Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, TRP said:

Όχι αλλά δεν ξέρω δεν θα ήθελα να πάω σε κάτι κατώτερο...

Δεν ξέρω και κάποιον έμπιστο να το πάω να το δει που να ξέρω ότι σίγουρα θα γίνει καλή δουλειά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα.

Το ''κατωτερο'' δεν υπαρχει καλε μου φιλε.Ο σωστος ορος ειναι ''αρκετα καλο για τη χρηση που θελω να κανω.'' Αν οι μητρικες μπορουσαν να ζησουν ευκολα πολλα χρονια,θα εδιναν lifetime εγγυηση οπως σε μερικες μνημες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το θεμα σου ειναι η υποστήριξη των win10 αυτηλενε οτι θα σταματησει του χρονου. Μην εισαι καθολου σιγουρος γιαυτο. Ασε την αγορα σου για οταν σταματησουν, θα βγεις κερδισμενος απο ολες τιςς αποψεις 

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ.
2 minutes ago, dkstopo said:

Αν το θεμα σου ειναι η υποστήριξη των win10 αυτηλενε οτι θα σταματησει του χρονου. Μην εισαι καθολου σιγουρος γιαυτο. Ασε την αγορα σου για οταν σταματησουν, θα βγεις κερδισμενος απο ολες τιςς αποψεις 

Ισως να μην καταλαβατε,αλλα ο ανθρωπος εχει δωσει σημαντικο ποσο και αγορασε καινουργιο υλικο.Δεν τιθεται πλεον θεμα να μην προχωρησει σε αγορα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, benign είπε

Το ''κατωτερο'' δεν υπαρχει καλε μου φιλε.Ο σωστος ορος ειναι ''αρκετα καλο για τη χρηση που θελω να κανω.'' Αν οι μητρικες μπορουσαν να ζησουν ευκολα πολλα χρονια,θα εδιναν lifetime εγγυηση οπως σε μερικες μνημες.

Συμφωνώ μαζί σου απλά το λέω από την άποψη ότι θέλω να με καλύπτει και στην περίπτωση που θα ήθελα να κάνω κάτι πιο βαρύ στο σύντομο μέλλον.

5 λεπτά πριν, sattack είπε

Αν δεν μπορείς  μόνος σου,   ναι , βρες κάποιον, ή μαγαζί, να προσπαθήσουν να ισιώσουν τα πίνς.

Άμα έχετε στο νου σας κάποιον ή κάποιο κατάστημα που ασχολείται και είναι πολύ καλό σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι ανοιχτός σε προτάσεις γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο ώστε να χρειαστεί να το ψάξω.

Δημοσ.
11 minutes ago, TRP said:

Τώρα τι μου προτείνετε να κάνω;

Θα μπορούσα να το πάω σε κάποιον να το δει και να το φτιάξουμε;

Ρωτας καποιο επωνυμο καταστημα,αν το τεχνικο τους τμημα μπορει να στο φτιαξει, ακομη και απο το καταστημα που αγορασες,αν εχουν τεχνικο τμημα,η προσπαθεις με καποιον επαγγελματια τεχνικο.

Εναλλακτικα αγοραζεις μια αλλη μητρικη καλης ποιοτητας γυρω στα 150 ευρω και κατα την γνωμη μου,παλι πας ολο το υλικο σου σε ενα καταστημα,κατα προτιμηση κοντα στην γειτονια σου να σου κανουν τα παντα εγκατασταση δινοντας ενα λογικο ποσο.(Το πολυ μεχρι 50 ευρω.)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dkstopo είπε

2 λεπτά πριν, benign είπε

Ισως να μην καταλαβατε,αλλα ο ανθρωπος εχει δωσει σημαντικο ποσο και αγορασε καινουργιο υλικο.Δεν τιθεται πλεον θεμα να μην προχωρησει σε αγορα.

Ήταν μια αφορμή ακόμα βασικά αυτό, σε ένα κλίμα που ήδη σκεφτόμουν και πριν 2 χρόνια να αγοράσω καινούριο υπολογιστή αλλά συνεχώς το άφηνα για διάφορους λόγους.

Αυτό ακριβώς σε αυτό το σημείο δεν πρόκειται να μείνει έτσι ο υπολογιστής κάτι πρέπει να γίνει.

