makiss8 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου καλησπερα παιδια, ημουν μαρτυρας σε ενα τρακαρισμα μονο ψιλες υλικες ζημιες και μου ηρθε χαρτι να παω στη δικη στο δικαστηριο σε ενα μηνα, μετα απο 3 χρονια, ουτε που θυμαμαι ποιος εφταιγε, ειμαι επαρχια και το συμβαν εγινε αθηνα, ειναι πολλα τα εξοδα να παω +προσωπικες υποχρεωσεις που δεν μπορω να αναβαλω εκεινη τη μερα ευκολα αν δεν παω υπαρχει προστιμο υποθετω τι κανουμε τωρα που μπορω να απευθυνθω? ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, makiss8 είπε καλησπερα παιδια, ημουν μαρτυρας σε ενα τρακαρισμα μονο ψιλες υλικες ζημιες και μου ηρθε χαρτι να παω στη δικη στο δικαστηριο σε ενα μηνα, μετα απο 3 χρονια, ουτε που θυμαμαι ποιος εφταιγε, ειμαι επαρχια και το συμβαν εγινε αθηνα, ειναι πολλα τα εξοδα να παω +προσωπικες υποχρεωσεις που δεν μπορω να αναβαλω εκεινη τη μερα ευκολα αν δεν παω υπαρχει προστιμο υποθετω τι κανουμε τωρα που μπορω να απευθυνθω? ευχαριστω Κανονικά από την στιγμή που έχεις λάβει κλήτευση είσαι υποχρεωμένος να παραστείς και έχεις επιπτώσεις αν δεν πας, παρ' όλα αυτά μπορείς να ρωτήσεις έναν δηκηγόρο μήπως υπάρχει τρόπος αποφυγής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, fmarkos είπε Κανονικά από την στιγμή που έχεις λάβει κλήτευση είσαι υποχρεωμένος να παραστείς και έχεις επιπτώσεις αν δεν πας, παρ' όλα αυτά μπορείς να ρωτήσεις έναν δηκηγόρο μήπως υπάρχει τρόπος αποφυγής. ευχαριστω, υπαρχει τροπος να πληρωθουν τα εξοδα μετακινησης η μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 26 minutes ago, makiss8 said: καλησπερα παιδια, ημουν μαρτυρας σε ενα τρακαρισμα μονο ψιλες υλικες ζημιες και μου ηρθε χαρτι να παω στη δικη στο δικαστηριο σε ενα μηνα, μετα απο 3 χρονια, ουτε που θυμαμαι ποιος εφταιγε, ειμαι επαρχια και το συμβαν εγινε αθηνα, ειναι πολλα τα εξοδα να παω +προσωπικες υποχρεωσεις που δεν μπορω να αναβαλω εκεινη τη μερα ευκολα αν δεν παω υπαρχει προστιμο υποθετω τι κανουμε τωρα που μπορω να απευθυνθω? ευχαριστω Θα φας προστίμο αν δεν πας. Ακόμα και εάν αναβληθεί η δική. Το έχω πάθει τότε που είχαν απεργία οι δικηγόροι και μας είχαν ζαλίσει ότι δεν γίνεται καμία δική. Ευτυχώς την επόμενη φορά πήγα κανονικά και μου έσβησαν το πρόστιμο. ιδια περίπτωση με εσένα. Μικρό τρακάρισμα. Για τα χρήματα, που ρωτάς, εμένα μου είχαν δώσει χρήματα για μετακίνηση (500χλμ ήταν η απόσταση) και αποζημίωση για την ημέρα που έχασα από τη δουλειά μου. Γενικώς θυμάμαι ήταν αρκετά καλό το ποσό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, filip123go είπε Θα φας προστίμο αν δεν πας. Ακόμα και εάν αναβληθεί η δική. Το έχω πάθει τότε που είχαν απεργία οι δικηγόροι και μας είχαν ζαλίσει ότι δεν γίνεται καμία δική. Ευτυχώς την επόμενη φορά πήγα κανονικά και μου έσβησαν το πρόστιμο. ιδια περίπτωση με εσένα. Μικρό τρακάρισμα. Για τα χρήματα, που ρωτάς, εμένα μου είχαν δώσει χρήματα για μετακίνηση (500χλμ ήταν η απόσταση) και αποζημίωση για την ημέρα που έχασα από τη δουλειά μου. Γενικώς θυμάμαι ήταν αρκετά καλό το ποσό.. επειδη το χαρτι γραφει πανω εξοδα πορειας χιλιομετρα ειπα να ρωτησω αν δινουν χρηματα, πηγαινε ελα θελω 700χλμ η δικη ειναι στις 9 οποτε πρεπει να ξεκινησω ξημερωματα, να σε ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια, σε φωναζουν λες τι θυμασαι και φευγεις? επισης τα χρηματα αυτα ποιος τα δινει και εκεινη τη ημερα η του αγιου κουκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Γιατί δεν παίρνεις τηλ στη γραμματεία του δικαστηρίου να ρωτήσεις καλύτερα ότι απορίες εχεις; Ψάξε το στο ίντερνετ το τηλέφωνο και με τον αριθμό κλήσης θα σε ενημερώσουν για ότι χρειαστεί. Αφού είναι μόνο υλικές λογικά το Ειρηνοδικειο θα είναι αρμόδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 5 minutes ago, makiss8 said: επειδη το χαρτι γραφει πανω εξοδα πορειας χιλιομετρα ειπα να ρωτησω αν δινουν χρηματα, πηγαινε ελα θελω 700χλμ η δικη ειναι στις 9 οποτε πρεπει να ξεκινησω ξημερωματα, να σε ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια, σε φωναζουν λες τι θυμασαι και φευγεις? επισης τα χρηματα αυτα ποιος τα δινει και εκεινη τη ημερα η του αγιου κουκ ? Στη δική μου περίπτωση , τα είχαν βρει και είχαν αποζημιωθεί, αλλά επειδή υπήρξε μικρό-τραυματισμος, έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Οπότε πήγα, όταν με φώναξαν είπα "παρόν" , και αυτό ήταν. Για τα χρήματα, δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια. Σίγουρα έκανα κάτι, αμέσως μετά τη δική. Αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν αίτηση η αν πήρα λεφτά. Έχω μια μικρή εντύπωση, ότι πήρα χρήματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Εγώ είχα δύο μάρτυρες που κατέθεσαν. Δεν ήρθε κανένας από τους δυο στο δικαστήριο. Ο ένας επειδή ήταν και γνωστός δημοσιογράφος και μάλλον ήξερε τα κόλπα έστειλε ένα χαρτί ότι είναι σαν να βρίσκεται στο δικαστήριο και ότι ότι είχε καταθέσει ισχύει και την μέρα του δικαστηρίου. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, μπορεί αν ψάξω στα αρχεία να το βρω. Ο δεύτερος απλά μάλλον δεν ασχολήθηκε, αλλά και οι δύο με σώσανε με την αρχική κατάθεση τους (το τρακάρισμα ήταν με αστυνομία και οι δικοί τους πραγματικοί μάρτυρες εξαφανίστηκαν, ενώ εμφανίστηκαν ψευδομάρτυρες που στην ίδια την ΕΔΕ τους καταλάβανε). Το λάθος που έκανα ήταν ότι όταν τράκαρα ήρθαν 5-6 άτομα να μου πουν να κάτσουν σαν μάρτυρες και εγώ τους έδιωξα επειδή είχα αυτους τους δύο. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Όσο για το δικαστήριο, χάσιμο χρόνου γενικά για όλους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου ναι καταλαβα, υπαρχει περιπτωση να τα βρηκαν οποτε δινω το παρον και γεια σας. σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου 2 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εγώ είχα δύο μάρτυρες που κατέθεσαν. Δεν ήρθε κανένας από τους δυο στο δικαστήριο. Ο ένας επειδή ήταν και γνωστός δημοσιογράφος και μάλλον ήξερε τα κόλπα έστειλε ένα χαρτί ότι είναι σαν να βρίσκεται στο δικαστήριο και ότι ότι είχε καταθέσει ισχύει και την μέρα του δικαστηρίου. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, μπορεί αν ψάξω στα αρχεία να το βρω. Ο δεύτερος απλά μάλλον δεν ασχολήθηκε, αλλά και οι δύο με σώσανε με την αρχική κατάθεση τους (το τρακάρισμα ήταν με αστυνομία και οι δικοί τους πραγματικοί μάρτυρες εξαφανίστηκαν, ενώ εμφανίστηκαν ψευδομάρτυρες που στην ίδια την ΕΔΕ τους καταλάβανε). Το λάθος που έκανα ήταν ότι όταν τράκαρα ήρθαν 5-6 άτομα να μου πουν να κάτσουν σαν μάρτυρες και εγώ τους έδιωξα επειδή είχα αυτους τους δύο. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Όσο για το δικαστήριο, χάσιμο χρόνου γενικά για όλους. καταλαβα, ναι εδωσα καταθεση στην αστυνομια εκεινη την ωρα στο τρακαρισμα, απλα δεν ξερω αν τα βρηκαν και παω τσαμπα αυτο φοβαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, makiss8 είπε επειδη το χαρτι γραφει πανω εξοδα πορειας χιλιομετρα ειπα να ρωτησω αν δινουν χρηματα, πηγαινε ελα θελω 700χλμ η δικη ειναι στις 9 οποτε πρεπει να ξεκινησω ξημερωματα, επισης τα χρηματα αυτα ποιος τα δινει και εκεινη τη ημερα η του αγιου κουκ ? Το πρωτοδικείο στην Αθήνα καθυστερεί πολύ να καταβάλει τα μαρτυρικά, φέτος πληρώνει το 2022. Το εφετείο (και κακουργημάτων) στην Αθήνα κινείται αρκετά γρηγορότερα, ακριβώς σήμερα 15/10/2024 πλήρωσε Οκτώβρη 2023 με Απρίλη 2024. Μιλάμε για μαρτυρικά, διότι αμοιβές διερμηνέων, πραγματογνωμόνων κττ συνήθως έχουν προτεραιότητα έναντι των μαρτυρικών οδοιπορικών. Η αποζημίωση βασίζεται εν πολλοίς στο μετ' επιστροφής εισιτήριο του οικείου ΚΤΕΛ συν ημέρες ανάλογα με την απόσταση — με την κάθε μέρα να είναι 34,84€. Η διενέργεια της πληρωμής βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση με τη διαθεσιμότητα αντίστοιχου κονδυλίου εκείνη τη στιγμή (ειδάλλως, περιμένει την αποδέσμευση νέου ποσού για πληρωμές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Εντάξει πληρώνουν κάποια στιγμή. Αν δεν έχεις χρήματα τώρα για να πας τι γίνεται; Παίρνεις φύλλο πορείας από κάπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μήλα με τον δικηγόρο αυτού που θα καταθέσεις υπέρ . Αυτός θα σου πει αν πρεπει να κατεβεις και πρέπει να κάνεις για να το αποφύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Να εχετε καμερα στο αυτοκινητο. Δινεις το βιντεο σε καθε ενδιαφερομενο και γεια σας. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου αν δεν πας θεωρεισαι λιπομάρτυρας και έχει πρόστιμο. Στις 15/10/2024 στις 6:09 ΜΜ, Zazula είπε Το πρωτοδικείο στην Αθήνα καθυστερεί πολύ να καταβάλει τα μαρτυρικά, φέτος πληρώνει το 2022 Λογικό δεν είναι? Mιλάμε για το νο1 Δικαστήριο στην Ελλάδα που δέχεται το περισσότερο κόσμο. Τον ίδιο φόρτο εργασίας έχει το Πρωτοδικείο ή η Εισαγγελία στην Αθήνα με ένα Πρωτοδικείο ή Εισαγγελία στην επαρχία ή σε ένα νησί? Φαντάσου ότι στο Πρωτοδικείο στην Αθήνα στοιβάζεται η μισή Αθήνα σε δικογραφίες. Ξέρω άτομο που εργαζόταν εκεί δικαστικός υπάλληλος και παραιτήθηκε γιατί δεν άξιζε το κόπο με τόσο φόρτο εργασίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, gbras είπε Να εχετε καμερα στο αυτοκινητο. Δινεις το βιντεο σε καθε ενδιαφερομενο και γεια σας. ημουν πελατης μεσα στο ταξι και το ταξι ψιλο χτυπησε το μηχανακι. 19 ώρες πριν, smpt είπε Μήλα με τον δικηγόρο αυτού που θα καταθέσεις υπέρ . Αυτός θα σου πει αν πρεπει να κατεβεις και πρέπει να κάνεις για να το αποφύγεις. πως θα τον βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα