να μην ανοίξω παρόμοιο θέμα. Το δικό μου πρόβλημα βρίσκεται στον όροφο ακριβώς από πάνω μου. Η ιδιοκτήτρια μαζεύει κοπάδια από περιστέρια, τους παρέχει στέγη, αλλά ποτέ δεν καθαρίζει. Το αποτέλεσμα είναι πούπουλα κι ακαθαρσίες στα μπαλκόνια μας. Μυρίζει σαν στάβλος. Φυσικά είναι αδύνατο να συνεννοηθούμε μαζί της! Έκανα καταγγελία στην υγειονομική υπηρεσία της περιοχής μου μέσω του gov.gr. Δεν ξέρω τι θα επακολουθήσει, μιας και δεν είχα παρόμοια εμπειρία. Αν ξέρει κάποιος που θα εξελιχθεί υπηρεσιακά το θέμα, ας κάνει τον κόπο να ενημερώσει! Εσύ είσαι τυχερός που τουλάχιστον υπάρχει ιδιοκτήτης. Μακάρι να υπήρχε και στην δική μου περίπτωση να είχα την δυνατότητα να τον/την πάω τρένο με ότι μέσο μπορεί να είχα (δικαστήρια κτλ.) 11 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Στις μεν καταγγελίες σε δήμους κτλ λένε να βρω τον ιδιοκτήτη που δεν υπάρχει. 11 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Το υγειονομικό δεν κάνει τίποτα, απλά στέλνει μια επιστολή επώνυμη και την θυροκολλαει εξω από το διαμέρισμα αναφέροντας στον ιδιοκτήτη να προβεί στα γνωστά. Θλίψη απλά για αυτό το ανέκδοτο που αποκαλούμε και χώρα... 3 ώρες πριν, *nenya* είπε Ισως με εναν τετοιο συνδυασμο: https://www.skroutz.gr/mp/66695214/SYSKEYI-APOTHISIS-POULION-ME-ichous-yperichous-analampon-fos.html & https://www.skroutz.gr/s/31238840/Bradas-Koraki-Apothitiko-Omoioma-Poulion-1808998250001.html Κοίτα αυτές τις συσκευές μπορεί να τις πάρω για δοκιμή. Αλλά από ότι καταλαβαίνω μούφες μου φαίνονται. Αν δεις κριτικές Skroutz σε τέτοια προιόντα όλες είναι με 1-2 αστερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Φτηνή χλωρίνη σε μπιτόνια και άδειασμα στο μπαλκόνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φτηνή χλωρίνη σε μπιτόνια και άδειασμα στο μπαλκόνι; Η φλασιά που μου ήρθε τις τελευταίες μέρες που το σκεφτόμουν είναι ότι, από κάτω ναι μεν είναι πυλωτή, αλλά υπάρχουν πιο χαμηλά άλλα μπαλκόνια, με τέντες κτλ. Άρα το να τους κατεβάσω όλη την βρώμα, μαζί με χλωρίνες κτλ. το βρίσκω λίγο βλακεία. Θα το συζητήσω με τους από κάτω (και άμεσα εμπλεκόμενους) μήπως συμφωνήσουμε κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Η φλασιά που μου ήρθε τις τελευταίες μέρες που το σκεφτόμουν είναι ότι, από κάτω ναι μεν είναι πυλωτή, αλλά υπάρχουν πιο χαμηλά άλλα μπαλκόνια, με τέντες κτλ. Άρα το να τους κατεβάσω όλη την βρώμα, μαζί με χλωρίνες κτλ. το βρίσκω λίγο βλακεία. Θα το συζητήσω με τους από κάτω (και άμεσα εμπλεκόμενους) μήπως συμφωνήσουμε κάπου. Στο μπαλκόνι να τα ρίξεις,όπως αν θα το έπλενες.Θα φύγει απο τις υδρορροές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iccon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Είχαμε το ίδιο πρόβλημα. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Όπως είπε ο φίλος πριν , κανείς αίτηση/καταγγελία στην υγειονομική υπηρεσία του δήμου για περιττώματα περιστεριων σε κλειστό διαμερισμα. Μετά από κάποιους μήνες (εμας κεντρο αθηνας εκανε 6 μηνες) θα έρθουν για αυτοψία. Μας είπαν ότι έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με περιστέρια.... Μετά θα κοιτάξουν να βρουν κληρονόμους, αν δεν βρούνε θα κανονίσει η υπηρεσία με αστυνομία κ εισαγγελέα να έρθουν να ανοίξουν το διαμέρισμα. Η διαχείριση της πολυκατοικίας μέριμνα για κλειδαρα κ την πληρωμή αυτού. Όταν έρθουν θα ειναι με συνεργείο για να καθαρισουν και για απολύμανση. Το κλειδί το κρατάει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Κράτα στοιχεία τους, γιατί ίσως το χρειαστείς.... Νερά, υγρά, ψεύτικα πτηνα ειναι ημίμετρα. Δε λύνουν το πρόβλημα . Τα περιστέρια είναι πτηνά που συνηθίζουν μια περιοχή. Μετά κανονίζεις σε συνεννόηση με αστυνομικο τμημα που εχει το κλειδι να βάλεις πάλι δίχτυ. Πρέπει να είναι παρόν αστυνομικός όταν ξανά ανοίξει το διαμέρισμα για εργασίες τοποθέτησης του . Αυτά από δική μου εμπειρία. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από iccon 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, BlueBlade είπε Εσύ είσαι τυχερός που τουλάχιστον υπάρχει ιδιοκτήτης. Μακάρι να υπήρχε και στην δική μου περίπτωση να είχα την δυνατότητα να τον/την πάω τρένο με ότι μέσο μπορεί να είχα (δικαστήρια κτλ.) Θλίψη απλά για αυτό το ανέκδοτο που αποκαλούμε και χώρα... Κοίτα αυτές τις συσκευές μπορεί να τις πάρω για δοκιμή. Αλλά από ότι καταλαβαίνω μούφες μου φαίνονται. Αν δεις κριτικές Skroutz σε τέτοια προιόντα όλες είναι με 1-2 αστερια. Δυστυχως για να φτάσεις σε σημείο να επέμβουν μέσα στο διαμέρισμα οι αρχές, πρέπει να κινητοποιηθει όλη η πολυκατοικία προς τις αρχές, λεφτά θα δώσετε θέλετε δεν θέλετε και δεν θα τα πάρετε πίσω. Δείτε μήπως σας συμφέρει καλύτερα αλλά με έξοδα όλης της πολυκατοικίας να ανεβείτε με σκάλα η γερανό να καθαρίσετε και να κλείσετε με κάτι το μπαλκόνι αυτό εφόσον φυσικά δεν υπάρχει καθόλου κληρονόμος ειδάλλως μπορεί να σας τρέχει νομικά και να βγείτε και κερατάδες και δαρμένοι. Περί υπερήχων και ψεύτικων πουλιών. Δεν κάνουν τίποτα αυτά, ειδικά οι υπερηχοι. Το ψεύτικο γεράκι, μόνο αν είναι κινούμενο με μπαταρία και εφοδιασμένο με ανιχνευτή κίνησης οπότε όταν εντοπίζει περιστέρι να κουνάει τα φτερά του. Αν είναι ακίνητο, κάποια περιστερια θα το φοβηθούν αρχικά αλλά μετά δεν θα δίνουν καν σημασία. Να πω εδώ ότι κατά κάποιους που έχω ακούσει, το περιστέρι είναι ένα πανέξυπνο ζώο που αναγνωρίζει τον άνθρωπο ακόμα και από τα δάκτυλα του χεριού του, ραδιοαρβύλα η μη δεν ξέρω. 4 ώρες πριν, BlueBlade είπε Η φλασιά που μου ήρθε τις τελευταίες μέρες που το σκεφτόμουν είναι ότι, από κάτω ναι μεν είναι πυλωτή, αλλά υπάρχουν πιο χαμηλά άλλα μπαλκόνια, με τέντες κτλ. Άρα το να τους κατεβάσω όλη την βρώμα, μαζί με χλωρίνες κτλ. το βρίσκω λίγο βλακεία. Θα το συζητήσω με τους από κάτω (και άμεσα εμπλεκόμενους) μήπως συμφωνήσουμε κάπου. Θα μιλήσεις και θα συνεννοηθείτε με τα διαμερίσματα, αν είναι να κάνεις κάτι, να ανεβάσουν τέντες, να απομακρύνουν πράγματα από βεράντες κι αν αυτές λερωθουν από μέσα με ακάθαρτα θα τα καθαρίσεις εσύ. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από mariosnik_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Βρες δικηγόρο φίλε, μήπως και κάνετε ασφαλιστικά μέτρα (νομής) για πιο γρήγορα. Καταραμένα περιστέρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου A για τα ποντίκια του ουρανού λέτε? Σοβαρότατο θέμα και οσοι υποσχονται "ραγδαιες λύσεις", ειτε πουλάνε μουφες είτε απλά θα τα σκοτωσουν με δική σας ευθήνη, οποτε οι ζωοφιλοι θα σας ταράξουν (και δε φταινε αυτά που έρχονται να φανε ειναι η αλήθεια). Τα περιστέρια διεκδικουν τον χωρο τους πολύ έντονα και τα πλέγματα πολλές φορές, εφόσον συνεχιζει καποιος να τα ταιζει, δεν βοηθάνε. Η μονη λυση ειναι απλά να μη βρισκουν φαγητό και μονιμα να υπάρχει καθαριότητα, ενω ειδικά στις αρχές κάποιος πρέπει να μαζευει συνέχεια τα ξυλαράκια που φέρνουν για να κάνουν φωλιά. 5 χρονια κλεινω στο σπιτι μου, ακομα μαζευω ξυλαράκια απο κάτω, ακόμα καθαριζω κουτσουλιές, ακομα βλέπω που και που περιστέρια, επειδη ο διπλα απλά τα άφηνε να κάνουν φωλιά. Απλά έχω το νου μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα