LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλημέρα. Αγόρασα προσφατα ενα audi q3 καινουργιο και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Ενω κανω σετ απ τις ρυμθισεις που θελω(πχ αποθηκευω αγαπημενους σταθμους, βγαζω το λειν ασιστ,βγαζω την ειδοποιηση για το οριο ταχυτητας κτλ), μολις σβησω το αμαξι χανονται ολες οι ρυθμισεις. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Βοηθηματα ασφαλειας στα περισσοτερα νεα αυτοκινητα ενεργοιουνται παλι σε καθε εκκινηση. Για τους σταθμους δεν θα επρεπε. Εχεις εγγυηση, πας αντιπροσωπεια. Μπορει να εχει προβλημα το Infotainment ή να θελει καποιο Update… 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Πόσες φορές έχω διαολοστείλει την Audi, που δεν κρατά την απενεργοποίηση του lane assist ή του start/stop. Κάθε φορά που βάζω μπρος, τσουπ νάτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, tasanton είπε Πόσες φορές έχω διαολοστείλει την Audi, που δεν κρατά την απενεργοποίηση του lane assist ή του start/stop. Κάθε φορά που βάζω μπρος, τσουπ νάτα. Όλες οι εταιρίες το κάνουν αυτό. Ειναι by default ενεργοποιημενα κ εσύ κάθε φορά πρέπει να τα απενεργοποιεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, tasanton είπε Πόσες φορές έχω διαολοστείλει την Audi, που δεν κρατά την απενεργοποίηση του lane assist ή του start/stop. Κάθε φορά που βάζω μπρος, τσουπ νάτα. Καταλαβα δεν ειμαι μονο εγω 😂 δεν υπαρχει τροπος να τα παρακαμψεις? δηλαδη οταν το αμαξι βγει εκτος εγγυησης δεν μπορω να παω σε καποιον (φανταζομαι ηλεκτρολογο?) και να βρει ενα τροπο να τα παρακαμψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καταλαβα δεν ειμαι μονο εγω 😂 δεν υπαρχει τροπος να τα παρακαμψεις? δηλαδη οταν το αμαξι βγει εκτος εγγυησης δεν μπορω να παω σε καποιον (φανταζομαι ηλεκτρολογο?) και να βρει ενα τροπο να τα παρακαμψει? Στο volvo μου τα ιδια, και μόνον αν πειραζες τον εγκέφαλο είχε μόνιμη απενεργοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Ειναι γνωστό πρόβλημα σε όλα τα q3 2024 .. θα βγάλουν update soon(c) Now<---------Kaplan Very Soon---------Soonerino---------Very Soon---------Soon---------Very Soon-ish---------Soon-ish-------->End of Time 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Fixed it for you 😂😂😂 Now<---------Kaplan Very Soon---------Soonerino---------Very Soon---------Soon---------Very Soon-ish---------Soon-ish-------->End of Warranty 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Για το VAG group, αυτά τα πράγματα είναι τύπου «κλασική περίπτωση βλάβης» που έλεγε και ο Τσάκωνας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Αυτο να ηταν το προβλημα... 4 χρονια εχω Bug γνωστό στα κεντρικα στη γερμανια (τραβηξαν ολο το config απο γερμανια απομακρυσμενα μεσω αντιπροσωπείας), και δεν μπορουν να διορθωσουν 3-4 γραμμες κωδικα ωστε να βγαλουν αναβαθμιση κ να λυθει (κ το εχουν κι αλλοι οχι μονο εγω). Live with it μεχρι να βγαλουν μια αναβαθμιση Τα βοηθηματα ομως ΠΡΕΠΕΙ να επανενεργοποιουνται καθε φορα για λογους ασφαλειας, δεν ειναι θεμα Audi, σε ολες τις μαρκες ετσι ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου ειναι γνωστο το θεμα με το radio, εγω συγκεκριμενα γυρνωντας σπιτι απο την δουλεια ακουω Εν Λευκω κ το πρωι η Audi αποφασισε οτι θα ξεκιναω με Δρομο... υποτιθεται θα το εφτιαχναν με update εδω κ τουλαχιστον 3 χρονια, ακομα περιμενουμε. σου ευχομαι να το χαρεις και τα προβληματα σου με το αμαξι να ειναι μονο αυτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Όλο το γκρουπ έχει εκτεταμένα θέματα με τα infotainment όλων των μοντέλων. Δεν έχω πετύχει ούτε έναν που δεν βίωσε κάποιο πρόβλημα με το infotainment σε κάποια φάση, από όταν το πήρε. Σε άλλους λύθηκαν, σε άλλους συνεχίζουν τα προβλήματα για χρόνια άλυτα. Σε άλλους λύθηκαν και στην πορεία εμφανίστηκαν νέα προβλήματα. Τραγικά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 23 hours ago, LabrakisG1992 said: Καταλαβα δεν ειμαι μονο εγω 😂 δεν υπαρχει τροπος να τα παρακαμψεις? δηλαδη οταν το αμαξι βγει εκτος εγγυησης δεν μπορω να παω σε καποιον (φανταζομαι ηλεκτρολογο?) και να βρει ενα τροπο να τα παρακαμψει? ναι γινεται οπως και το start/stop σε μερικα αυτοκινητα. Προφανως εκτος εγγυησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Das Auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Όλο το γκρουπ έχει εκτεταμένα θέματα με τα infotainment όλων των μοντέλων. Δεν έχω πετύχει ούτε έναν που δεν βίωσε κάποιο πρόβλημα με το infotainment σε κάποια φάση, από όταν το πήρε. Σε άλλους λύθηκαν, σε άλλους συνεχίζουν τα προβλήματα για χρόνια άλυτα. Σε άλλους λύθηκαν και στην πορεία εμφανίστηκαν νέα προβλήματα. Τραγικά πράγματα. δε γνωριζω κανεναν με καινουργιο αμαξι με οθονη/Infotainment που να μην εχει αναλογα προβληματα... σε αλλες μαρκες οι οθονες ειτε κολλάνε (καλο σεναριο), ειτε χαλανε τελειως απο τη ζεστη... το θεμα ειναι να δινεται λύση, που εδω δεν εχει δωθει για να τα λεμε ολα... υ.γ. εγω δε το εχω αυτο το θεμα με τους σταθμους παιζει μια χαρα 1 ώρα πριν, ritualistic είπε ειναι γνωστο το θεμα με το radio, εγω συγκεκριμενα γυρνωντας σπιτι απο την δουλεια ακουω Εν Λευκω κ το πρωι η Audi αποφασισε οτι θα ξεκιναω με Δρομο... υποτιθεται θα το εφτιαχναν με update εδω κ τουλαχιστον 3 χρονια, ακομα περιμενουμε. σου ευχομαι να το χαρεις και τα προβληματα σου με το αμαξι να ειναι μονο αυτα! περιμενε κ εσυ μαζι μου... για αλλο θεμα αλλα ολοι ενα Update περιμενουμε... μακαρι να μπορουσαμε να παρεμβουμε μονοι μας θα τα ειχαμε λυσει πιθανότατα ως τωρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα