Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βγάλει κανείς τώρα τελευταία?

Στο Ηράκλειο δεν κλείνουν ραντεβού και πρέπει να έρθεις να πάρεις "χαρτάκι" με νουμερο.

Ήρθα "άνετος" την προηγούμενη Δευτέρα στις 10:00 και προφανώς δεν υπήρχαν.

Με ενημέρωσαν πως Τετάρτες είναι από τις 14:30 (απογευματινά ραντεβού), έρχομαι 14:20 έχουν "εξαντληθει" τα χαρτάκια..

Σήμερα έκανα την κουκούρια και ήρθα από τις 6:00 το πρωί-δοξα το θεό βρήκα "χαρτάκι" γιατί άλλοι μου λέγανε ότι αρκετός κόσμος ερχεται  από τις 04:00 το πρωί.- τώρα σας γράφω live ακόμα περιμένω και παίζει να έχω κανένα 30λεπτο ακόμα..

Έτσι είναι παντού?

Υπάρχει κάποια γραμμή για παράπονα?

Πολύ μπανανία μου κάνει όλο αυτό για ένα διαβατήριο...

Δημοσ.

Εγώ έβγαλα στο αστυνομικό μέγαρο στη Θεσσαλονίκη την άνοιξη. 

Πήγα στις 8:30 το πρωί με τον αδερφό μου, πήραμε χαρτάκι έξω από το γραφείο αν και είμασταν οι μόνοι. Σε 2 λεπτά μας κάλεσαν και είχαμε τελειώσει τη διαδικασία και οι δύο μαζί μέχρι τις 09:00.

Μια εβδομάδα μετά πήγαμε και τα παραλάβαμε την ίδια ώρα, πάλι μόνοι μας ήμασταν. 

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα στον covid ξεκίνησαν τα ραντεβού για να μην έχει συνωστισμό. Τώρα καταργήθηκαν τα ραντεβού και επιστροφή στον μεσαίωνα ήρθε και πάλι.  Σε νιώθω καθώς έχω φάει ταλαιπωρία στο παρελθόν. Το καλό είναι ότι πλέον χρειάζεται διαβατήριο κάθε 10 χρόνια. Την επόμενη φορά που θα πας για ανανέωση μπορεί να είναι και ψηφιακό, ποιος ξέρει...  
Ένα καλό μυστικό είναι να ρωτάτε και να μάθετε πότε συνήθως δεν έχει κόσμο. Στην δική μου περίπτωση μου είπαν να πάω Σάββατο και έβγαλα διαβατήριο σχετικά γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, @topos είπε

Έχει βγάλει κανείς τώρα τελευταία?

Στο Ηράκλειο δεν κλείνουν ραντεβού και πρέπει να έρθεις να πάρεις "χαρτάκι" με νουμερο.

Ήρθα "άνετος" την προηγούμενη Δευτέρα στις 10:00 και προφανώς δεν υπήρχαν.

Με ενημέρωσαν πως Τετάρτες είναι από τις 14:30 (απογευματινά ραντεβού), έρχομαι 14:20 έχουν "εξαντληθει" τα χαρτάκια..

Σήμερα έκανα την κουκούρια και ήρθα από τις 6:00 το πρωί-δοξα το θεό βρήκα "χαρτάκι" γιατί άλλοι μου λέγανε ότι αρκετός κόσμος ερχεται  από τις 04:00 το πρωί.- τώρα σας γράφω live ακόμα περιμένω και παίζει να έχω κανένα 30λεπτο ακόμα..

Έτσι είναι παντού?

Υπάρχει κάποια γραμμή για παράπονα?

Πολύ μπανανία μου κάνει όλο αυτό για ένα διαβατήριο...

Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου 07:30 πηγαινεις μετα δικαιολογιτικα και σε μια εβδομαδα το παιρνεις. Δεν χρειαζεται ραντεβου μονο η νεες ταυτοτητες θελουν ηλεκτρονικο ραντεβου για εκδοση.

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.

Στο τμήμα διαβατηρίων Γλυφάδας πας οποτεδήποτε χωρίς ραντεβού.

Το ίδιο και στα Παγκρατίου και Ζωγράφου που πήγαν πρόσφατα φίλοι και έβγαλαν διαβατήριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, dream21 said:

Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου 07:30 πηγαινεις μετα δικαιολογιτικα και σε μια εβδομαδα το παιρνεις. Δεν χρειαζεται ραντεβου μονο η νεες ταυτοτητες θελουν ηλεκτρονικο ραντεβου για εκδοση.

Ναι, η λογική είναι αυτή, πας παίρνεις χαρτάκι στις 7:30, αλλά στο πρακτικό κομμάτι πιθανόν να έχουν εξαντληθεί.

Όπως ανέφερα είχα ξαναπάει άλλη μια φορά στις 9:00 το πρωί (οκ εδώ ρεαλιστικά δεν περίμενα ότι θα έκανα δουλεια)και δεν είχαν και άλλη μία φορά στις 14:20 (απογευματινά Τεταρτης, ξεκινούσαν στις 14:30) και πάλι δεν είχαν.

Επιπλέον ο Αστυνομικός στην είσοδο μου είπε οτι εμφανιζοντε πολίτες και στήνουν ουρά απέξω από τις 4:00 το πρωί.

Τελικά προχθές πήγα 6:00 το πρωι και πήρα το νουμερο 22 από τα 35(?).

Και άλλο ένα "ενοχλητικό" είναι ότι δεν υπάρχει καμία εκτίμηση του πόση ώρα θα κάνει έρθει η σειρά σου.

Να πας δλδη να κάνεις καμιά άλλη δουλειά στο ενδιάμεσο.Εγω τελείωσα στις 12:00. Ένα 6ωρο χαμενο..

Spoiler

Για αρκετά νούμερα κάνανε 15+ λεπτά για κάθε νουμερο, αλλά σε 2 φάσεις πήρανε 3 νούμερα μαζεμένα.Δλδη πρέπει να μπαστακωθεις εκεί διαβάζοντας το περιοδικό "αστυνόμος του σήμερα" χαζεύοντας τις φωτογραφίες του Χρυσοχοιδη..

Γενικά με πίεζαν οι μέρες για το ταξίδι(αρχές Νοεμβρίου) και ήθελα να τελειώνω πριν περάσω σε plan b, c και d

Πάντως σε τηλέφωνο που έκανα σε αστυνομικό τμήμα διπλανού νόμου μου είπαν ότι δεν θα μου βγάζανε.

Δεν μου κάνει λογικό αλλά δεν επεμεινα γιατί δεν είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι ακομα(θα τρωγα 4 ώρες πήγαινε έλα και κανένα 60ευρω βενζίνες αλλά θα το προτιμούσα τελικά εάν ήταν σίγουρο ότι θα έκανα δουλεια συγκεκριμένη ώρα/μέρα.)

Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι, η καλύτερη κίνηση θα ήταν να πάω το πρωί στις 6:00 όπως και πήγα και να ζητούσα το τελευταίο χαρτάκι της μερας.Να έφευγα και να ξαναγυρνουσα 1 ώρα πριν το τέλος του ωραρίου.Οποτε δεν θα περίμενα τόσες ώρες εκεί τελικά.

Επεξ/σία από @topos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο τμήμα Ζωγράφου στην Αθήνα λίγο πριν το καλοκαίρι πήγα χωρίς ραντεβού το πρωί λίγο μετά τις 10. 

Δεν υπήρχε χαρτάκι, απλά περιμέναμε και μπαίναμε με σειρά. Κάπου στα 6 άτομα εκείνη την ώρα και η εξυπηρέτηση ήταν σχετικά γρήγορη.

Μου είπαν να πάω μια βδομάδα μετά να το παραλάβω και όταν πήγα, έγινε πάλι με τον ίδιο τρόπο απλώς ήταν περίπου 10 άτομα αυτή τη φορά. 

Σε λιγότερο από 40 λεπτά είχα ξεμπερδέψει και τις δύο φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...