Προς το περιεχόμενο

Η Revolut αντιμετωπίζει αυξημένες καταγγελίες για απάτη στο Ηνωμένο Βασίλειο


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να ξεδιαλύνει λίγο η κατάσταση και να αποφύγουμε το vs με άλλες τράπεζες, από το άρθρο του bbc, σχετικά με την απώλεια των 165000 gbp από Βρετανό επιχειρηματία , φαίνεται ότι η revolut έσφαλε σε δύο σημεία:

α. Ευπάθεια στη δημιουργία νέου λογαριασμού σε σχέση με τη selfie φωτό που απαιτείται ή οποία στη συνέχεια διορθώθηκε,

β. Η μη χρήση λογισμικού (όπως κάνουν πολλές τράπεζες) ανίχνευσης ασυνήθιστης δραστηριότητας καθώς από τον λογαριασμό του συγκεκριμένου επιχειρηματία έγιναν 137 πληρωμές σε 3 νέους λογαριασμούς σε διάστημα μίας ώρας… 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 hours ago, atypicalcoder said:

και γιατί απλά δεν κάνεις pause το subscription 😄

Γιστι πρέπει να μπαίνω σε 15 site ξεχωριστά να κάνω pause. Επίσης, έχεις δοκιμάσει σε πολλές υπηρεσίες να κάνεις pause??? Οι περισσότερες δεν έχουν καν την επιλογή.

Εδώ οι μισές δεν σε αφήνουν να σταματήσεις την συνδρομή, μέσω του app, εάν την έχεις ξεκινήσει μέσω browser.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχουν αναφερθει πολλες περιπτωσεις οπως η προηγουμενη, που για αγνωστο λογο παγωσαν λογαριασμους και εχασαν τα χρηματα τους, αδυνατωντας να μιλησουν με εναν ανθρωπο και να βγαλουν ακρη. Τραπεζα που εχει απλα ενα chatbot για υποστηριξη, σοβαρα τωρα? Μακρια, και ας λενε οι προμοτορες του φορουμ τα δικα τους. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σας πω και γω την δικια μου εμπειρια μιας και την χρησημοποιω χρονια και εχω 4 διαφορετικες τραπεζες καθε μια απο διαφορετικη χωρα. Την εχω σαν κυρια τραπεζα την θεωρω καλυτερη απο ολες αλλα πιστευω αυτο ειναι οπως βολευει τον καθενα καθως πληρωνομαι σε δολλαρια, ταξιδευ πολυ στο εξωτερικο σε διαφορετικες χωρες και μενω και στο εξωτερικο.

-1 λογος ειναι οτι πληρωνομαι σε δολλαρια και εχει το καλυτερο rate και τα αλλαζεις οποτε θελεις.

-Αλλος ειναι το επενδυτικο που εχει σαν κλειστος λογαριασμος (flexible account) και επιστρεφει 5% τον χρονο καθημερινα και μπορεις να βαλεις και να βγαλεις οποτε θελεις οσα θελεις.

-Δεν εχει fees σε πληρωμες η μεταφορες σε αλλες τραπεζες.

-Αν μεταφερω λεφτα σε αλλη τραπεζα πανε κατευθειαν εκεινη την στιγμη.

-Στο εξωτερικο πληρωνω με το νομισμα της καθε χωρας με το συναλλαγμα που υπαρχει εκεινη τη στιγμη.

-Αυτο που λετε με το chatbot δεν ισχυει, ναι τηλεφωνο δεν υπαρχει, αλλα στο chat σε εξυπερετουν κατευθειαν 24 ωρες το 24ωρο 7 μερες την βδομαδα. Στην αρχη για ετοιμες απαντησεις βγαινει το chatbot και αν δεν βρεις αυτο που θες σε συνδεει με καποιον.

-Προσφερει δωρεαν ασφαλεια για ταξιδια, για ολη την οικογενεια. Για χαμενη βαλιτσα, για ακυρωση πτησης και ιατροφαρμακευτικη την περιοδο των διακοπων σου στο εξωτερικο.

Εχω το metal plan.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, ff7lucas είπε

μονο eurobank παιδια. με αμφισβητιση συναλλαγης μου επεστρεψε στο ακεραιο τα 605€ που ειχα πληρωσει στον απατεωνα jmctech για προτζεκτορα που δεν ηρθε ποτε γιατι (εκλεισε) το μαγαζακι. και δεν εχω ασφαλεια διαδικτυακης απατης για καλυψη.

Είχα πάρει πέρυσι από αυτούς τέτοιο  καιρό το Quest 3 προπληρώνω 540εύρω παράδοση σε 15 μέρες τεσπα πέρασαν 3 εβδομάδες  και μου  λένε δεν μπορούν να το προμηθευτούν! Τα λεφτά τα πήρα πίσω σε λίγες μέρες! Το ωραίο είναι εδώ! τους κάνω αρνητικό review! Με παίρνουν στο καπάκι τηλέφωνο και μου λένε να αφαιρέσω το review και θα μου δώσουν 200ευρώ δωροκάρτα! λέω το δέχομαι! πήρα μία τηλεόραση που όλοι οι άλλη την είχαν 380 ευρώ η jmctech την είχε 270! βάζω το κουπόνι -200, 70ευρώ μου βγήκε 2023 μοντέλο LG . Ηρθε σε 10 μέρες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...