Και γενικά να πω και ένα ευχαριστώ με όσους προσπαθείτε να βοηθήσετε γιατί από χθες το απόγευμα με αυτό ασχολούμαι.

3 λεπτά πριν, benign είπε

Ρωτας καποιο επωνυμο καταστημα,αν το τεχνικο τους τμημα μπορει να στο φτιαξει, ακομη και απο το καταστημα που αγορασες,αν εχουν τεχνικο τμημα,η προσπαθεις με καποιον επαγγελματια τεχνικο.

Εναλλακτικα αγοραζεις μια αλλη μητρικη καλης ποιοτητας γυρω στα 150 ευρω και κατα την γνωμη μου,παλι πας ολο το υλικο σου σε ενα καταστημα,κατα προτιμηση κοντα στην γειτονια σου να σου κανουν τα παντα εγκατασταση δινοντας ενα λογικο ποσο.(Το πολυ μεχρι 50 ευρω.)

Τα πράγματα τα έχω αγοράσει από 2 διαφορετικά καταστήματα. Το ένα μόνο από αυτά ασχολείται με χτίσιμο υπολογιστών, πέρα από από την πώληση hardware.

Τώρα εδώ κοντά πέρα από γνωστή μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ας πούμε κτλ δεν έχω κάτι άλλο στο νου μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, TRP said:

Ήταν μια αφορμή ακόμα βασικά αυτό, σε ένα κλίμα που ήδη σκεφτόμουν και πριν 2 χρόνια να αγοράσω καινούριο υπολογιστή αλλά συνεχώς το άφηνα για διάφορους λόγους.

Αυτό ακριβώς σε αυτό το σημείο δεν πρόκειται να μείνει έτσι ο υπολογιστής κάτι πρέπει να γίνει.

Και γενικά να πω και ένα ευχαριστώ με όσους προσπαθείτε να βοηθήσετε γιατί από χθες το απόγευμα με αυτό ασχολούμαι.

Τα πράγματα τα έχω αγοράσει από 2 διαφορετικά καταστήματα. Το ένα μόνο από αυτά ασχολείται με χτίσιμο υπολογιστών, πέρα από από την πώληση hardware.

Τώρα εδώ κοντά πέρα από γνωστή μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ας πούμε κτλ δεν έχω κάτι άλλο στο νου μου.

Απο αυριο τηλεφωνησε στο πρωτο καταστημα που ανεφερες και πες τους ειλικρινα τι εγινε και ρωτησε αν γινεται να φτιαχτει και ποσο θα κοστισει. Μπορει να σου πουν οτι δεν το αναλαμβανουν,πολυ απλα γιατι αν γινει λαθος και ειναι πολυ λεπτα αυτα τα pins, χανεις την εγγυηση.Αν ομως δεχτουν και την φτιαξουν,σου φτιαχνουν μετα και το ολο συστημα και το παιρνεις ετοιμο,λειτουργικο και καλοστημενο και παυεις να ασχολεισαι.

Αν αρνηθουν οπως σου ειπα πριν,αγορασε ενα αλλο motherboard γυρω στα 150 ευρω και εισαι μια χαρα και για μελλοντικη αναβαθμιση. Την τοποθετηση και το γενικο σεταρισμα να τα κανουν στο πρωτο καταστημα η σε καποιο αλλο γνωστο,για να μην ξαναγινει καποιο λαθος εκ μερους σου.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτά συμβαίνουν, λίγη ατυχία ή απροσεξία και γίνεται η ζημιά. Δεν θα επιχειρούσα να το φτιάξω μόνος μου. Googlare επισκευή pins μητρικής και δες ποιές εταιρείες έχουν καλές αξιολογήσεις και βολεύει η τοποθεσία τους. Στείλε πρώτα email με φωτό ώστε να φαίνεται καθαρά η ζημιά. (με μάκρο ή μέσα από μεγεθυντικό φακό και με καλό φωτισμό). Ρώτα εάν αναλαμβάνουν και σε τι κόστος. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, reddie.k είπε

Αυτά συμβαίνουν, λίγη ατυχία ή απροσεξία και γίνεται η ζημιά. Δεν θα επιχειρούσα να το φτιάξω μόνος μου. Googlare επισκευή pins μητρικής και δες ποιές εταιρείες έχουν καλές αξιολογήσεις και βολεύει η τοποθεσία τους. Στείλε πρώτα email με φωτό ώστε να φαίνεται καθαρά η ζημιά. (με μάκρο ή μέσα από μεγεθυντικό φακό και με καλό φωτισμό). Ρώτα εάν αναλαμβάνουν και σε τι κόστος. 

Το μόνο μου θέμα αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν φαίνεται ξεκάθαρα. Στη φωτογραφία δεν αποτυπώνεται σχεδόν τίποτα, και με το μάτι από κάποιες γωνίες πλέον δεν φαίνεται κάτι, εκτός από μια συγκεκριμένη γωνία...

Για την μεταφορά έχετε να προτείνετε τι να προσέξω ώστε να μην στραβώσουν περισσότερο ή κάποιο ακόμα;

Δημοσ.

Εάν δοκίμασες με μάκρο ή καλύτερα μέσα από μεγεθυντικό φακό και δυνατό φωτισμό (φωτιστικό, δυνατός φακός) από πάνω σε γωνία που δεν σκιάζει και δεν φαίνεται η ζημιά, τότε ξεχνάμε την φωτό.

Για τη μεταφορά βάλε μόνο τη μητρική στο κουτί της χωρίς το καπάκι του socket μέσα στην αντιστατική σακούλα. Με τα χαρτόνια που είχε μέσα ώστε να είναι ακίνητη ακόμα και αν κουνήσεις το κουτί πέρα δώθε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, reddie.k είπε

Εάν δοκίμασες με μάκρο ή καλύτερα μέσα από μεγεθυντικό φακό και δυνατό φωτισμό (φωτιστικό, δυνατός φακός) από πάνω σε γωνία που δεν σκιάζει και δεν φαίνεται η ζημιά, τότε ξεχνάμε την φωτό.

Για τη μεταφορά βάλε μόνο τη μητρική στο κουτί της χωρίς το καπάκι του socket μέσα στην αντιστατική σακούλα. Με τα χαρτόνια που είχε μέσα ώστε να είναι ακίνητη ακόμα και αν κουνήσεις το κουτί πέρα δώθε.

Α οκ. Εγώ έλεγα να βγάλω απλά την κάρτα γραφικών και να πάω όλο το κουτί μαζί ώστε να το δουν και να το φτιάξουν.

Οπότε δεν χρειάζεται σίγουρα κάτι άλλο και απλά να τη βγάλω από το κουτί και να την πάω μόνη της;

Δημοσ.

Θα έλεγα καλύτερα ρώτα τους τι και πως πριν πας. Όντως μπορεί να χρειάζονται και όλο το σύστημα ή κάποια εξαρτήματα για να τη δοκιμάσουν.

Δημοσ.

Παιδια δικοπο μαχαιρι ειναι, ειτε το κανει καποιος μονος του, ειτε σε τεχνικο. Μπορει να ισιωσει, μπορει και να σπασει το πινακι. Αν καποιος το επιχειρισει, καλυτερα με ξυλινη οδοντογλυφιδα, παρα με μεταλλικη βελονα. Και απαλη σταθερη κινηση.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Παιδια δικοπο μαχαιρι ειναι, ειτε το κανει καποιος μονος του, ειτε σε τεχνικο. Μπορει να ισιωσει, μπορει και να σπασει το πινακι. Αν καποιος το επιχειρισει, καλυτερα με ξυλινη οδοντογλυφιδα, παρα με μεταλλικη βελονα. Και απαλη σταθερη κινηση.

Αυτό ισχύει. Θα δοκίμαζα να δω και εγώ μήπως άλλαξε κάτι και ανοίξει αλλά δεν ψήνομαι να καεί και ο επεξεργαστής.

Αναρωτιέμαι δηλαδή και ο τεχνικός πως θα δοκιμάσει αν λειτουργεί σωστά με ασφάλεια.

Ίσως να μην είναι και καν ασφαλές να συνεχίσω να δουλεύω αυτή τη μητρική;

Υπάρχει περίπτωση ρε παιδιά να έσφιξα πολύ την ψήκτρα και να πιέστηκε και να λύγισε; Το πήγα μέχρι όσο πήγαινε με φυσιολογική δύναμη δεν το τερμάτισα, αλλά πάλι τρέχα γύρευε τώρα μάλλον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...